MY BLOG TURNS ONE YEAR

1-balloons

 

 
Heej alle mine søde læsere og følgere 🙂

 

Jeg håber jeres weekend har været god?
Min har været rigtig god, fredag havde jeg en stille og rolig dag, og i lørdags var jeg ude og fejre min skønne veninde, og igår holdt jeg hygge’søndag med mine gode venner, så min weekend har været en stor fornøjelse i godt selskab hele vejen igennem.

I dag er en meget speciel dag!

Fordi jeg for præcis 1’år siden havde min første release og skrev mit første indlæg på bloggen her ..

 

FullSizeRender (17)

 

 

 

Det er vildt at tænke på jeg har haft den her blog et år nu, og næsten hver dag til max en gang om ugen forsat skriver på den ..
I starten troede jeg ikke det ville holde længe, da så mange folk rundt i verden blogger og det er så udbredt, jeg syntes virkelig det var svært i starten hvilket budskab jeg ville sende, men også hvad jeg ville bruge min blog til?

 

Jeg kom hurtig med mange idéer, hvilket altid er en god start, men for at være en god blogger der kan beholde sine læsere eller bedre end det få nye og flere læser kræver det, at man holder sig til et emne, eller holder sig inden for kategorier, ligesom bøger nogen er krimi’er andre er drama og nogle romantik, men jeg fandt ud af jeg kan jo lide at komme ud med forskellige ting, så derfor valgte jeg at jeg ville blogge når jeg har noget på hjerte, min blog er min åbne dagbog / avis, hvor jeg deler ud af inspiration som jeg selv finder værd at tænke over og dele videre, og mange af mine mest populære indlæg har også haft succes med for eksempel, over 5000 læsere på få dage, og andre indlæg som er blevet delt af mange mennesker på de offentlige medier, og udover det så ialt med dette indlæg for idag er jeg oppe på 195 overskrifter / indlæg ..
Det er super fedt syntes jeg!

 
Jeg smiler ved tanken om min blog’rejse, som stadig næsten kun lige er begyndt, jeg har lært meget både med skrivningen, og tålmodigheden ved det hele, fordi det handler ikke bare om at ligge billeder og tekst ud med noget, for mig handler det om at det bliver ordentligt, det skal være fangende og jeg ønsker mine læsere kan lide det de ser og får noget at tænke over.

 

Havde det ikke været for min søster der først og fremmest fik mig overtalt til at have en blog hvor hun har hjulpet og stadig hjælper med det tekniske og med at samarbejde med mig med hensyn til mine idéer om fremtiden med min hjemmeside her, så havde intet af det her eksisteret, så jeg er hende taknemlig for hun fik mig overtalt til at have mit eget sted, det har hjulpet mig, og jeg har fået henvendelser fra jer søde læsere med god ros, og spørgsmål hvor i vil vide mere, det er super fedt, at blive anerkendt på denne her måde, uden det bliver for meget, så tak til min søster og tak til jer læsere for at følge med mig, i gør det muligt for mig, at forsætte her på bloggen, og holde troen på mig selv i mine indlæg jeg kommer ud med.

 

Herunder kan i se og læse eller genlæse nogle af de første indlæg jeg kom ud med, såsom ‘Pigen med Borderline’ ‘Bevar Bornholm’ osv .. Samtidig med i kan læse & genlæse nogle af mine mest succesfulde indlæg og se nogle af de første billeder jeg lagde ud ..

 
Første indlæg:
http://miestender.dk/2014/09/26/velkommen-til-min-blog/

 

Populære og succes fulde indlæg:

http://miestender.dk/2015/01/08/badboy/

http://miestender.dk/2015/02/05/har-du-fortrudt-din-tattoo/

http://miestender.dk/2015/01/25/bevar-bornholm/

http://miestender.dk/2015/04/28/pigen-med-borderline/

 

Første billeder: 

 

10301435_872586106086074_3507484250990471771_n

‘Et af mine første billede forberedelser til at have klar til mine første indlæg.’

 

 

FullSizeRender (54)

‘Billede til mit Cuddling under the covers indlæg’

 

 

IMG_6312

‘Et Selfiie der skulle bruges både til mit galleri, og et indlæg’

 

 

misses

 

‘Et trænings billede til min blog om mig og om et indlæg om min nye træning’

 

Resten kan ses og genses øverst under galleri 🙂

 

Mange tak igen for at følge med mig på bloggen, og jeg ser frem til at dele mange flere blog indlæg med jer, så følg forsat med på min blog’rejse.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN FAR
FØLSOM MÅNED

2 tanker om “MY BLOG TURNS ONE YEAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *