D. 10 DEC / 14 DAGE TILBAGE

10-dec

Heej Sweeties ;b

Rigtig glædelig 10 december!
Idag har jeg fået afvide hvilken dag jeg skal til min endelige eksamen på skolen, og det skal jeg på torsdag så det er jeg meget spændt på!

Det eneste der er øv i denne tid jeg har gået på grundforløbet har været alle de ændringer reformen har lavet, vi har virkelig været prøve kaniner, men nu er det snart overstået, og jeg kan komme videre, men nu igen har de ændret i at man ikke længere på grundforløb får karaktere, man bliver bedømt som ‘bestået – ikke bestået’ og det syntes jeg personligt er ærgerligt, vi har alle knoklet med vores eksamens projekt, og bare i de 4’måneder vi har gået på skolen, så kun at blive bedømt som enten bestået eller ej, det syntes jeg ikke er helt fair! Så vores lærer har sørget for vi får en vejledende karakter alligevel til vores eksamen, men den vil ikke fremgå på beviset, men det må vi så leve med.

 

Idag er der ikke længere end 14’dage til juleaften, jeg glæder mig meget til den hyggeligste aften på året, jeg skal i år holde jul i århus hos min søster og hendes kommende mand i deres stadig nye store drømme’hus, hvor min far og hans kæreste også kommer, det glæder jeg mig til weee.. 😀

Hvad med jer, er i ved at være i julestemning og ser frem til juleaften som jeg har startet nedtællingen på? 😉

Det håber jeg i har, ellers kan denne sang måske hjælpe jer lidt på vej

 

Jeg vil tage i tivoli i aften og se deres smukke jule’lys, og blogge om det imorgen 🙂

Vi ses 😛

Hugs’Kiss Mie ♥

D. 11 DEC / JUL I TIVOLI
D. 9 DEC / MINE JULEØNSKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *