VILDE ØNSKE TING

keep-calm-and-go-wild

 

 

 

Heej Alle sammen!

Så er jeg i dag tilbage med et indlæg hvor ejg åbner op for nogle ting jeg ikke har prøvet, men tænkt på jeg godt vil prøve ;b

Mange taler tit om at afprøve extreme og adrealin kick’ende ting, jeg har altid selv været lidt tilbageholdene og begrænset, da jeg er en pige med stor højde skræk, samt er en del usikker på mine ben, men efter jeg har fået nyt selv billede af mig og jeg har fået det bedre det sidste års tid, og nyt syn på mange ting vil jeg da indrømme at uanset hvad har jeg da selv mine ønsker for hvad jeg godt kunne tænke mig at prøve bare for at prøve det ;b

 
Også bare for at overskride de grænser man opsætter for sig selv i ny og næ, altså bare prøve noget helt nyt uden at tænke så meget over det, men bare for at gøre det! 😀

 

Tingene kommer her:

 

corvette_20141

 

 

1. KØRE I RACERBIL

Enten hvor jeg selv køre mod nogen, eller med nogen hvor man køre mod andre, jeg ved man kan prøve det rundt omkring her i landet, og jeg tror det kunne være så fedt og sjovt at afprøve 😛

 

140c30fd43e2411faee610a1729be671_vandscooter

 

 

 
2. KØRE PÅ VAND/SNE SCOOTER

Jeg tror det giver et kick at flyve hen over sne eller vandet på sådan en med høj fart, det ser så sejt ud når andre gør det om sommeren på stranden, jeg vil prøve det! 😀

 

img_6499

 

 

 
3. FLYVE I LUFTBALLON / HELLIKOPTER

Min bedste veninde har altid drømt om at flyve jorden rundt i luftballon, og jeg har lovet hende jeg en dag vil give hende en tur i luftballon dog ikke en jordomrejse haha -men- ( når økonomien lige er til det, så en tur) Også kunne jeg tænke mig en tur i en helikopter da jeg i forvejen er bange for almindelig fly og bare for at flyve, men at trodse den frygt og prøve en helikopter tur må virkelig være en spændende og fed følelse. Jeg tror det er en oplevelse at være i en luftballon & helikopter med smuk og høj udsigt, men også for at trodse min store højde skræk frygt, og kunne sige når jeg bliver 70 år, at det gjorde jeg og det var fedt! 😉

 

Hytte4

 

 

 

4. LEVE UDENDØRS

Lidt ligesom man ser i Robinsson at man er på en ø, en skov eller bare udendørs hvor man skal klare sig selv.. det behøver ikke være flere måneder for mit vedkommende haha, men bare en weekend eller nogle dage for at se hvordan jeg ville klare mig, det ville så være rart at have nogen med, men bare for at prøve at bo udendørs skaffe mad og bygge hytte i et træ, og bare leve på en anden måde, måske lære ny kultur, men vigtigst af alt at man vokser inden i sig selv ved at finde sine overlevelses gener frem. Det ville jeg godt prøve, Just for fun 🙂

 

 

18 Aug 2015, Macedonia - - - Gevgelija, Macedonia. 18th August 2015 - - The train station in Gevgelija is to small for all those refugees, so they even sit on the rails. - - Hundreds of refugees are arriving at the Macedonian train station Gevgelija every day. They have to wait there for several day, till they are allowed to take the train to the Serbian border. - - - Image by © Erik Marquardt/Demotix/Corbis

 

5. GØRE NOGET GODT FOR NOGEN
Det kunne være i form af at rejse ned til de lande hvor mange mennesker er i nød, jeg ved vi har mange organisationer herhjemme hvor man kan bidrage, men jeg er bare så ærgerlig over at vide at en stor del af e penge lun går til vores høje herre der sidder med det, og de stadig ikke får meget i de lande hvor de er i nød, vi lever selv i et land hvor alt ikke er perfekt, men vi hjælper som regel de fleste lande og steder når behovet er der, jeg ville så gerne selv prøve at komme ned og møde de mennesker, give dem vand, tøj mad eller dyrene få dem raske og til andre lande hvor der kunne blive taget bedre af dem end hvor de måske er nu, rent ud’sagt det er både en mening jeg har, men også bare noget jeg ville prøve.

 
Måske tænker nogen af jer at at bidrage med penge om måneden eller engang imellem også hjælper, men jeg tror bare ikke på at jeg er sikker på de modtager det jeg giver, når man ved hvor meget der også går til firmaerne og de høje herre der sidder med det hele, så vil jeg hellere selv se med mine øjne hvad jeg giver og hvordan de tager det at få noget de virkelig i nødens stund mangler.
Så hatten af for alle frivillige / læger uden grænser osv der er ude og gøre dette :))

 

Det var som sådan nok de ting jeg har tænkt over var noget jeg ville prøve, har du prøvet noget af det jeg har sagt må du da gerne komme med din mening eller hvordan det var da jeg gerne vil høre om det 😉

 
Og ellers tænker jeg hvad er dine ønsker, har du noget du vil prøve og hvorfor lige den ting?

 

 

Hav det godt vi ses snart igen.

‘Billederne er taget fra google’

Hugs’Kiss Mie ♥

A WEEKEND WITH MY SELF
VALGFAGS UGE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *