CELEBRATING MY FAVORITE GIRL


IMG_2001 IMG_2002

Heeej Alle! 🙂

 

BORNHOLM BORNHOLM BORNHOOOLM

 

Nu er det et par dage siden jeg har været på, så nu ville jeg da lige vende tilbage med en lille update ;b

 

Jeg har haft nogle gode uger og dage, jeg har hygget meget med mine gode veninder, jeg har været ude og feste lidt, også har jeg gået tur med en gammel god ven i mandags, hvor vi gik en tur til den lille havfrue, det var rigtig hyggeligt og vejret var super lækkert hele ugen syntes jeg! Og igår tog jeg min sidste rejse for denne sommer, jeg er nemlig taget en tur hjem til Bornholm!

 

Jeg plejer også at være herover hver sommer, men i år trak det lidt ud da jeg først skulle opleve min første store rejse til Mallorca, men samtidig passer det også rigtig godt, at jeg er på øen nu fordi min kære veninde jeg har kendt det meste af mit liv har fødselsdag på mandag så hun skal da fejres i aften!

 

Jeg glæder mig meget til at se hende og vores gode venner igen, og få fejret hende 😀

 

Ellers skal jeg bare nyde min uge på Bornholm med ren afslapning og begynde at forberede mig på der ikke er længe før mit nye liv med uddannelse og skole går igang.

 

Jeg har også savnet min far og resten af min familie jeg har på øen, så det bliver dejligt at se de fleste igen, ja jeg er fars pige det kan jeg nok ikke gemme mig for 😛

 

Det eneste minus jeg kan fortæller jer idag er at jeg er blevet godt og grundig forkølet og har det elendigt når jeg sover og vågner om morgen buhuu!! Men håber det forsvinder snart igen, ellers mon ikke jeg kan drikke det lidt væk i aften, det håber jeg hihi!

 

Jeg håber i alle har det godt og stadig nyder sommeren, vejret begynder snart at være mere ustadigt som er øv, men derfor kan man jo godt hygge sig og have det godt alligevel!

 

Husk at The best things – aren’t things.

 

Rigtig god weekend allesammen!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

 

DEN SIDSTE SOMMER FERIE
HUSKER I ? ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *