D. 7 DEC / DEN STILLE STUND

7-dec
Heej alle mine kære læsere 🙂

Jeg håber i har haft en forrygende god weekend, samt en rigtig god 2 advent igår! 🙂

Jeg har selv haft en meget skøn weekend, som jeg har nydt fuldt ud.

 

 

IMG_4388

 

 

DAGEN FØR

Idag er det dagen før jeg skal op til Dansk eksamen, det skal jeg imorgen tidlig kl. 08:00 og jeg vil rigtig gerne dele med jer, at jeg er rigtig spændt, og jeg ser frem til at komme ind, som den første og bare få det overstået.

Egentlig er jeg ligeglad med hvilken karakter jeg får i dansk selvom jeg da selvfølgelig bliver glad hvis jeg kommer ud med en god karakter hihi, men da jeg ved det ikke er ligeså vigtigt eller relevant at få overstået som mit eksamens projekt, som jeg også stadig er igang med at få lavet færdigt med min gruppe, og som vi skal til eksamen i her d. 16/17 december ..

Vi er nået rigtig langt med det projekt, og jeg tror det bliver rigtig godt, men ihh jeg er nervøs for hvordan den eksamen vil gå, men lige nu tager jeg mig en stille mandag, jeg får ryddet op i min lejlighed, gjort rent, vasket tøj også ligger jeg mit hoved lidt på køl og ser frem til dansk eksamen imorgen, det skal nok gå godt. 🙂

Jeg vil iaften tænde mine advents lys, hygge med pebernødder og bare mig selv for en stille stund, det er rigtig rart og sundt at gøre, og især i denne travle julemåned som er travl for mig på alle tænkelige måder, vil jeg nyde at idag er en smuk dag med solen højt på himlen, også at jeg har styr på det jeg skal op i imorgen! 🙂

I må have en dejlig forsat smuk mandag derude.

Husk at gør dagen god for dig selv.

Vi ses igen imorgen. 😉

Hugs’Kiss Mie ♥

 

D. 8 DEC / DANSK EKSAMEN IDAG UHH
D. 6 DEC / 2 ADVENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *