D.4 DEC/STOP OP

4-dec

 

Heej Sweeties 🙂

 

Så blev det endelig fredag, er det bare mig eller er denne uge fløjet afsted? 😛

Jeg er super glad for det er weekend, det er tiltrængt fra min side da jeg er lidt mentalt træt i hovedet, af lektier, og denne weekend skal bare bruges på at forberede min dansk eksamen, som jeg skal op i på tirsdag kl. 08:00 :O

Jeg er glad for jeg er den første fra min klasse der skal op, så det kan blive overstået og nervøsiteten ikke når at brede sig til jeg måske ikke tør. Jeg tror på jeg kan og ser frem til det er overstået!

 

IMG_4351

 

 

 

 

STOP OP & SE LYSENE

Idag vil jeg dele med jer, at jeg igår var på strøget med min bedste ven da han havde fødselsdag og rigtig gerne ville se jule lysene og hyggen der er sat op i byen..

 

Det var virkelig hyggeligt og et super smukt syn over det hele, han lokkede mig endda op i paris’er hjulet der er sat op ‘OMG’ Men jeg gjorde det, og efter vi havde siddet deroppe som er pænt højt oppe, var det egentlig okay, og super smukt at se udover det meste af København!

 

Bor du selv i København eller ved du skal til København her i december så tag ind til rådhuspladsen og se det store fine juletræ de har sat op, selvom man ved de har sat juletræer op i næsten hver by i hele landet, så gør det bare noget ved en, det at bruge 5 minutter på at kigge på træet, det er så flot, jeg blev varm inden i og glad, jeg har altid haft noget med lys og flotte farver, men her i julen hvor folk virkelig pynter bygningen stiller jule markeder op, er helt specielt syntes jeg.

 

Gå så fra rådhuspladsen langs strøget og hele vejen så kig op, se ikke ned i jorden eller ligeud for der får du ikke øje på andet end 100 mennesker der går i zig zag og har travlt med julegave indkøb osv ..

 

Se op og nyd synet, tag det roligt og tillad dig selv at gå ind i dig selv og blive nostalgisk, eller bare finde et smil frem som glæde over hvad andre gør for at holde jule’hyggen i byen.

 

Det er en oplevelse værd! 🙂

 

Hav en god fredag & weekend folkens, har du tid så tag ind til strøget 😉

 

Jeg er tilbage igen imorgen.

Hugs’Kiss Mie ♥

 

D.5 DEC / SØDE JULEFILM
D.3 DEC/FIND DIN JULEDUG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *