FØLSOM MÅNED

FullSizeRender (87)

Heeej Sweetiie’s 🙂

 

Idag vil jeg lige komme med en update på min september måned, den har gået ekstreeemt hurtigt syntes jeg, men dagene har været lange og nogen bedre end andre ..

 

IMG_3083

 

 

 

SEPTEMBER

Selve måneden har været alt ialt super god, jeg startede måneden ud med at fylde 27’år, og fået holdt en alletiders fødselsdag sammen med mine bedste venner, jeg har virkelig følt mig beriget og som en meget heldig pige, jeg fik gode gaver såsom min nye YOLO‘tattoo (You only live once) – jeg stadig elsker og er tilfreds med, også fik jeg også andre gaver fra andre savnede venner og familie som jeg er taknemlig for 🙂

 

Jeg har brugt meget tid på at ses med mine bedste venner, hvor vi har festet, været til arrangementer sammen, og bare hygget med film og god mad sammen, det har været noget jeg har nydt fuldt ud og trængt til, jeg syntes ikke jeg har skubbet andre venner væk, men jeg har ikke haft tiden til at se alle jeg har ville på én gang når jeg også går i skole og ved siden af skolen gør jeg rent flere forskellige steder for at kunne hænge sammen økonomisk, så jeg knokler for mig selv, og for at nå det hele det er ikke altid lige nemt, men ved at jeg holder mit hoved lige ud og tager en dag af gangen er det, det som holder mig kørende og oppe ..

 

Men alligevel har et par venner trukket i mig og fortalt de har følt sig efterladt og at de savner mig, og ingen tvivl jeg tager de ord til mig for de betyder meget for mig, og jeg savner også dem, så det har jeg forsøgt at rette op på ved at tage kontakt til dem og også været heldig at kunne nå og ses med dem denne måned, og jeg lover så godt jeg kan der ikke går længe før vi ses igen! I ved selv hvem i er 😉

 

 

12009577_10206395590822479_8604247916286617859_n

 

SKOLEN

aldrig har jeg været så glad for at gå i skole som jeg er nu, jeg nyder det, der er dog nogle gange hvor jeg måske kunne gøre mere og følge bedre med, men alligevel formår jeg for første gang nogensinde at få gode karakterer, jeg klare mine prøver med 0’fejl, og jeg nyder det sammenhold og de gode venner jeg har fået i klassen, da jeg startede uddannelsen gik jeg der ellers ikke for at få venner, men det har jeg fået, og de er alletiders!

 

Tanken om vi snart kun har 2’måneder tilbage af grundforløbet er meget underligt at tænke på, der er mange jeg vil savne at se hverdag, men mest af alt ønsker jeg dem alle det bedste fremover og en forsat god uddannelse, jeg håber vi alle eller ihvertfald dem jeg kommer bedst ud af det med vil holde kontakten og stadig ses, fordi det ville være ærgerligt ikke at gøre det 😛

 

Jeg får ros af lærerne, og jeg nyder bare at møde i skolen hver dag, men jeg kan også mærke vi kører hårdt på nu, vi har som regel to forskellige slags timer hverdag, men i begge slags fag vi har om dagen er der meget at lærer og lave samt skulle have klar til næste gang vi har det fag, så det dræner mig lidt for energi, men på den gode måde .. ‘heldigvis’ jeg sørger også for at holde mit hoved og energi oppe ved at være på i skolen, lave mine ting og være engageret hvergang, og det hjælper rigtig meget på energiniveauet, og mit humør.

 

Med hensyn til mini praktik det skulle vi alle have været i her i uge 46 ( November ) men da politikkerne er nogle rode’hoveder og lavede reformen om til at alle på erhvervs uddannelser skal have dansk på 10’klasse niveau og som de valgte at lave om efter vi ellers var blevet optaget på uddannelsen, har vores skole fået brokket sig nok til dem, og vi er blevet hørt så nu er mini praktikken droppet og hele skolen skal så have dansk og det dansk der er relevant for hver sin klasse, altså os receptionister skal have dansk der er relevant for os, oigså skal vi bestå det, i stedet for at efter vi var afsluttet på grundforlæbet skulle starte et halvt år på Kvuc for at tage dansk og have alt mulig der ikke er relevant, så det er super fedt skolen er blevet hørt og der er blevet indgået den aftale, jeg ser frem til at få det overstået så jeg kan søge min lærerplads snarest!! 🙂

 

Det der så er ærgerligt var at jeg lidt havde set frem til at komme i mini praktik, jeg havde søgt på Radisson blu på Bornholm og havde fået det, men jeg var også blevet tilbudt både at komme enten til Spanien eller Alanya og det havde jo været oplevelser for livet, men det må vente til en anden gang, nu må jeg se hvad jeg vil og vælger med hensyn til min læreplads.

 

FØLSOM MÅNED

Grunden til min overskrift idag lyder sådan er fordi September har simpelthen været en af de mest følsomme måneder for mig i dette år, jeg har mest af alt og det meste af tiden været oprigtig glad, mega social og været energi fyldt, som jeg nyder og nyder det stadig, men har også været lidt dårlig til at tage af mig selv de dage hvor mit energi niveau har været lidt nede har jeg forsat kørt på med aftaler eller ting der sagtens kunne have ventet til en anden dag, men nej nej gang er der i mig må man sige pyyhhaa  😀

 

Men det har så også gjort at nogle af de aftener jeg har siddet hjemme har jeg været ekstra følsom, mange tanker om mig selv, fremtiden, fortiden folk jeg savner og meget andet privat er gået igennem mit hoved og krop og som har gjort mig mut og ked af det, og jeg har ikke været god til at sige det til mine nærmeste at
‘Heey du idag er jeg sQ ked af det vil du lytte på mig?’
Jeg har måske nævnt jeg har haft en skidt dag, men egentlig ikke fået sagt hvorfor, jeg har følt de dage jeg har ville være mig selv og selv gå rundt med det i mit hovede, men nogle gange kan man ikke det, nogengange selvom folk omkring en ikke kan hjælpe så må man åbne op, og min måde at åbne op for noget af det der har været og gået mig på denne måned gør jeg ved at skrive dette indlæg til jer om min måned 🙂

 

Jeg skal bare have nogle dage engang imellem hvor jeg lærer at sige det er okay at være lidt mut, også slappe af i stedet for at tro jeg er the Queen of the world og jeg kan klare alt, fordi det kan ingen 😉

 

Men som sagt det meste af denne måned har været fantastisk jeg har det virkelig godt og er rigtig glad der er sket så meget godt såsom min storesøster har født en dejlig søn .. dog 6’uger for tidlig, men han er så fin og har det godt!

 

Begge mine søstre skal giftes til næste år lige efter hinanden, og det gør mig lykkelig! Min familie har det så godt de nu kan, og mine venner er bare fantastiske i sig selv, så hvad mere kunne jeg ønske jeg mig for denne måned, men også bare i det hele taget!

 

Det er dog ret vildt at vi allerede nu er i Oktober, månederne dette år har fløjet, men jeg er super fan af år 2015, det har været et der på mange punkter og måder har ændret mit liv og syn på mange ting jeg ikke kunne se før.

 

Jeg glæder mig til at komme igang med denne måned, fordi der sker også en masse gode ting såsom min pleje’lillebror skal non’firmeres, jeg skal en tur til Bornholm, og til jylland senere på måneden for at holde forsinket fødselsdag med min kære søster og min far, og jeg har gode aftaler med vennerne ved siden af, og og og sidst men ikke mindst bloggen her fylder 1’år, det er også ret crazyy, men fedt!
Så det hele bliver rigtig godt igen denne måned weee 🙂

 

Jeg håber i alle får en lækker og skøn weekend, min skal stå på Erotic world (sex messe) i Valbyhallen idag efter skole også tager jeg til Herlev imorgen for at tage med mine venner ind og se ishockey også søndag skal der bare hygges, det bliver en awesome weekend er jeg sikker på.

Nyd den folkens, det vil jeg gøre!

Hugs’Kiss Mie ♥

 

MY BLOG TURNS ONE YEAR
PROJEKT & PRØVER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *