#PRAYFORHUMANITY

IMG_4019

FREDAG D. 13 !

i fredags var det fredag d. 13, som hvergang skal være en såkaldt ‘uhyggelig’ dag, men som startede ganske god, og hyggelig for mig ..

Jeg startede dagen med, at være i skole hvor vi havde dansk, vi havde nemlig en uge i sidste uge hvor nogen af os skulle køre drøn på med dansk ( 10 klasse niveau ) og nogen andre fra min klasse var i minipraktik eller skulle lave en anden opgave om hoteller, så vi var ret splittet og sammen med andre linjer fra skolen, så i fredags var jeg mindre træt efter en uge kun med dansk, men det var også okay, at lære en del nyt samt at møde nogle nye mennesker fra de andre linjer, så nu har jeg snart overstået de moduler jeg skal have afsluttet i dansk, inden den endelige dansk eksamen kommer, men så har jeg da det niveau på mine papirer som jeg skulle have efter politikkerne lavede reformen om .. ‘ Pyhhaaa’

Men med tidlig fri nød jeg, at det hurtigt blev weekend, jeg skulle nemlig endnu en tur på weekend til Bornholm som jeg glædede mig til .. så for mig var fredag d. 13 god .. men det varede ikke ved ..

 

WEEKEND PÅ BORNHOLM

Jeg kom til øen kl. 18 fredag aften hvor min kære daddy hentede mig nede ved færgen også tog vi hjem til ham for at spise mad og tale om alt og intet, det var rigtig dejligt, at være ‘hjemme’ igen, og bare snakke og hygge lidt med min far 🙂

Men da jeg altid er en travl og busy pige, så smuttede jeg fra ham efter næsten to timer fordi jeg skulle ses med mine gode venner jeg har derover, og som jeg ikke nåede at se den sidste weekend jeg var på Bornholm, så min gode kammerat hentede mig hvor vi tog hjem til ham og gjorde klar til de to andre også kom, også gik festen ellers igang, det var ikke meningen, meeeen mig + dem + alkohol = stor glædelse og hurtigt beruset haha .. så jeg fik nok lidt meget end planlagt, men det vigtigste var vi hyggede og det var super sjovt, at ses igen! ♥

 

JEG FIK ET CHOK

Da jeg vågner op lørdag morgen hos min kammerat, gik jeg på facebook for lige at vågne, og for at se hvad der skete derinde, hele facebook var fyldt med statusser, nyheds statusser og ændrede profil billeder om Paris, jeg var lige vågnet og følte mig stadig halv pløret, så jeg forstod ingenting, og valgte, at tage hjem til min far, fordi jeg også havde en aftale med min veninde, der skulle komme og lave hair exstension på mig, som jeg virkelig havde set frem til .. 😀

Da jeg kommer der hjem forklare min far mig, at der har været terror, og det ikke kun er i Paris, men også de andre steder som ISIS har terroriseret, jeg blev hurtig ædru, og hoppede i bad, for derefter, at læse de fleste nyheder igennem, og se fjernsyn også kom min veninde, hvor jeg lagde tankerne lidt væk fra det, fordi jeg vidste ikke hvad jeg skulle tænke omkring det hele ..

Så efter 4-5 timers hygge med at få lavet håret af min veninde, så skulle hun hjem og jeg skulle hygge og spise aftensmad med min far, hvor vi så fjernsyn det meste af aftenen omkring hændelserne, jeg kunne mærke inden i hvor rørt jeg blev, det er så forfærdeligt!

Jeg valgte at tænde et lys i stuen, så vi kunne mindes og ære Paris og alle de mennesker det har ramt, og gået udover for ikke at sige mig selv, jeg er berørt af det her!

Jeg har altid elsket verden, syntes den var spænende, og inspirerende, men nu, nu skal jeg være bange for at leve i min verden?!

JEG HAR IKKE LYST TIL AT VÆRE BANGE

Jeg kan alligevel intet gøre ved, at der findes så onde mennesker ude i verden der tror, at det er deres religion der siger de skal gøre som de skal, eller de gør det fordi de mener de får magt, og for andre til at bukke under for sig, der tænker jeg: hvor er deres hoveder henne? hvor er kærligheden, hvor er deres sjæle henne?! 🙁

Jeg lever stadig mit liv, og tager en dag af gangen, jeg passer mine dagligdage, fordi det skal jeg for selv at kunne leve. Vores liv må ikke gå i stå, fordi noget så forfærdeligt er sket, vi kan kun bede og håbe til, at vi alle står sammen hvis slaget og ondskaben kommer til vores land, jeg håber det inderligt ikke, det skræmmer mig, jeg ved ikke meget om ISIS eller de andre lømler derude, men jeg ved nok jeg har lyst til at vide om det for nu.
De har ikke bare dræbt en masse mennesker, de har samtidig vækket og åbnet resten af verdens øjne op for, hvad vi står for og hvad vi ikke står for!

Jeg syntes tanken om, denne verden vi lever i kan ende lige pludselig, når vi mindst venter det, er forfærdelig, og det er ikke engang morsomt at det skulle ske på en ‘fredag d. 13’, eller dem man har hørt om som har gjort grin med tingene dernede, det hele er en situation der skal tages alvorligt, og som jeg håber vores højere magter i vores land, er forberedte på.

Men tanken om, at livet kan blive taget fra dig så hurtigt, og livet slutte for nogen der slet ikke var et sted hvor det var slut overhovedet, det er skrækkelig!

Der sker så meget nu, igår aftes var der skyderi på Østerbro, og jeg er ikke sikker på hvorfor, men helt ærligt, hvorfor skyde og være så følelsesløse, og nu er der hacker der truer ISIS, ej, meen.. jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, der er jo ikke meget at sige, fordi jeg kan ikke gøre til eller fra, kun se fra sidelinjen hvordan vores verden pludselig får andre farver over sig ..

Jeg tænder i aften et lys igen for, at søge ro og sende mine tanker til alle ofre, og deres pårørende, samt til alle mennesker i hele verden, om vi ikke godt please kan passe på hinanden.

Stå sammen for i sidste ende er vi alle – ET – Et folkefærd, et menneskefærd der alle lever på den samme jord.

Pas på hinanden derude!

Hvad er jeres tanker og følelser omkring alt der er sket i weekenden og de sidste efterfølgende dage?
Del dem gerne med mig, det ville jeg sætte pris på.

Alt ialt, og trods disse hændelser,så havde jeg en god weekend på Bornholm, jeg har fået super flot kreatin hot fushion exstension hår, som jeg nok skal vise frem til jer inden længe her på bloggen, plus udover det, har jeg fået oprettet nyhedsmail på min startside så tilmeld jer endelig, og så snart det er kommet helt op og køre vil jeg hurtigst muligt sende jer der tilmelder sig den, nye e-mails når der er nyt på bloggen!

Jeg har forsat en del jeg udvikler stille og roligt her på bloggen, men ting tager tid, det ved vi vidst alle, men hav tålmodighed og følg med så fortæller jeg nærmere om mere af det nye der kommer til herinde i mit univers. 😉

Hav en god uge, og husk at lev i nuet. 🙂

 

Hugs’Kiss Mie ♥

EN KAMP DER HAR GIVET SUCCES
J-DAG 😀

En tanke om “#PRAYFORHUMANITY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *