VÆRDSÆT ♥

images

Heey mine søde læsere 🙂
I dag er et lidt følelses og tanke vækkende emne jeg gerne vil tage hul på fordi jeg selv ofte tænker de tanker om værdsætter jeg egentlig det har jeg godt nok? ..

 

Værdsæt dem i har, fortæl dem hvor meget i kan lide dem, elsker dem eller holder af dem, og gør det nu inden det er forsent, lev ikke med et hul i hjertet, lev nu og værdsæt det du har hos dig og ved dig, i stedet for kun at se alt det du ikke har.
IMG_2883

 
VÆRDSÆTTE – er et stort ord, der kan bruges i mange sammenhænge…

Det er noget vi ser, noget vi kan mærke hele tiden hvis vi virkelig vil lærer, at kigge og mærke ordentlig efter, det er ikke altid nok bare at se og føle.

 

Det vi for eksempel ser er, at det meste af hele verden har et sted at bo, en god uddannelse der føre til drømme jobbet, eller kommer ud og oplever verden, og hvad mere kan man værdsætte end at have det godt ? – tænker vi ofte – Men alligevel brokker de fleste sig over de savner et større sted at bo, eller finder ud af de ikke har deres drømme job, også er det i mine øjne ikke længere at værdsætte, så er det at ønske sig det man ikke har i stedet for at se hvad og hvorfor du har det du har nu.

 

Jeg tror på og af egen erfaring, at lærer man først at starte et sted som er helt fra bunden, hvor man næsten lever som dem der i de dele af verden inklusive vores egen verden her i DK ikke har et sted at bo, eller ingen penge har og må knokle og kæmpe for at få hele deres liv til at hænge sammen, så lærer man at opbygge sig selv med en tro på, at det man har lige nu er bedre end slet ikke at have det?

 

Fordi dem i de verdener der ikke har et sted at bo, eller drømme jobbet kan af mange årsager og baggrunde ikke bare gøre som os, men de værdsætter stadig den hjælp de får udefra plus de passer på hinanden, se nu på folk fra Afrika de sulter, mangler hjem, mangler penge de mangler så meget, hvor vi andre gør hvad vi kan for at hjælpe dem, men de er der for hinanden dernede alligevel, og det er så vigtigt det er kærlighed og det er at værdsætte at selvom du intet har, så har du – Hinanden -!

 

At det så udløser krig flere steder fordi folk bliver ragnarokkere og kører dem selv ud til et punkt hvor de bliver til løver der tror de kan gøre sig til et bedre folkefærd påvirker resten af vores verden og det er forfærdeligt, men hvis vi virkelig kigger helt ind på alle dem der ikke har noget, så har de meget at værdsætte syntes jeg, de tager sig af hinanden, de skaffer hjælp, de klarer sig med det de har uden at brokke sig.
Os herhjemme der for eksempel brokker os over vi ikke havde det job vi troede var et drømme job, eller vi er bange for at forlade jobbet fordi man kender til det man nu laver, og dem man arbejder med, det er ikke at værdsætte at man har noget at lave, fordi ja et job er et job og det skal man have for at have en indtægt, men tænk nu på dig selv, det er dit liv, hvem er du og hvad vil du egentlig?

 
Jeg ved og jeg lærte selv fra bunden hvor jeg selv startede at det der var vigtigt for mig, var at alle mine nærmeste venner som familie, skulle vide hvor meget jeg ville gøre for at være der for dem, men stadig have det godt med mig selv, de skulle vide jeg kan være egoistisk til tider for at passe på mig selv ved, at skubbe dem til side i de stunder hvor jeg havde brug for, at kæmpe med jobs, økonomi, og bare at hænge sammen som den jeg var, og samtidig prøve at have det godt, men det gjorde også til sidst at jeg virkelig indså, at selvom jeg skubbede dem væk, var de der stadig, de hjalp mig når jeg ikke troede på mig selv længere, så mest af alt lærte jeg at værdsætte at jeg altid har dem uanset hvad, og at vi kan hjælpe hinanden og passe på hinanden, og det er for mig at kigge og mærke hvad det vil sige at værdsætte det der bliver gjort og dem man har.

 

Nogle gange må vi opgive nogle venner man aldrig troede man skulle undvære, men vi kan ikke lade os rive med af det der var, vi må ud og gøre det for os der føles rigtigt, vi lever kun en gang sørg for at få det bedste ud af det.

 

Et drømme job hænger måske ikke på træerne ligeså vel som en bolig, men med rette målsætninger for dig selv, og i samspil med dem du har omkring dig kan det hele lykkedes – Tro på dig selv!

 

Værdsæt hvem du er, for du bliver ikke en anden, du kan kun blive bedre end den du var, og jeg vil gerne hjælpe.
IMG_3092

 

Mange inklusive mig selv til tider, mener vi ved hvad det vil sige at værdsætte, om det er en ny trøje vi får i gave eller en anden ting, eller hvem vi har i vores liv og ved vores sider, så syntes jeg ærligt ikke ved nærmere eftertanke vi værdsætter det vi får eller har nok!

 

Vi bliver måske glade for at få den gave vi nu får, og det er altid dejligt dem man har nær og tæt på skænker én en tanke, også kan man vise sig frem i det nye man nu fik fordi man er glad for det, men ofte leder det os også videre til at kunne sige ’nu har jeg den, så ønsker jeg mig det her’ jeg ved det nok er meget normalt og også helt okay at have det sådan, men hey.. hvor blev den ellers store glæde ved det hele så af?

Og hvad ville du selv give den person der valgte at give dig både gaven, men også værdsatte dig som person og bare overhovedet gav dig noget?

Hmm jeg syntes det er tankerne værd, at tænke på til tider, jeg fik selv min store drøm om at få en YOLO tattoo i fødselsdagsgave af mine bedste venner, og aldrig i mit liv havde jeg drømt om at få det i gave, jeg er så uendelig glad og taknemlig for den, og vidste dårlig nok hvordan jeg skulle reagere da jeg fik den, men efter måske en måned som der næsten er gået nu, begyndte jeg allerede at tænke ej den næste tattoo jeg vil have skal være sådan og sådan, også slog det mig jamen hey, jeg har ikke travlt, jeg ved man kan blive bidt af at få de flotte tattoo’s men den her yolo betyder så meget for mig, den symbolisere den pige jeg er blevet til nu på blot et år, og hvordan jeg ser ting og sager nu end før, så lige nu nyder jeg den, eller nej jeg elsker min tattoo, og jo vil da godt indrømme hvis jeg skal have en ny tattoo en dag ved jeg godt hvad jeg vil have, fordi man må godt drømme og ønske sig noget nyt, men lige nu, er min yolo den jeg værdsætter mest at have fået som tattoo, det med jeg har nogle fantastiske venner der opfylder min glæde og tilsidesætte deres behov for det er guld værd i mine øjne.

 

IMG_2829

 

MIN FAMILIE

Min familie er ingen hemmelighed, at jeg elsker dem alle på hver deres måder, det skal jeg fordi de er min familie, og ærligt så dem jeg har i min familie ville jeg aldrig være foruden, men jeg føler ofte jeg mere tænker på hvor øv det er jeg kun lige har fået kontakt til min storesøster igen og hvorfor hun ikke har været der hele tiden, og jeg tænker hvorfor gled min storebror fra mig, ser jeg ham nogensinde igen? Min skytsengel er væk, og tanken om jeg måske aldrig ser ham igen dræner mig for glæde og energi, jeg har et hul i mit hjerte som er fyldt med savn til ham, og for ikke at sige til min plejemor der døde for snart 2’år siden af kræft, hun var som en mor for mig, vi delte mange ting, og da hun gik bort så jeg kun mørke og jeg skubbede alle væk! Ingen skulle i nærheden af mig, når jeg gik med så stor en sorg og smerte jeg havde i mig, jeg talte ikke med nogen, jeg sagde jeg var okay hvis folk spurgte, selv overfor min nærmeste sagde jeg det, men jeg valgte, at gå alene med det, og til sidst slog det klik og jeg gik ned med stress og depression, og de første der var der for at hjælpe mig var min familie, den jeg stadig har!

 

At jeg nærmest bare tog deres hjælp som en selvfølge, gjorde lidt ondt at opdage og føle jeg havde gjort, fordi det er ikke sådan det var, det der gjorde jeg tog mig sammen var sidste år hvor min plejefar som jeg elsker jeg har endnu og min plejelillebror, at hvis de kunne forsætte deres liv, være glade og stadig ville mig, det var noget der bragte kræfter frem i mig igen, jeg tog mig sammen og sagde at det gik stærkt og var forfærdeligt hun døde, men livet skal gå videre, jeg må ikke slippe mig selv, eller lade mig falde helt ned i det endeløse lange hul, så jeg kom ovenpå igen efter et langt år fyldt med sorg, men det har så også gjort mig stærkere, det har gjort jeg virkelig elsker at se min plejefar og min plejelillebror endnu mere, jeg nyder de ting vi laver sammen, eller hvad jeg får i gaver fra dem og alt der tilhøre, og udover det så min egen familie, jeg fik øjnene op for hvor meget de altid er der for mig, selvom vores kontakt kan være flakkende så har vi hinanden og jeg vil hellere have en familie jeg kan sige jeg værdsætter for det de gør og dem de er, end at sige jeg har verdens bedste familie fordi jeg får det og det, også køber de det og det, fordi jeg ved at de værdsætter mig mindst ligeså meget som andre med deres familier!

 

At de var der for mig da jeg ikke selv kunne se det gode i mig selv eller livet efter hun ikke var til mere, men at de fik fundet lyset frem i mig igen det er ubeskriveligt en følelse det vækker i én, jeg mærkede følelsen af at jeg var i live, og hun er i mit hjerte nu, så hvorend jeg går der går hun med mig, jeg er værdsat!

 

Jeg savner også alle andre i min familie som min mor, min storebrødre, min tvilling søster, og min far, vi er alle så langt fra hinanden både bo mæssigt, men også lidt i livet, og med hvad der er sket førhen, men så er det, det går op for mig, at de er jo lige her, de er stadig i mit hjerte, plus de er ikke længere væk end en sms, og hvis jeg hverdag skal gå og tænke på om jeg nogensinde ser dem igen, eller om de er stolte af mig, eller om de ikke syntes jeg ikke er god nok, så kan jeg jo ikke leve mit liv ved at tænke sådan, så opbygger jeg i stedet frygt, og dårlige tanker om noget der ikke er dårligt, men bare er mig der bruger min energi forkert.

Min far, min søster er de aller tætteste og bedste jeg har, mine brødre, min mor og storesøster er mine favoritter og jeg elsker og værdsætter dem alle for hvad de har gjort og det de gør nu, jeg ønsker dem det bedste og ellers ved vi altid hvor vi har hinanden!

Det har lært mig nu at værdsætte min familie, deres forskelligheder, deres valg også selvom jeg ofte ikke forstår deres valg, jeg har lært at elske mig selv igennem dem og det er værdsat fra inderst til yderst, jeg kunne ikke ønske mig en anden familie end den jeg har, jeg elsker dem og værdsætter dem.

 

GF_svane

 
Jeg har lært nu at leve i nuet, jeg har lært mig selv historien om noget der minder mig om udover mig selv så de fleste mennesker.. :
’DEN GRIMME ÆLLING’
Den voksede op, og blev til sidst en smuk svane, den skulle bare selv først finde ud af den var smuk.

 

 

IMG_2066

 

 

 

Mine Venner

For mit vedkommende tænker jeg ofte tilbage på fortiden, hvor jeg tænker på gamle venner jeg slet ikke taler med mere, eller er vokset fra, eller venner jeg stadig ser som venner, men bare ikke har set i flere år, fordi vores liv er så afhængige af at have den rigtige tid, og ikke at jeg vil dvæle ved fortiden eller ved gamle minder, for det er noget jeg har haft og ikke længere kan gøre noget ved, så føler jeg bare, at jeg nogle gange bruger mere tid på at tænke på det jeg ikke længere har eller dem jeg ikke længere har mere i stedet for at se alle de dejlige og bedste venner jeg har lige foran mig, mange af dem jeg stadig har er nogen jeg har kendt fra vi var næsten børn, og jeg ved jeg vil kende dem resten af mit liv!

Når jeg ser alle og de få af dem jeg har nu og tænker på dem jeg har omkring mig i mit liv lige nu, føler jeg mig meget heldig og beriget for ikke bedst at sige Værdsat!
Vi er der for hinanden, vi har det sjovt og sørger for at holde fast i hinanden hele tiden, og hvad mere kan man så ønske sig? Hvorfor blive ved med at tænke ej hvad med Hans Jørgen fra før hen hvorfor er han ikke med, hvorfor ikke bare leve i nuet og værdsæt det man har lige foran en, lige her og lige nu! 😀

De dage jeg lever i nu, har jeg lært at føle mig glad, hjælpe mig selv op hvis jeg er nede fordi jeg ved hvad og hvem jeg har hos mig som også gør den indsats for mig, for jeg vil præcis gøre det samme og mere til for dem, det kalder jeg at værdsætte dem man har, nyde deres tilstedeværelse, skabe minder og tider sammen, og lære at åbne hinandens øjne for nye muligheder, blive forelsket og elske hinanden, og bare være gode venner sammen, det er det fedeste og bedste for mig når jeg tænker på hvad jeg vil og skal værdsætte.

 

Noget af det sværeste syntes jeg, kan til tider være at tro på sig selv og egne evner, og man har bare lyst til at græde uden helt at forstå hvorfor, eller at holde sit falske smil på plads, imens indeni er man ved at springe af udholdenhed for det hele, men i den tid må man huske at se på hvem man har omkring sig, også selvom man kan føle for ikke at ville sige noget eller tale om det, så bare mærk efter hvad er det der bremser dig, er det din usikkerhed eller nervøsiteten på hvordan det du siger bliver modtaget? stop tvivlene fordi du er som du er og det gør dig unik og dejlig. Vil du tale så gør det, få det ud og hør hvad dem du har omkring dig siger tilbage, eller lad være med at sig noget, men tro ikke at fordi vi lever i en verden der er blevet afhængige af elektronik og der er gået gossip’drug i den mange steder, hvor folk glemmer at værdsætte, se op og nyde livet, at der ikke altid er plads til dig og mig, men bare husk at mærk efter, at du er aldrig alene, du er værdsat af dine venner og du må værdsætte dine venner tilbage.

 

Tak til mine venner fordi i er som i er – i ved selv hvem i er.

 

 

IMG_3203

Brug din tid som du ønsker den skal være, og ikke som den gør dig til, værdsæt de små som store værdier, mennesker, og ting du har lige nu.

 

Hvordan ser du at man værdsætter?
Hvad betyder det for dig?
Kom gerne med noget feedback, og lad os lærer noget af hinanden.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

HOT ISN'T COLD
SHOP UDEN KØ? KIG IND 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *