D. 17 DEC / HJERTERNES TID

17-dec

 

 

Heej Sweeties ;b

 

Jeg føler denne jul er hjerternes tid, det er den ihvertfald for mig, jeg er idag bestået mit grundforløb som receptionist og kan fra imorgen gå på ‘ferie’ til jeg i det nye år skal igang med at søge læreplads, ihh jeg bestooood og endda med et stort flot vejledende 7’tal fordi som sagt nu reformen har lavet det om endnu engang så man ikke får karakterer på grundforløbene mere, syntes jeg det var rart at blive bedømt med en vejledende karakter 😀

Jeg er stolt af mig selv, ENDELIG har jeg gennemført noget og er et skridt tættere på at komme helt igang med min uddannele wuhuu 😀

 

Jeg glæder mig til at gå på weekend imorgen , den skal bruges på at fejre mig med min gode venne gruppe samt nogle fra min klasse, med god julefrokost’mad samt spille spil og hygge med vin! Juhuu det bliver så godt 😀

 

Jeg er dog stadig ret syg, men håber på det går over og bliver bedre til næste uge hvor min jule rejse mod jylland begynder 😛

 

IMG_3647

 

Jeg har ikke meget andet at fortælle idag end jeg er super glad for jeg bestod, og glæder mig til det skal fejres imorgen 😀

 

Jeg vil ønske jer allesammen en god torsdag, og til alle mine andre klasse kammerarter stort tillykke med jeres fine karaktere og at i også er bestået! 🙂

 

Vi ses igen imorgen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

D. 18 DEC / JULESYG
D. 16 DEC / ÆBLESKIVER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *