D. 23 DEC / LILLE JULEAFTEN

23-dec

 

 

Heej alle mine kære læsere <3

 

FullSizeRender (4)

 

 

Se hvor flot vores juletræ er .. vi fik det pyntet og sat op i går wee 😀

 

 

Nu kan man rigtig mærke jule hyggen og det er dagen før juleaften, jeg har stor glædelse til i morgen!

 
Ihh fordi, så nåede vi atter lille’juleaften, dagen før den hyggeligste juledag kommer, jeg kan personligt godt lide dagen i dag, bare lille juleaften syntes jeg er hyggelig i sig selv 😛
Jeg nyder at være i jylland hos min søster & hendes kæreste, og senere idag kommer min kære daddy & hans kæreste, så det ser jeg frem til at vi skal hygge os og holde jul.
Fordi for mig når jeg nogengange føler mig meget langt væk fra min familie, så er det der julen betyder en del for mig fordi jeg ved jeg skal se dem! 🙂
Julen bliver endnu et minde for året der er gået, og jeg er i selskab med familien, nu er min familie ikke stor og jeg skal desværre ikke være i selskab med dem alle selvom jeg meget gerne ville, men jeg nyder vi deler det op som vi gør år for år, så vi for set forskellige fra familien, det er rigtig dejligt når jeg ikke ser dem til hverdag.
Der er dog 2’personer fra min familie jeg ville ønske jeg også kunne se i morgen til juleaften og det er min mor, og kære savnede storebror! <3
Det er nok og vil forsat være ’Desire thoughts’ for mig at vi alle kunne være samlet, men jeg kan lide at ønske og håbe så det gør jeg, og ellers ønsker jeg aller mest de har det godt begge to, og får en god juleaften, de er i hvert fald begge to i mine tanker.
Dagens i dag skal ellers bare stå på at lave marzipan snitter, lave ris a la mande til imorgen, og bare holde en god lille juleaften hele dagen med alt der nu ellers tilhører 😀
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig lille’juleaften.
Hugs’Kiss Mie

D. 24 DEC / JULEAFTEN
D. 22 DEC / JULEREJSE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *