LOOK FOXY

cat-makeup

 

SPONSORERET REKLAME FOR http://lookfoxy.dk/

 

VIND ET GACVEKORT PÅ 1000,- !!
Det eneste du skal gøre dig er at logge ind på: http://lookfoxy.dk/
også kommer der et pop up vindue hvor du tilmelder din e-mail til deres nyhedsbrev også er du automatisk med i lodtrækningen! 😀

 

 

uniq-one-all-in-one-hair-treatment-150-ml_2207_900x900

 

LOOK FANCY, FOXY OG LÆKKER

Hos lookfoxy, kan du få alt fra smukke accessories, de lækreste hårprodukter til behageligt undertøj, smukke negle, og meget meget mere!
Tjek alle deres brands ud på hjemmesiden.

De kører lige nu med mange tilbud, og det er snart jul så kom med ind og køb dine julegaver allerede nu, eller forkæl dig selv, fashion og beauty behøver ikke være dyrest, så længe det er originalt, jeg kan ydeligerer give dig 15% rabat på dit køb, du benytter blot denne rabat kode: beauty15

 

 

sunspa-tan-in-a-can-original-150-ml_3209_900x900  hh-simonsen-the-wet-brush-pocket-pink_3385_900x900

 

JEG ER SELV VILD MED

 

  • Sunspa Tan in a Can Original – Dennis Knudsen.
    Denne selv bruner kan klart og varmt anbefales, jeg bruger den selv og den giver en super smuk sol brunlig glød, der holder i nogle dage, den skiller og skaller ikke på huden.
    Sunspa Tan in a Can Original indeholder naturlige stoffer som Aloe Vera og E-vitamin og er helt fri for parabener, og lige nu fås den hos Lookfoxi til kun 169,- hvilket er meget at spare hvis du også benytter dig af de 15% rabat 😉
  • HH Simonsen® The Wet Brush pocket – Gør friseringen nem og smertefri – uanset om du har vådt eller tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush er en effektiv hårbørste, som nænsomt og smertefrit udreder selv det mest filtrede, tykke eller ødelagte hår. Hårbørsten giver hovedbunden en behagelig message, som stimulerer blodcirkulationen og bidrager til øget hårvækst. The Wet Brush kan bruges af både børn og voksne og er desuden særlig egnet til skadet eller skrøbeligt hår, samt hair extensions. Fås lige nu til en pris af 59,- og nogle andre til 99,- HUSK 15 % rabat brug koden.
    Jeg kunne selv godt tænke mig denne børste da jeg skal have lavet hair extension / hot fushion, så det at have en ordentlig hår børste der ikke filter eller river håret af, er fantastiskMan skal huske at gøre noget godt for sig selv før man kan for andre, og der findes mange skønheds produkter på siden, kom julen i forkøbet og stå ikke i lange køer for dine gaver, men forkæl dig selv først 😉

 

D.3 DEC/FIND DIN JULEDUG
KOM IGANG MAND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *