D.5 DEC / SØDE JULEFILM

5-dec

 

 

Heej alle.

Glædelig 5 december. 🙂
I dag vil jeg komme med idéer til søde julefilm der er værd at se i denne tid, er du en travl person som mig så tag dig alligevel tid en weekend, eller aften og inviter en god ven/veninde på besøg for at hygge med julefilm og godt med julegodter til 😉
Mine yndlings julefilm i år er helt klart:

5706710006145
1. Noget i luften med Linda P , Line Kruse & Robert Hansen i hovedrollerne, den kan ses om og om igen den er så sjov at selv den mindste sjæl kan se med.

 

Dr-Seuss-How-The-Grinch-Stole-Christmas-Gallery-1

 
2. The grinch med Jim Carry, en efterhånden gammel film, men super sød i pointen om at selv dem som er alene og ikke har andet end sig selv og sin skøre egoisme kan få en god jul, og små hjerter kan vokse sig store.

 

kkfrqMidecasi

 

 

3. The Scrooge med Jim Carry en nyere version af den gamle kendte julefilm om manden der er sur, ikke bryder sig om andre end sig selv og sin egen verden får besøg af ånder der fortæller ham om hans fortid, nutid og fremtid og giver ham valget om at se tingene på en ny måde, at give er hjerternes fest i julen, den er morsom og en animeret udgave som er rigtig fint lavet.

1066747067275968

 

 

4. Miraklet på Manhatten, en ældre film, men jeg syntes den er så sød og har en pointe, mange tror måske ikke på julemanden, nisser, eller selve julen, denne film handler om hvordan man kan lære at få det bedre med sig selv når først man tror på noget, om det er sig selv eller julemanden 😉

 

 

Den er virkelig en klassiker jeg kan lide at se i jule tiden.
I kender sikkert nogen af dem jeg har nævnt, men lige de film er mine favoritter i år og er der nogen af dem i ikke har set så gør det, de er gode 🙂
Jeg vil ønske jer alle en dejlig jule lørdag.
kom tilbage i morgen der fejre jeg 2 advent på bloggen.
Hugs’Kiss Mie ♥

D. 6 DEC / 2 ADVENT
D.4 DEC/STOP OP

2 tanker om “D.5 DEC / SØDE JULEFILM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *