TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN FAR

IMG_3594

 

 

Hej allesammen!
I dag har min far fødselsdag og det skal fejres igen i år på bloggen så dette indlæg er til dig far 😀

 

KÆRE FAR <3

Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker dig, værdsætter dig, og hvor stor en respekt jeg har for den far og person du er for mig, du er ubeskrivelig og uendelig højt min bedste ven, du har lært mig meget og stadig lærer mig noget!

 
Jeg glæder mig til at se dig denne kommende weekend, og igen næste weekend hvor vi skal holde fødselsdag sammen, det bliver rigtig dejligt, fordi du er bestemt savnet, jeg tænker på dig hverdag, men du er i mit hjerte så jeg ved jeg aldrig går nogen steder uden dig.

 
Jeg vil ønske dig et stort tillykke, jeg håber du får en skøn dag, og pas på dig selv til vi ses inden længe.

 
Mange knus og I love you fra din Mie Pige.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

UNDER TO MÅNEDER TILBAGE!
MY BLOG TURNS ONE YEAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *