MINE FØDSELSDAGS ØNSKER

IMG_2431

Heej Alle.

 

Nu er der snart kun en lille uge til min fødselsdag så idag vil jeg vise lidt ønsker frem på bloggen, da det er noget jeg lige har skulle finde ud af fordi mest af alt ønsker jeg mig bare en god dag 😛

Mine 4 første ønsker kommer her:

1. Jomfru statuen til piger fra mærket Royal Copenhagen.

2. Penge eller gavekort til Miks’ Tattoo så jeg kan få min YOLO tattoo.

3. Masser af nye guld/bling bling smykker, øreringe, ankelkæder, ringe og hår pynt  ( det kan en pige altid lide at få)

4. One million parfumen – I just love it.

 

Det var mine fire rigtige ønsker, men som sagt ønsker jeg mig bare en dejlig dag, og at vejret er skønt, og på fredag skal jeg holde noget fødselsdag med mine gode venner så den ser jeg frem til bliver sjov, og der ønsker jeg bare folk er der og kommer 🙂

Jeg håber ellers i har haft en god weekend, min har været helt fantastisk i selskab af mine gode veninder og venner med strand tur, lidt fest og bakke tur, som har været rigtig sjovt! 😛

Vi ses snart igen, hav en god mandag!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

DER ER FART PÅ I SKOLEN!
14'DAGE TIL MIN FØDSELSDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *