MINE REJSE RÅD

rejseforsikring5

Heej Allesammen og velkommen til en fantastisk smuk solrig lørdag!

 

Jeg syntes dagene er fløjet afsted, men jeg har nydt at lade jer følge med i hvordan hele min rejse til Mallorca gik, og selvom jeg fik det meste med i mine indlæg for hverdag jeg skrev, så føler jeg stadig ikke det er nok, jeg havde så mange oplevelser, og jeg oplevede indtryk og gode ting, men jeg har kun fået god ros rundt omkring fra jer læsere og det er rigtig skønt!

 

Idag vil jeg gerne dele lidt ud af nogle rejse råd jeg syntes er vigtige at huske på når man skal rejse, eller som jeg, at det er ens aller første rejse så læs med og se mine rejse råd til jer alle.

 

REJSE RÅD

 • Hav en hængelås med, til at låse din kuffert eller rejse taske sammen med når du går fra dit hotel værelse, hvis der ikke er det på din kuffert i forvejen. Selvom man går udfra at keep’housing der kommer og ordner værelset ikke må eller ofte ikke stjæler ( da de mister deres job på det) så kan man aldrig vide sig sikker, ellers står der også ofte en safty boks på værelset man kan leje til at ligge sine værdifulde ting ned der ikke skal med når man er på tur ude af værelset

 

 • Er det en ‘Charter ferie’ eller afbuds rejse i tager på, så bestil et godt og ‘hjemligt’ hotel, der ikke nødvendigvis behøver at være et 5 stjernet hotel for at du får en god oplevelse, og sørg for at få all inclusive med i bestillingen så du er sikret mad hver dag hele døgnet du er der hvor du er, og vil have flere penge at bruge på shopping, ture ud af byen eller andet super lækkert og sjovt.

 

 • Husk hele tiden at have dine vigtigste ting med dig uanset hvor du går hen, såsom nøgler til værelset, mobil/kamera og din pung, det vil jeg sige er vigtigt at have på sig uanset hvor man går hen, også selvom du måske vil leje en safty boks, så hav dine personlige og vigtige værdi egen dele på dig.

 

 • Når du bestiller din rejse f.eks med Star Tour som vi gjorde, så bestil den bus der tilbydes at hente dig i lufthavnen og som køre dig hen til dit hotel, det koster måske 200-250,- mere, men er pengene værd da du ikke selv skal finde derhen for nogle steder kan jo ligge længere væk end man lige regner med, og bussen vil så hente dig igen når din ferie er slut og køre dig tilbage til lufthavnen, som du får en sms om på din telefon med tidspunkt, det kan varmt anbefales!

 

 • Solen og luftfugtigheden er virkelig meget anerledes end i Danmark ( Det ved i sikkert) Jeg vidste det også, men først da jeg kom til Mallorca kunne jeg virkelig mærke og forstå hvad folk siger når de taler om luftfugtigheden .. Så hav godt med sol creme og after sun med hjemmefra, det er dejligt at komme på ferie for at komme hjem i en smuk brun farve og ikke knald rød 😉

 

 • Sørg for at handle indtil en masse vand flasker da vandet ikke skal drikkes på værelserne, vandet der er i spise arealerne er okay, men endelig ikke drik det på værelserne, det smager så grimt og jeg er sikker på det giver en god mave pine at drikke det!! Vandet i udlandet er super billigt at købe, og der står som regel et lille køleskab på værelset hvor der er plads til en god stor dunk med vand.

 

 • Rejser du med Star Tours, kan du hente deres rejse app ned på din smartphone/ iphone hvor du kan se udflugter der er at tage på i nærheden af hvor du skal bo, eller du kan kontakte en guide for spørgsmål de svare med det samme eller max inden for et par timer, og de får mine varmeste anbefalinger da de var meget behjælpelige med alle vores spørgsmål og ture vi skulle på da vi var på Mallorca, så udnyt det, app’en kan hentes gratis og er meget nem at finde ud af.

 

 • Husk at tænd din aircondition på værelset så snart du er derinde hvis den ikke er tændt i forvejen, og hav den selvfølgelig på kold luft, sådan så du har et dejligt køligt rum at opholde dig i, vores aircondition virkede ikke på hele hotellet første dag så der var mega varmt og rigtig klistrende klamt at være i, men så snart air conditionen var oppe igen virkede det super godt, jeg slukkede dog for min om natten for ikke at få træk, også tænde jeg igen om morgenen.

 

 • På værelset finder du ofte en masse reklamer der ligger på bordet og sedler hvor der står velkommen til hr / fru Jensen eller hvad dit navn er .. Men find den seddel / skilt der er til at hænge på din hoveddør, der kan stå på den ene side WALK IN og på den anden side / NO WALK og det er til hvis du ved house keeping kommer hverdag, men du måske en dag vil sove lidt længere eller ikke syntes der er behov for de kommer ind den pågældende dag, så hæng skiltet på din dør, fordi hænger der intet skilt på din dør kan det i de fleste tilfælde betyde de kan komme brasende ind og tro de må ordne værelset for dig.

 

 • Ved du at du har nemt ved at blive syg eller sløj vil jeg anbefale at du sørger for at få medicin med så du er sikret og ikke skal rende rundt der på deres apoteker og ikke være sikker på hvordan deres piller er i forhold til hvad du kender, så husk pinex, ipren, myggestiks balsam, ondt i maven piller og hvad der nu ellers kunne være sikkert for dig at have med.

 

 • Husk at tjek dit pas for udløbs datoen inden din rejse begynder fordi måske skal det fornyes, de 10 år kan gå hurtig pludselig .. og husk at bestil det blå sygesikrings kort som du skal bruge hvis du skulle komme alvorligt til skade eller bliver rigtig syg imens du er i udlandet.

 

 • Sørg for at bestil en rejse forsikring hvis du ikke har det i forvejen igennem dine andre forsikringer, jeg havde ikke nogen så jeg bestilte igennem Europæiske rejseforsikring, da man derigennem kan få et godt tilbud der dækker stort set alt du har behov for at have i din rejse, jeg bestilte dog kun for den uge vi skulle rejse da jeg ikke rejser meget og det var min første rejse, så det kan du selv sidde og kigge på hvad du ønsker og hvad der bedst betaler sig for dine behov, men den er VIGTIG at have inden afgang!Læs mere om Europæiske rejseforsikring lige her: http://www.europaeiske.dk/?gclid=CMGnhd7Y0sYCFcbUcgodPIwGSA

   

  Det var mine vigtigste og bedste råd efter min første rejse til jer, jeg håber nogen af dem kan bruges og helst dem alle!

  Må i alle have en fantastisk lørdag og nyde den dejlige sol der er kommet tilbage Jubiii 😀

  Jeg vil være tilbage på bloggen i løbet af næste uge.

  Hugs’Kiss Mie ♥

BLIV EN GOD DAMPER
BIL REPARATION I JYLLAND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *