D. 25 DEC / 1’JULEDAG

FullSizeRender (2)

 

 

 

Heej Alle!

 

Rigtig glædelig efter jul, bag jul eller hvad det kaldes, eller skl vi sige glædelig 1’juledag! 🙂

 

Jeg håber i alle fik fyldt jeres maver, fik smilet jeres største smil over jeres gaver og familie, jeg håber alt i alt i havde en rigtig god og dejlig juleaften igår for det havde jeg ..

 

 

10301501_10153814038848784_9013365862932235039_n

 

 

 

 

MIN JULEAFTEN

Til trods for jeg var lidt passiv med min mobil eftersom jeg skulle skrive glædelig jul til hele verden, svare en masse osv osv så var jeg lidt passiv noget af tiden, men sådan er det, jeg valgte det selv 🙂

 

Jeg havde alligevel en rigtig god dag med at være i kirke, det har jeg ikke været i flere år, så det var faktisk hyggeligt at komme ind i Hornslet kirke, som også er den kirke min søster og hendes kæreste skal giftes i til sommer, den var helt proppet så vi måtte op og sidde der hvor man knæler til alteret, så sad vi da helt forrest kan man sige ;b

 

Derefter var vi hjemme og gøre en masse lækker julemad klar og vi spiste alt for meget jule slik og æbleskiver, men det var godt så jeg er lige glad jeg gjorde det bare, selvom mange tanker og stemmer i mit hoved bestemt ikke var enige gjorde jeg det bare, spiste og over spiste og hyggede mig! 😛

 

Af julegaver fik jeg mange flere end forventet og nogle rigtig gode og søde nogen, så denne juleaften var bare super hyggelig og jeg glæder mig allerede til julen næste år 🙂

 

Idag står dagen på mini hygge jule frokost herhjemme hos min søster & hendes kæreste, og hygge med film og muligvis nogle gå ture, det bliver hyggeligt fordi det er sidste dag vi skal være her, jeg rejser hjem til København imorgen formiddag, og min far og hans kæreste tager videre til hende i Sønderjylland.

 

Jeg skal også til julefrokost imorgen ude på landet ved Holbæk sammen med min venne’gruppe og selvom idag er sidste dag jeg tager pencelin og jeg føler mig meget bedre tilpas og næsten helt rask må jeg ikke drikke alkohol endnu,men jeg skal da med også må jeg holde dem i ørerne imorgen hihi bliver godt nok en prøvelse for mig ikke at kunne feste med dem på samme måde jeg plejer ..

 

Men jeg ser frem ti at komme med til den julefrokost samt bare komme hjem til min kære Marco’mis og være nogle dage i København inden min tur går mod Bornholm for at holde nytår 😀

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god 1’juledag med alt godt der tilhører, og pas nu på hinanden hvis i skal ud og fulde jer 😉 haha!

 

Vi ses mine søde!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

ÅRET DER ATTER ER GÅET ★
D. 24 DEC / JULEAFTEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *