D. 13 DEC / 3’ADVENT

13-dec
Hej Sweetiie’s
Rigtig glædelig 3’advent

 

MIN 3’ADVENT

I dag ligger jeg og er godt brugt og færdig fra i går, hihi jeg var en tur i byen med alle mulige sjove mennesker, og det var en kanon sjov aften, så min dag i dag foregår i hyggetøj, og cuddling under the covers, mine skønner venner kommer forbi mig senere hvor vi vil ligge og fede den til aftensmad, og film hygge, jeg er ikke til meget andet i dag haha! 😀
Men mit 3 advents lys vil jeg huske at tænde, det er utroligt at nu der snart en uge til juleaften, sikke dagene bare går og går, jeg prøver mentalt at forberede mig på den kommende uge vi går ind i i morgen da den står på min endelig eksamen på torsdag og jeg slutter grundforløbet fredag, det er blandede følelser og det er underligt at tænke på at om 14 dage skal jeg slet ikke i skole 😮
Men jeg tager en dag af gangen og fokusere på min eksamen nu, jeg håber i vil bringe mig nogle tanker, krydsede hænder for at jeg består 🙂

 

13 december

I dag er jo traditionel lucia’dag, så har du børn der skal ud og gå optog i dag, vil jeg ønske dem en god fornøjelse, jeg syntes det er så smukt når de kommer gående som lysende fine engle med lys og sange <3
Hvis vi spoler tiden 1’år tilbage her i mit univers, så delte jeg i dagens jul sidste år på denne dag, hvordan du kan lave dit eget julepynt ganske nemt og billigt, det er ren hygge og noget dagen i dag ville være hyggelig at gøre igen! 😉
Saml nogle gode venner og veninder, eller din familie og se med hvordan i nemt kan lave jeres eget julepynt lige her: http://miestender.dk/2014/12/13/dagens-jul-13-dec/
Vi ses igen i morgen, hav en rigtig god søndag og 3’advent!

 
Hugs’Kiss Mie ♥

D. 14 DEC / FAIR JUL
D. 12 DEC / JULEKNAS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *