14’DAGE TIL MIN FØDSELSDAG

IMG_2470

Hej alle! :p
I dag er en super dejlig dag fordi nu der kun små 14 dage til min fødselsdag, og jeg er typen der år efter år tæller ned, og ser frem til min fødselsdag hihi, yes jeg er Crazyyy 😉

 

GLÆDER MIG

Jeg kan lide, at se frem til min fødselsdag fordi ,for det første har jeg det ikke alene, jeg deler den med min dejligste tvilling søster Mette, og at tænke på år efter år hvad der er sket siden eller hvor langt jeg er nået eller har lavet da jeg var den alder jeg nu var, og tanken om hvad der sker i den nye alder, det er fascinerende syntes jeg!

For mig er alder bare et tal, fordi af sind og personlighed er jeg yngre end på papirerne, men jeg elsker den jeg er, og for mig er man ung i maaange år, så for mig er det ikke at blive ældre, men blot en ny start og erfaring i et nyt alders år.

Jeg gæder mig til jeg snart har fødselsdag juhuu 😀

 

DER VAR ENGANG

Jeg sad forleden dag og fik lyst til at tjekke min arto, fordi den profil har jeg åbenbart stadig, men koden er forsvundet, men jeg fandt nogle meget gamle billeder jeg lige ville dele med jer, det er bare for at vise at udseendet er det eneste der har ændret sig markant hos mig, jeg er ikke længere den chubbede pige med hvalpefedt de forkerte steder, og store bryster, og jeg er heller ikke den ligeglade type der ikke vidste hvad jeg skulle i livet, og man kan se jeg har haft tabt mig efter min dårlige periode tilbage i 2010, og mit lyse hår er meget bedre end det var dengang haha, 😀

 

Det er lidt sjovt at gå ind på arto og se de gamle minder og ting der også selvom jeg ikke kunne logge helt ind, så at se det som en udefra gæst der har søgt på mig selv hihi 😛

Og iflg. Arto er jeg kun 23 år så det er da altid en dejlig ting at vide fordi arto har jo helt ret i ens alder!! … eller .. ?! 😉

 

Billederne kommer her:

 

465e31b5-fed7-4c4d-a32f-a26874db9626 d9732078-9658-4bd2-a18f-626575ee6194

Hav det godt folkens jeg vil vende tilbage igen snarest.
Hugs’Kiss Mie ♥

MINE FØDSELSDAGS ØNSKER
PISSE GOD UGE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *