BORNHOLM & MYSTISKE MR MOX

FullSizeRender (22)

Hej søde læsere. 🙂
Jeg vil i dag fortælle jer om min uge jeg har lige har haft på Bornholm!

Og ærlig talt .. jeg troede jeg vidste hvor jeg ville starte men altsøøø haha jeg har haft en uge på Bornholm jeg slet ikke havde forventet eller set komme!

UGEN PÅ BORNHOLM

Jeg kom over fredag d. 17 ved middags tid, hvor dagen stod på ren hygge og afslapning sammen med min far, ham havde jeg savnet utrolig meget, og han skulle høre om min Mallorca tur og ja bare alt, det var dejligt at se ham og vejret var skønt da jeg kom til solskins øen 🙂

Jeg havde regnet med jeg bare skulle slappe af og hygge på øen ovenpå min Mallorca tur og lige tilvende mig at være i Dk også få set min familie og savnede venner jeg har på øen, men nope ugen viste sig at blive endnu mere awesome end jeg overhovedet kunne forestille mig.

Jeg skulle til fødselsdag om lørdagen hos min bedste veninde fra Bornholm, og vi havde noget af en fest, men det er ikke nyt haha, og vi alle var i godt humør og blev rigtig godt fulde, vi ender aftenen efter en masse spas og løjer med at tage i byen, vi tog på et super hyggeligt og sjovt værtshus der hedder Krydset som er det kendte sted i Rønne, der er hyggeligt, altid god stemning og skønne mennesker at se og møde.

Og dér .. lige dér skete det, at jeg møder selveste hr Mr Mystiske Mox ..

 

Han er kendt for at være tryllekunster og at have optrådt rundt i landet og været med i tidligere tv programmer som på tv 2 og scenen er din hvor han vandt 2 pladsen.

( jeg vil fortælle jer meget mere om mødet med Mr Mox længere nede i indlægget)

Aften blev afsluttet og vi smuttede hjem for at sove! Om søndagen da jeg vågnede var jeg godt ramt af tømmermænd så min dag stod på at slappe af og hygge hos min far.
Resten af ugen endte ud med, at jeg fik set mange gode savnede venner og veninder, det er altid et dejligt gensyn.

 

Jeg kom ud på eventyr’e og jeg mødte nye mennesker jeg blev gode venner med, såsom at se og møde meget mere til Mr Mox og hans smukke papegøje Loui, så fik jeg også besøgt min kære plejefar & pleje lillebror hvor vi havde det sjovt med at skyde med soft gun, og grille og bade i en stor pool, jamen ihh min uge har virkelig været skøn, hihi der var dog nogle få på øen jeg ikke nåede at se som min mor som jeg savner utrolig meget, men vi ses jo nok en dag igen, jeg nåede heller ikke indenom alle bekendte og venner derover, men jeg var pludselig ikke på den uge jeg havde forestillet mig, så jeg tog bare dagene som de gik 😛

Normalt når jeg er på Bornholm i en uge så får jeg hurtig nok og ikke kan vente med at komme hjem, men denne gang kunne jeg så godt have blevet nogle dage mere!!

Jeg fik også lidt dårlig samvittighed med at min far nåede at se mig måske i 3 af dagene, men han vidste hvor jeg var og jeg havde det fint, så jeg tænker det nok var ok med ham hihi 😉

Jeg savner allerede dagene, det var næsten ligesom på Mallorca, man tænker ikke på noget man nyder bare dem man er sammen med, og finder på et eller andet spas også hygger vi!

Jeg var også med til snogebækhavne fest hvor den ikke fik for lidt, vi festede og morede os godt, jeg har måske været fuld 3-4 dage i den uge, men det hele blev holdt kørende og det var bare så sjovt, jeg havde en dejlig uge!

Tak til alle jeg fik set, og alle jer de nye jeg har mødt jeg kan slet ikke vente til vi ses igen alle sammen 😀
Nu til mit møde med Mr Mox, jeg vil godt fortælle hvad jeg tænkte og ser af den person han er som jeg ikke vidste før jeg fik det afvide den lørdag og efterfølgende så mere til ham og Loui.

 

 

IMG_2119

 

 

SÅDAN MØDTE JEG HAM

Jeg vidste ikke hvem han var da jeg stod der i min brandert på krydset, jeg husker ærligt heller ikke hvad jeg stod og sagde, men min kammerat trak mig til side husker jeg hvor han spørg om jeg ved hvem jeg står og taler med? Hvorefter jeg svare ham ’Næh’? Og der blev ved med at komme folk hen, som også undrede mig lidt, at man ikke kunne tale med en mand når der kom folk hen hele tiden hihi, han siger til mig det er ’Mr Mox, trylle kunstereren’ og jeg tænker ’Hvem?!’ haha ej det var så pinligt, jeg havde jo hørt om ham før, men aldrig helt vidst mere om hvem han var, da jeg for det meste har tænkt at trylleri er noget man ser i cirkus, og jeg ved ikke meget om den slags haha, men der blev jeg overrasket, og efterfølgende mindes jeg vi fik talt lidt, og ikke bare fordi han viste sig at være en kendt Trylle kunster der i øvrigt også er opvokset på Bornholm, men der var noget ved ham hvor jeg kunne mærke, jeg skal lige se om jeg kan finde ud af hvem han er fordi han virker mere end det han er, men det er vel derfor han bliver kaldt Mystiske Mr Mox ?..

 

Dagen efter fandt jeg ham på facebook og fik sagt tak for dagen før, og skrev lidt frem og tilbage hvor det ender ud med vi får aftalt at skulle ses igen, det så jeg lidt frem til, da jeg godt ville se hvad en trylle kunster er især når jeg ikke vidste noget, jeg får så set ham om tirsdagen hvor jeg og nogle venner var taget på krydset igen bare for at hygge med lidt pool & billiard, også kom han ind og var med os, det var super sjovt og fedt at møde ham nu jeg var i mere ædru tilstand.
Efter den tirsdag ender det mere og mindre med jeg så ham fra hele tirsdag aften/nat og næsten hver dag resten af min uge på Bornholm, vi tog ud og havde det sjovt på de Bornholmske veje, og så naturen, vi var i Snogebæk og feste, og min far fik også mødt Mr Mox & Loui hvor han lige viste min far nogle tricks, det er jo helt skørt og utroligt alt han kan, jeg blev en smule skræmt må jeg indrømme haha! 😀
Vi tog også ud og gik tur i rønne og ved stranden med en veninde jeg havde med, og jeg så mere til hans Loui, han er virkelig en smuk papegøje, en drillepind, men super charmerende, så det har de to til fælles, men man siger vel også om kæledyr ’at de minder om deres ejer ’ ;b

 

 

Jeg fandt ret hurtig ud af efter at have mødt ham igen og talt mere med ham at trylleri ikke er som cirkus det er meget mere med ens forstand, det man ser og det man tror, og det er rigtig godt, jeg syntes det var sjovt.

 

HVORDAN JEG SER MIKKEL & MR MOX

Folk der kender mig, de ved at jeg snakker meget og spørg meget, så det fik jeg også gjort overfor Mr Mox, jeg lærte hans rigtige navn som er Mikkel .. Og jeg spurgte meget ind til hans karriere som trylle kunster, hans begrundelse for at være hvor han er, det var fascinerende at høre hvordan han havde valgt at leve sit liv, og gå efter det man vil i livet.

 

Selvom jeg til at starte med ikke var klar over hvem han var og jeg derefter hørte hvem han var, gik det op for mig at fordi han er trylle kunster med navnet Mr Mox definere det ikke at han kun er sådan!

 

Når jeg så ham som Mikkel er han denne her mand fuld af smil, og humor, humøret er godt og øjnene bag smilet er strålende når man ser på ham, han lytter og er ’open minded’ samtidig med han virker meget loyal, og nede på jorden, så kunne han stadig være som en mand der også kan rødme og være lidt ekstra forsigtig, så det var der jeg så forskellen, men at se ham være Mikkel & Mr Mox i én som han er, var en oplevelse.

Alligevel fornemmede jeg nogle ord bag hans smil og ansigt der ikke blev sagt, men det er nok der mytiske Mr mox træder ind .. 😛

 

Når jeg så ham som Mr Mox var det først skræmmende, en smart og selvsikker trylle mand!
Han var dygtig til at få folk’s fokus på ham, og få folk til at undre sig, men stadig have det sjovt med ham og hans tricks, det er jo helt skørt det han kan med alle mulige ting, og ikke mindst Loui kunne da også nogle tricks såsom lige at spille død eller smutte ens øreringe af haha, men det var mere spændende end skræmmende, det var den følelse af spænding hvor man ville se mere og have mere af det ind på sig, sådan fik jeg det af at se på Mr Mox & Loui og jeg er sikker på det også er sådan andre folk får det.
Det var super sjovt og livsbekræftende fedt at se hvordan børn og forældre samles omkring ham, med glæde og grin over det han kunne, og at se ham give dem en på opleveren var rigtig sjovt, og at se hvor god Loui var med ham til at trylle og have det sjovt med børnene og dem der var omkring ham var fantastisk at se, som jeg ser det, så det han gør er at, han hviler i sig selv som Mikkel Mox og han er slet ikke som andre er flest det må man give ham.
– One of a kind –

 

Han blev hurtig min ven! Og jeg havde den bedste sommer uge på Bornholm! Jeg vil sige tak for de gode dage og for alle fornøjelserne, sidst men ikke mindst også et tak for at have mødt dig Mikkel Vi ses igen.

 

Kunne du tænke dig at møde Mr Mox til et sjovt show eventuelt børne fødselsdag, firma fest, polterabend, almindelig fest hvor der skal ske lidt sjovere løjere end det sædvanlige eller noget helt andet så kan du booke ham her: http://www.moxmagic.dk/default.asp?mainmenu=3
Er du interesseret i at lære at trylle selv og få dine egne rekvisitter hjem kan det købes på hans webshop se mere her: http://www.moxshop.dk/index.php
Jeg snusede selv rundt på hans hjemmeside og fandt hans ’blå blog’ hvor der er lidt mere at lære om trylle kunsteren du kan læse med og selv lære mere om ham her: http://www.moxmagic.dk/default.asp?mainmenu=1

 

 

Vi ses snart igen folkens.
Hugs’Kiss Mie ♥

TAK FOR EN GOD SOMMER!
FARVEL STOLPEGÅRD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *