VALGFAGS UGE

FullSizeRender (76)

Heej Alle!

 

UPDATE

Jeg har været lidt for dårlig til at give jer månedens afslutning på min fantastiske august, så her får i lige en update, min august startede ud med jeg startede min uddannelse op, det var en lidt hård start da jeg havde svært ved lige at vende mig til ikke at holde ’sommer-ferie’ med fest og hygge med mine skønne venner, det var lidt svært at slippe så jeg kom næsten 5 minutter for sent hver dag, men vigtigst af alt jeg kom, og jeg var på i skolen og sørgede for at få lavet mine ting vi skulle, så er stolt af mig selv!

 

August var en super fed måned, mit nye kapitel i livet startede, mit humør var i toppen og jeg havde det bare godt, som ugerne gik begyndte skolen også meget emre at presse på med vi har været ude på 4 hotel besøg, og vi har lært meget allerede, men jeg ved der stadig er en del at lære, men min klasse er super social og søde jeg er så glad for selve skolen og min klasse! 😀

 

Jeg valgte så her i slutningen af august at melde mig ud af Kvuc hvor jeg ellers hver torsdag aften skulle gå på enkelt fag i engelsk ( 10 klasse ), men da jeg har samme niveau og fag på min skole, blev det for meget, også med andre ting jeg skal nå når jeg har fri fra skole, og min lærer mente ikke jeg havde behov for at blande engelsk så meget sammen, fordi jeg forstår og kan det jo godt, jeg skal bare lære at tro på det selv og ikke opgive de steder hvor jeg føler jeg ikke kan det, for det ahr jeg det med at gøre på forhånd til tider, men det var rart at høre fra både venner og min lærer at de tror på mig og ved jeg kan få deres hjælp der hvor jeg selv halter.

 
Ellers har jeg udover skolen bare hygget mig med gode fester, og set mine nærmeste venner/veninder som jeg nyder at tilbringe min travle tid med, de får mig til at slappe af, smile og bare føle mig heldig over at have nogen som dem! 🙂

 

 

FØRSTE UGE I SEPTEMBER

Denne første uge i September har der været drøn på, jeg startede ud med at have fødselsdag i sidste uge, hvor jeg først var i skole og blev forkælet der med to gange sang, en masse der sagde tillykke samt en fra min klasse havde bagt muffins til mig og de andre i klassen, det blev jeg super glad for 😀

Jeg fik også nogle fine gaver sendt fra min kære mor og far, samt søster hvor jeg fik lidt gavekort, penge, smykker osv.. jeg er rigtig taknemlig også over alle der ringede og skrev tillykke til mig på min dag, den var super god! 😀

 
Om aften var jeg ude og spise med mine veninder på dalle valle og efterfølgende hyggede vi på rådhuspladsen og strøget med en gå tur og lyttede til musik, så jeg havde alt i alt en hyggelig dejlig fødselsdag.

 
I skolen er vi nu gået ind i en uge hvor den står på valgfag for hele skolen, vores klasse er kommet på hold med tdem som går på tjener grundforløbet, så havde vi 3 valgmuligheder:

 

1. At stoppe en turist
2. Cykle rundt i København ( Lære byen at kende / stoppe turister )
3. Sprog kursus i dansk.

 

 

Jeg og de to andre fra min klasse jeg render sammen med og har det rigtig godt med kom på samme hold ( som det meste af min klasse også gjorde hihi) som var valgfag nummer 1, med at tage ud og rundt i København for at stoppe turister, der skal vi så hjælpe dem, og stille dem spørgsmål om hvor de kommer fra og hvad de skal her i DK og hvorfor de lige har valgt DK som ferie sted eller hvorfor de nu er her, jeg er sikker på det bliver super sjovt, og glæder mig til på fredag hvor det skal fremlægges for hele den store ’Klasse’ vi har nu med vores klasse og dem som går på tjener forløbet ;b

 

 

Allerede tidsmæssigt med møde tidspunkter har jeg luksus tider for denne uge, enten møder jeg sent eller går meget tidligt det er fantastisk, så jeg også har chancen for at nå andre ting udenfor skolen eller at indhente vores projekt som vi stadig er i gang med at lave og skal være færdige med til næste uge.

 
Jeg kan mærke denne uge bliver rigtig skøn, jeg skal bare hygge mig, og nyde at vi kommer lidt ud og rundt i København og måske selv lære noget nyt om mennesker, og vores gode København.

 

 

Vi har allerede planlagt vi tager ind til Hovedbanegården, nyhavn og lufthavnen da vi mener det er de steder der er størst muligheder for at fange flere forskellige turister, også har vi lavet et fint turist informations papir vi har limineret ind som vi vel stå og vifte med i håb om turisterne også opdager os stå klar til at tage imod dem 😛

 

 

Og udover det skal jeg ud og spise med en gammel god kollega/ven i denne uge som jeg ser frem til at se igen, og jeg skal se min skønne og meget gravide store’søs i den kommende weekend, det bliver rigtig godt!!

 
Også skal jeg selvfølgelig hygge med mine gode veninder, så ja denne uge bliver rigtig skøn!

 

Mit humør er stadig i toppen og jeg har det rigtig godt. 🙂

 

Jeg håber i alle har det godt og får en dejlig uge!

 

Vi ses snart igen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

VILDE ØNSKE TING
HURRA 27*2 HURRA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *