TAK FOR EN GOD SOMMER!

strand

 

 

 

 

Heej derude 😀

Nu nåede vi slutningen af juli, og hoooold nu fast den er gået hurtigt!

 

MIN SOMMER

Min sommer dette år, har været intet mere eller mindre end fantastisk, jeg har set de bedste venner fra København & Bornholm, jeg har oplevet Mallorca, og jeg har fået mange nye venner og bekendtskaber det er en fantastisk overvældende følelse af glæde jeg bære rundt på, og når jeg tænker tilbage for bare et år siden, der var jeg nede med stress og havde det skidt, nu er jeg vokset på bare et år, jeg er så selvsikker og jeg har en stor tro på mig selv!
Jeg er glad. 🙂

 

Da juni startede kunne jeg ikke vente til det blev d. 22 hvor jeg skulle til Mallorca og da jeg kom hjem skulle jeg vente to uger også en uge til Bornholm, og jeg må ærlig indrømme jeg har ikke tænkt på hvad dage vi har haft eller gået op i tid og sted, jeg har nydt nuet, haft det sjovt og bare hygget mig! 😀

 

Men nu har vi altså slutningen af juli, det er lidt underligt at tænke på .. og fra på mandag starter jeg i skole og et nyt og stort kapitel i mit liv skal starte fra mandag af, jeg har brugt måneder, stor tålmodighed, og kæmpet en kamp for at få det hele til at lykkes med uddannelsen og alt det der kommer bagefter som økonomi ..

 

Og når jeg så ser hvor jeg er nu, jeg har klaret det !!
Jeg skal bare starte på mandag, og det er jeg rigtig spændt på, jeg er også lidt nervøs, men er man vel altid den første dag 🙂

 

Denne sidste weekend af min sommer før mit nye skole liv går igang skal jeg bruge på at hygge med flere af de bedste venner, idag med min dejlige bedste veninde, og imorgen (Lørdag) står på at jeg for første gang i min lejlighed holder en lille hygge fest med god mad og skøre venner, og søndag får jeg besøg fra Bornholm så bliver det ikke bedre hihi jeg ved jeg får en god weekend! 😀

STATIST

Nu har jeg ikke været ude i et stykke tid og være statist, men spontant og for kort varsel blev jeg booket ind i torsdags til at være statist i en ‘musik video’ der skal være start afspilningen af den nye sæson af programmet på tv 2 zulu ‘Nørgaards Netflix’  som handler om Martin Nørgaard en komiker, der lidt ligesom klipfiskerne gør grin med offentlige personer eller ting og sager, han var nu meget nede på jorden og sjovt at møde, så det var sjovt, og ikke meget der skulle filmes, og jeg tog min veninde med, vi var ikke meget med, men jeg er sikker på vi er nok med til at blive set når det engang bliver vist, det er stadig noget jeg ikke bliver træt af at have som hobby, det er virkelig sjovt og spændende hvergang at være statist.

 
Jeg har oplevet og lavet så meget som jeg har været god til at dele med jer, men jeg syntes i skulle have denne månedes slutning fra mig, nu jeg snød jer for det sidste måned 😛
Jeg håber i har nydt jeres sommer og haft nogle gode ferier.
Jeg vil vende tilbage snarest igen om hvordan det er gået mig på skolen.

 
Vi ses søde læsere.
Husk intet er så slemt at det ikke er godt for nået. 😉

 

 

Hugs’Kiss Mie ♥

PISSE GOD UGE
BORNHOLM & MYSTISKE MR MOX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *