I FEEL SO LUCKY

FullSizeRender (20)

 

 
Heey alle sweeties 😛

 

Jeg er glad for i alle har det godt, ligesom jeg selv har 😀 – og jeg må indrømme det er dejligt at være tilbage på bloggen igen, og rart at høre fra jer, at i kan lide at læse om min fantastiske tur til Mallorca!
Jeg er stadig helt excited, og bevare det gode humør jeg fik med mig hjem derfra 😉

 
Der er også bare sket så mange gode ting den sidste uge siden jeg kom hjem som jeg bare må dele ud til hele verden fordi ihh jeg er bare så glad, det hele køre nu !! 😀

 
Jeg er nemlig blevet bekræftet at jeg starter på Receptionist uddannelsen her D. 3 August juhuu .. & ved siden af en aften om ugen starter jeg på enkelt fag i engelsk på Kvuc  😀

 
Jeg ved jeg ikke har fået skrevet en måneds afslutning på min Juni måned, men som i har kunne følge med er alt gået godt og jeg har haft det godt, det bedste i den måned var min rejse, så hvis i følger med derfra og til nu og resten af tiden skal jeg nok komme med update sidst på denne måned med hvad måneden var for mig, så Juni er blevet sprunget lidt over og alligevel ikke når i ved hvordan jeg har det hihi ;b

 
Dette lidt lange indlæg vil samle op på mine følelser og tanker efter jeg var kommet hjem fra Mallorca, og hvad jeg har fået min uge til at gå med.

 

 

mig

 

 

 

 

MIN UGE

Tirsdag D. 30 juni, da jeg vågnede efter at være kommet sent i seng efter jeg var kommet hjem til Danmark igen var det meget underligt at vågne i min egen seng ..
Det var dejligt at have Marco ved min side igen, men men meeeen .. jeg manglede at vågne op til Mallorca!

 
Jeg var hurtig oppe og frisk, men følelsen af at være helt alene i min lejlighed, var underlig.
Solen stod heldigvis højt og det var dejligt vejr så det opmuntrede mig at vejret have holdt skik som de havde lovet.

 
Jeg havde jo meget hurtig vænnet mig til at stå op og mødes med Mette & Marc for at gå ned til morgenmads buffet’en, men nu var jeg hjemme og skulle selv gå ud i køkkenet og lave kaffe, det tog mig en krig at få gjort ( hvor det normalt er det første jeg gør om morgenen!) Men jeg gik bare rundt om mig selv, og jeg tændte for radioen for at høre høj musik, jeg ville overdøve stilheden, men min mave summede stadig meget, og mine følelser var så overvældende, alle de tanker om jeg lige har været på min første rejse, min drøm var blevet opfyldt og slut nu, og jeg havde oplevet så meget og mødt de skønneste mennesker på Mallorca, det hele var bare så overvældende, aldrig har jeg følt noget så forvirrende, fantastisk, mystisk og godt på samme tid :’)

 
Jeg ender med at begynde og pakke min taske ud stille og rolig, og jeg kunne mærke en klump presse sig på i min hals, men jeg forsøgte at ignorere den, jeg blev også forvirret over hvorfor den kom? :’/
Jeg tænkte at jeg nok bare lige skulle lande og tænke på at nu er jeg hjemme og tilbage til hverdagene, og der var ikke længe før jeg skulle mødes med en af mine savnede veninder som jeg glædede mig til, vejret var jo som sagt strålende så vi skulle ud og nyde det danske sommer vejr 🙂

 

Efter jeg var færdig med at pakke ud og få lidt styr på nogle andre små ting fik jeg sat mig ned, og ville begynde at forberede mit første blog indlæg om min rejse .. og jeg ender med at stirre ud af vinduet og får øje på en flyver i himlen, også trillede mine tårer ned af mine kinder, jeg mærkede hvor langsomt de trillede og jeg lukker øjnene hvor jeg så stor græder, og det eneste jeg kunne tænke var ’Tag mig meeeed’ jeg har aldrig prøvet noget lignende .. jeg er ’normalt’ ikke typen der græder af glæde ( På grund af min borderline) for mig græder man kun når man er ked af det, men puha jeg græd og græd, og pludselig grinte og smilede jeg, ja jeg følte mig nærmest skør i øjeblikket, men jeg kunne ikke styre det!

 
Jeg tænkte også hele tiden hvor er Mette & Marc? Hvor er Poolen? hvor er den lækre varme Mallorca sol? Hvor er palmerne? Hvor er ’P’ & ’C’ og Jessica og alle de andre hvor er vores mad?

 
Jeg tænkte det nok også havde noget med at gøre at jeg hele ugen på Mallorca havde tilside sat tanken om at indstille mig på vi skulle rejse hjem efter ugen var omme, den havde jeg kun skubbet væk når den strejfede mine tanker, så det var hårdt at komme hjem, jeg kan godt forstå nu hvad folk mener når de siger at en uge er som regel for lidt at rejse i og 14 dage hurtig kan blive for meget, men ofte med afbuds rejser er der ikke noget midt imellem medmindre man selv går ind og kringler det sammen og skal betale lidt ekstra for det, så det er surt, for 10 dage havde været perfekt, og i mit tilfælde …

 

 

Ja jeg kunne stadig have været dernede, jeg ved det måske for nogen lyder for vildt eller ‘slap nu af Mie agtigt’, men jeg mener det virkelig, jeg blev så glad for Mallorca, og ja havde det været Tyrkiet som havde været min første rejse havde det nok os været fint og en god tur, men det her var så unikt, jeg føler slet ikke at alt jeg har fortalt fra min ferie er nok, fordi jeg vil have i skal føle det jeg føler, så derfor hvis jeg fik spørgsmålet om jeg stadig ville være dernede så ville det være et stort Ja. Jeg kunne bruge flere måneder dernede!
Håber i forstår det? 😉
Jeg kunne virkelig ikke styre tankerne, og det hele kom kun fordi jeg sad og kiggede ud på det fly fra mit vindue!

 

Jeg måtte ud med det i en status på facebook hvor i jeg spørg om det er normalt man er overvældet af følelser?

 

Min kære moster svare som det første at H.C Andersen sagde
’At rejse er at leve’ og man har mange oplevelser der skal fordøjes når man kommer hjem’

 
Det var virkelig et svar der gik lige i hjertet, fordi hun har fuldstændig ret, og det havde vores kære H.C Andersen også, at rejse er virkelig at leve, nu forstår jeg det ordsprog helt fuldt ud, det ikke bare noget man siger det er virkelig rigtigt!

 

079

 

 

 

 

DET SÅ JEG I DEM

 

’C’ & ’P’ & ’JJ’ & Jessica som jeg mødte og talte mest med og så til både som flirt og venskab, det er jeg lykkelig for, de var super søde og bare sig selv, de var så inspirerende at tale med, de er så unge, men har opnået så meget i deres liv allerede, jeg følte på nogle tidspunkter når de fortalte hvad de havde lavet, at jeg har spildt meget af mit liv på at have det dårligt psykisk og være syg eller gå med depression, men for pokker man skal ikke dvæle i fortiden, men lære fra den! Og det er bestemt hvad jeg vil gøre nu, lære fra de gange jeg er røget ned, og nu vil jeg og skal jeg igang med at leve mit liv, det er for kort til ikke at gøre det.

 
De var så neutrale, på en sprudlende åben måde, de smilede og var meget søde 🙂
De gav mig det nye syn jeg har fået til mit liv og på mig selv med at man bare skal leve sit liv, få det bedste ud af det, livet er for kort til dårlige ting skal køre en ned, alle kan selvfølgelig have en dårlig dag eller blive ked af det, men husk at kom ovenpå igen og ikke bliv dernede i det dårlige.

 
De gav mig inspiration til at jeg har lyst til at tage chancer både med min uddannelse, med mig selv og udadtil, jeg vil møde flere nye mennesker og jeg vil flere ting, jeg vil have det rigtig godt og ikke lade mig køre ned over små ting, mit liv skal tænkes tilbage på når jeg er 90 år i min gamle mormor stol hvor jeg smiler af alt jeg gjorde, og også det jeg ikke gjorde, jeg vil ikke sidde og fortryde de ting jeg ikke fik gjort eller turde gøre fordi jeg skal spille så bange, jeg vil have mig selv frem i den person jeg er for det ved jeg at jeg kan.

 

 

Jeg vil gerne takke dem for at give mig et nyt syn på hvordan man også kan leve sit liv, og at man skal følge sine drømme! Jeg vil takke dem for at have mødt dem, de er nogle fantastiske personer på hver deres måder, og tak for at lære jer at kende.
Jeg håber vi ses snart igen! ♥

 

’TILBAGE TIL MIN UGE’

Jeg følte mig så meget i live, min drøm blev opfyldt, jeg var på Mallorca med min søster og hendes kæreste, jeg manglede ikke mad eller penge, jeg mødte nye venner og fik en mini flirt med en sød fyr, og jeg fik en meget rig og ubeskrivelig oplevelse ved at være på denne rejse, og det var af ren glæde, men også savn til alt det som ikke er den virkelighed jeg har haft herhjemme i Danmark, jeg skulle overvældes af, og derfor græd jeg, det var ikke negativt eller dårligt, men jeg græd for første gang af glæde den tirsdag! :’)

 

Jeg var meget hypet jeg kunne mærke at min måde at fordøje indtrykkene var ved at ligge alt mit hverdags pjat herhjemme fra mig såsom at betale regninger, gøre rent og handle ind, jeg ville ikke!! Og det ligner heller ikke mig, jeg går meget op i at betale regninger så snart jeg får løn og er meget perfektionist med at have rent hjem, men jeg ville ikke!!

Jeg ville bare mødes med min savnede veninde og hygge og det fik vi gjort nogle dage i træk det var super skønt og sommeren var at nyde det meste af ugen det var rigtig lækkert!

 

11221758_10153453553758784_7135872092548289526_n

 

 

 

HVERDAGEN KOM IGEN

Efter et par dage hvor jeg kun havde hygget med min skønne veninde og også fået set min anden meget savnede veninde besluttede jeg mig for at tage mig lidt sammen, fordi jeg havde jo regninger der trods alt skulle betales og jeg skulle i gang igen, så jeg gik i banken med de euro jeg stadig havde tilbage og det beløb passede med jeg lige havde nok til at betale mig helt ud af nogle dumme uforsigelige regninger jeg havde, så jeg ikke har dem at tænke på mere, og jeg fik handlet lidt ind og gjort de praktiske ting i mit hjem.

 
Nu føler jeg mig mere hjemme og nede på jorden igen, men jeg kan mærke jeg er stadig meget, meget glad og vil aldrig glemme denne rejse, jeg kan slet ikke vente med at komme ud og se mere af verden på et tidspunkt, jeg er virkelig blevet eventyr lysten, jeg har lyst til at tage chancer og bare gøre nogle ting, ligesom min søster sagde til mig, at jeg skal bare gøre nogen ting og tage nogen chancer i stedet for altid at bakke ud og sige nej nej .. så det vil jeg gøre nu, jeg vil meget mere og ved jeg kan! (Selvfølgelig med måde)

 

 

Mine veninder har også sagt de kan mærke jeg er så glad på en ny måde, og jeg er blevet eventyr lysten og det er så dejligt for dem at mærke fordi min glæde smitter af og jeg bare er en glad pige i stedet for altid kedelig og ikke vil noget!

 
I Onsdags d. 1 Juli blev jeg ringet op fra hotel & restaurant skolen om at jeg er kommet ind D. 3 august på Receptionist forløbet, og jeg blev så lykkelig, det har jeg kæmpet for siden januar og nu lykkedes det mig endelig, ihh juhuu juhuuu !!! Jeg kan ikke få mine arme ned, udover det så starter jeg også på aften skole d. 13 august på Kvuc hvor jeg starter på enkelt fag i engelsk, jeg kommer til at have engelsk på receptionist uddannelsen også, men jeg er blevet så hooked på det hele nu, sådan så nu skal jeg bare være super dygtig og god til det!! 😀

 
Det bliver hårdt at komme i gang med det hele til august eftersom jeg ikke har lavet meget de sidste 8 måneder, men jeg har haft min behandling og kampen om at få uddannelsen, så at vinde i sidste ende har været de 8’måneders ’frihed’ værd 😀

 

Jeg har en skøn veninde der vil støtte og hjælpe mig så godt hun kan med det jeg skal studere, og jeg vil få en støtte person i skolen, så jeg ved det hele nok skal gå 🙂

 
Jeg har lyst til at hoppe og danse af lykke hele tiden, nu køre det hele og det skal bare forsætte !

 
Jeg er nået dertil hvor jeg ikke vil se tilbage, eller blive alt for nostalgisk jeg vil leve mit liv nu, jeg vil i gang med drømme uddannelsen, fordi drømme kan blive til virkelighed!

 
To af mine store drømme er lige blevet opfyldt med rejse til Mallorca, røre en delfin. 😛

 
Og nu skal jeg bare gennemføre uddannelsen, så har jeg også gennemført min nye drømme uddannelse, og jeg får starten på et rigt og godt liv jeg har ønsket mig længe nu jeg føler mig meget heldig :’)

 
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, så denne sidste måned skal nydes og turen går her inden længe over til min savnede familie og venner på Bornholm, jeg kan mærke jeg savner min tryghed og har brug for at komme lidt hjem for også at nyde sommeren derover som jeg plejer hvert år.

 
Alt i alt har ugen hjemme i Danmark igen været rigtig dejlig, jeg har også hørt fra både ’P’ & ’C’ & Jessica som gjorde mig super glad at høre fra, det er dejligt vi kan holde kontakten og jeg håber inderligt jeg vil møde dem igen en dag! 🙂

 

MIN PLAN

 

Min plan er, at lige nu som sagt og nyde det sidste af Juli inden august kommer hvor jeg skal forberede mig på skole start, og aften skole en gang om ugen, så der bliver nok at se til for mig i starten af den kommende måned ..

 

 

Også er min plan, at jeg hurtigst muligt vil undersøge om jeg må tage min praktik i Spanien, fordi jeg tror og føler virkelig det er det jeg skal, jeg ved det også kunne være godt at starte herhjemme og vente med at tage praktik i udlandet, men lige nu som jeg har det og aldrig har haft det før er det, det jeg hunger efter og vil, jeg skal bare undersøge hvad mine muligheder er, og finde ud af de praktiske ting med mit hjem, min Marco og ja det hele, men jeg tager en ting af gangen så det hele ikke bliver for hypet og smuldre for mig, jeg har fået gode kontakter af dem jeg mødte på Mallorca, og har en god ven der bor i Spanien som kan hjælpe mig, så det føler jeg mig tryg og tilpas med og jeg er mere end parat til at springe ud i det! 😀

 

Ønsk mig held & lykke.

 

Jeg er tilbage på bloggen i morgen hvor jeg besvare mine egne nervøse spørgsmål for jer inden jeg rejste til Mallorca 😉

 

Vi ses i morgen!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

HUSKER I ? ..
AMAZING TRIP / HJEM REJSEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *