A WEEKEND WITH MY SELF

FullSizeRender (62)
(Ældre billede, men passende for dagens tekst)

Heey Sweeties 🙂

Jeg har haft en rigtig god uge, min valgfags uge sluttede i fredags hvor vi skulle fremlægge som de første om vores uge, hvilke turister vi mødte og hvordan vi syntes ugen var gået, og vi fik rigtig eget ros for vores fremlæggelse, og jeg syntes selv det gik rigtig godt 😛

Så hele ugen var en hyggelig, men også lidt lalala’uge da det var svært i starten at komme rigtig igang med et samarbejde og finde ud af hvad vi egentlig ville i denne valgfag uge, men efter vi dannede vores gruppe lidt om, gik det bedre og vi fandt hurtig frem til hvor vi skulle tage hen og ordne vores opgaver, så det gik fint!

Min weekend har for en gangs skyld været helt rolig helt uden druk, fest og farver, 😀
I fredag tog jeg til Taarstrup hvor min store søster bor, hun er gravid og super flot til at bære det, vi blev enige om det virkelig bogstavelig talt ligner hun har en fodbold under trøjen hihi, men der var jeg så. og hyggede med hende og hendes kæreste, og jeg sov der til lørdag.

Igår ( Lørdag ) tog jeg ud og hyggede hos min skønne veninde med film og bare ren afslapning, og jeg skal også hjem til hende idag hvor vi skal holde film’hygge / søndags’nus sammen med vores andre venner i vores venne’gruppe vi har, det ser vi frem til, det skal nok blive rigtig hyggeligt 🙂

Det er rigtig rart med en weekend hvor jeg får noget ud af den i stedet for kun følelsen af at den kun har varet en dag på grund af tømmermænd har ødelagt de andre haha 😛

Jeg har haft tid til at slappe lidt af i mit hovede der har været lidt proppet med mange forskellige tanker om både skole’ting, som hvor jeg skal søge praktik og hvad hvis jeg ikke når at finde et sted, og alt mulig andet, men også private sager, ang. mig selv, nogle familie ting, osv .. Men jeg føler jeg har fået nogenlunde styr på tanke myldret og det er kun rart, så selvom jeg ikke har været helt alene i denne weekend, har jeg haft ro i kroppen og i hovedet son jeg har trængt til på det sidste .. Også har jeg fået løbet lidt igen på mit løbebånd, så i alt har jeg løbet 4 gange den sidste uges tid, og det er fedt at være lidt igang igen, så håber jeg bare jeg kan holde det lidt vedlige så jeg kan sige 1, 2,3 slankekur / kondi tid tid 😀 ..

 

Jeg ville bare idag give jer en kort breafing om min uge og weekend, jeg håber i har nydt jeres weekend, vi ses snart igen søde læsere hav det godt.

Hugs’Kiss Mie ♥

FABULICIOUS ♥
VILDE ØNSKE TING

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *