HUSKER I ? ..

IMG_1402

 

 

 

Heej alle 😀

 

Så nåede vi til weekenden, denne uge er fløøøøjet afsted, og trods det dårlige vejr igår, håber jeg og ønsker os alle en bedre og mere solrig weekend 😀

 

Husker i inden jeg skulle rejse jeg lagde et indlæg op, der handlede om jeg havde nogle nervøse tanker omkring min rejse til Mallorca!

 

Hvis du ikke helt husker mine nervøse tanker kan du genlæse dem lige her: http://miestender.dk/2015/06/17/mine-5-nervoese-rejse-tanker/

 

Og jeg havde brug for svar & råd fra jer hvad jeg skulle gøre og tænke på .. jeg fik mange fine gode råd især inde på facebook og dem var jeg taknemlig for, men idag vil jeg gerne genoptage de nervøse tanker jeg havde og selv besvare jer hvad jeg gjorde 😉

 

SVARENE

 

1. ‘Blev mit hår grønt da jeg gik i poolen’?
Jeg var rigtig nervøs for hvordan mit lyse hår ville reagere når jeg gik i poolen så meget som vi gjorde, men deres klor vand var på ingen måder stærkt eller særlig slemt, mit hår blev lettere tørt efter jeg havde badet i poolen, men efter et godt rigtig bruse bad efter følgende med den rette shampoo og balssam samt hår olie blev mit hår glansfuldt og flot, så intet af mit hår blev grønt juhuu 😀

 

2. ‘Hvordan gik det mig at bo alene i hotel lejligheden’?

Jeg ved ikke lige nu hvorfor jeg var så nervøs for at bo alene, jeg tror jeg havde forestillet mig, at det var en form for hytte lejligheder vi fik og ikke rigtige hotel lejligheds værelser som lå lige op og ned af hinanden og ved siden af hinanden haha, jeg vil indrømme jeg savner mit værelse, jeg havde et fint størrelses to værelses lejligheds værelse kun til mig selv med dobbelt seng, og jeg havde bade kar på mit badeværelse, og en fin air condition der afkølede hele mit værelse så jeg nød at bo helt alene og have det hele for mig selv!

Der var ingen der brød ind, hver anden dag kom house’keeping og de andre dage var det kun mig, Mette & amrc der kunne gå frem og tilbage mellem os i lejlighederne, også havde jeg en af aftenerne besøg af ‘C’ så værelset var helt fint 🙂

 

3. ‘Jeg er bange for at flyve hvordan klarede jeg flyve turen og hvordan var flyet vi sad i’?

Jeg troede vi skulle sidde i et stort fly ligesom de der laaange SAS fly man ser på himlen, men nope dette fly var et lille helt blåt ægte sødt og fint Star Tours fly 😛 , Flyet var lidt større end bornholmer flyet da man sidder 3 på en række, men det var ikke bredere eller større ellers, jeg kunne godt lide det ikke var så stort, for tror ikke jeg kan lide tanken om det i tilfælde af hvis der skulle ske noget ..

Men jeg har det dog stadig ikke helt rart med følelsen af når flyet køre mega stærkt ud af vejen og det så letter, og på samme måde når man lander det er ubehageligt syntes jeg, men frygten sidder jo i hovedet så meget af det jeg nok er nervøs om, er alle de tanker jeg lader køre rundt hehe, Mette min søster var sød at sige jeg skulle snakke med hende eller se på stewardesserne fordi er de rolige kunne vi også være rolige, ser man panik i dem skal vi også gå i panik og det var en god pointe jeg vil huske når jeg skal flyve igen en anden gang.

 

4. ‘Hvordan gik det med at spise deres mad og huske ikke at drikke deres vand?’

Det gik meget strålende det hele var jo nemmere end jeg troede, for det første alt maden var spiseligt som vi fik hvor vi spiste både på hotellet og uden for hotellet. Vandet derimod overfor mig sagde sig selv, når jeg børstede tænder brugte jeg vandet fra vandhanen på mit badeværelse, og når jeg skulle skylle min mund efter tand børsting fik jeg virkelig kvalme og hostede nogen gange fordi føøj man kan tydelig smage det ikke skal drikkes, det smagte af tørt vand med støv og meget salt og kalk i eeeewww, selv min skraber til at barbere ben som var helt ny gik hen og rustede lidt i kanterne fordi jeg skyllede den i det vand når jeg barberede mine ben dernede, det var lidt vildt at se haha, men vi havde købt en kæmpe dunk med masser af vand i som vi delte så vi hele tiden drak ordentlig vand, og hotellet gav alle gæster vand fra vand maskiner som var rent og drikkeligt, så det hele der var meget nemt, ingen af os blev syge, vi spiste kun for meget haha.

 

5. ‘Om jeg fik black’out af at drikke deres drinks?’

Haha åhhhadadada, men nej jeg fik ikke black’out, vi nød deres drink, nogle var nogen gange lidt stærkere end andre, men ikke noget slemt, selvom jeg kan drikke meget når jeg endelig fester, så var det ikke slemt, de bruger ikke cl mål når de laver deres drinks de hæælder seriøst bare op i glasset, og det kan se lidt for festligt ud når man er vant til herhjemme at de ryster og shaker og bruger cl mål til vores drinks rundt i byen og på barene, men dernede bliver der hældet, men de smager alligevel rigtig fint, at man så får for mange drinks er jo en anden side af sagen, som vi nok fik os den fredag vi var ude med de andre fra hotellet haha, men nope jeg klarede mig, og med en lørdag hvor jeg havde lidt tømmermænd, var lige til at overskue og overleve ;b

 

Jeg tænkte jeg ville dele dette med jer i tilfælde af i var nysgerrige på hvordan jeg havde gjort, og hvis i selv har haft eller har samme tanker om nogle af tingene så værs’good det her var hvad jeg erfarede efter vores tur, så nu frygter jeg ikke de tanker mere ikke hvis jeg kommer til Mallorca igen, men skal jeg et nyt sted hen, ville jeg nok have lidt nervøse tanker om nogle af de samme ting igen, men man skal jo erfare før man ved mere om det hihi 😛

 

ALT I ALT VIL JEG SIGE

Hair gets ligther.

Skin gets darker.

Water gets warmer.

Drinks gets colder.

Music gets louder.

Nights gets longer.

Life gets better.

 

I Love Summer & jeg elskede min første Mallorca ferie 😀

 

Imorgen er jeg tilbage med mine egne råd om hvad man skal huske og være opmærksom på når man rejser til udlandet ‘især hvis det som mig er første rejse’ 😉

 

Ses igen imorgen hav en dejlig fredag allesammen!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

CELEBRATING MY FAVORITE GIRL
I FEEL SO LUCKY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *