AMAZING TRIP / PART 7

373 IMG_1054

SØNDAG.

Nu blev det søndag på Mallorca, og det var vores sidste rigtige dag hvor vi kunne finde på noget godt at lave, vi havde valgt ikke tage på tur da dagen nok ville gå for hurtigt, så vi ikke kunne nå det hvis vi også skulle nå at være på hotellet for at hygge os, og få pakket ordentlig sammen. Vi blev i Porto Colom.

 

Vi sov lidt længe igen denne dag, og kom ned til morgemmaden kl. 9:30, det var rigtig dejligt at få sovet helt igennem igen, og vi aftalte så at vi skulle tage på stranden efter vi havde spist morgenmad, så vi kunne snorkle, da Mette & Marc havde et købt et nyt sæt så vi alle 3 kunne snorkle sammen, det så jeg frem til, men efter maden ville vi hurtig ud til poolen først da solen står højest og er aller varmest ved middags tid, så vi tænkte at der nok var brænd varmt på stranden ved den tid, og vi gik derfor ud og var ved den bedste pool hihi ..

 

Efter nogle timer ved poolen, besluttede vi os for at se en ny butik vi ikke havde set før, fordi nogle dage før på en af vores aften ture havde vi set en anden butik der var blanding af at være isenkræmmer og souvenirs butik der lå på den anden side og vej af vores hotel, så der gik vi først hen og fik kigget i, de havde mange flotte ting, men de var så os dyrere end i de andre souvenirs butikker vi ellers havde kigget i.

 

Vi gik tilbage til hotellet efter vi havde været i butikken for at spise frokost buffet også ville vi gå ned til stranden bagefter 😀

 

Da vi kom ned til stranden var der godt med mennesker, men det var ikke svært at finde en god ligge plads, så det gjorde vi og Mette havde købt sin egen lille parasol som vi kunne bruge til lidt skygge, vi fik snorklet en hel del, det var virkelig sjovt, og spændende at kunne se under vandet, der var muslinger, sten og masser af forskellige fisk der var ved os og under os når vi dykkede rundt 😛

 

Da jeg så på et tidspunkt fik vand ind i mit snorkle sæt og fik det i hele ansigtet så sminken løb, lagde jeg mig op på stranden for at læse lidt i den bog jeg havde lånt af Mette og jeg lå der og tørrede og fik masser af lækker sol, det kunne jeg virkelig leve af hverdag, jeg elsker solen! 😀

 

Jeg overvejede at skrive til ‘C’ fordi jeg vidste han havde fri denne dag, om han ville komme ned på stranden og være sammen med os, men han havde sagt dagen før han var træt og bare skulle sove, så jeg tænkte jeg ville vente med at skrive til ham ..

 

Mine tanker det meste af dagen gik på at jeg var rigtig øv over at skulle hjem ‘Imorgen / Mandag’ Nu begyndte jeg virkelig at forstå når folk siger at når man er ude at rejse er en uge for lidt og 14 dage for meget, jeg ved ærligt ikke om 14 dage på Mallorca havde været for meget for mig, men jeg ville bare ikke allerede hjem den næste dag :/

 

Jeg tænkte på alt vi havde set, lavet og fået nye venner og ja bare alting der var sket hele ugen, drypstens huler og delfiner havde vi også oplevet, og vi havde været på tur på egen hånd, og ja det havde været en fantastisk uge, tiden var ikke gået hurtigt, vi havde tid til at nyde hver eneste dag på Mallorca, og fået meget ud af alle dagene, også de dage hvor vi lå ved poolen dagen lang 😛

 

Efter vores strandtur gik vi tilbage til hotellet for igen at ligge lidt ude ved poolen og sole os, jeg følte mig meget sandet og klistret efter strand turen så der gik ikke længe før jeg gik fra poolen og op i mit værelse for at tage et langt bad, og også være lidt mig selv, jeg skulle samle mine tanker og ville godt pakke noget af min kuffert sammen, så jeg ikke skulle stå med det den sidste dag ‘Mandag’.

 

Selvom jeg kunne have brugt nok en uge eller bare nogle flere dage endnu på Mallorca, så havde jeg fulgt med i vejret hjemme i Danmark hvor jeg godt kunne se at de havde lovet op til næsten 30 grader, så jeg så frem til at komme hjem til sommer vejr og ikke regn vejr og nærmest efter år som det havde været inden vi rejste.

 

363 368

 

 

 

 

SØNDAG AFTEN

Efter jeg havde hygget med højt musik på mit værelse, og ordnet min taske, samt været i bad og gjort mig klar til aftenen, mødtes jeg med Mette & Marc så vi sammen kunne gå ned og få aftensmad, jeg var spændt på om maden var ligeså øv som dagen før, eller om det var bedre ..

 

Men jeg blev faktisk glad for at se udvalget af buffet’en denne dag der var den sædvanlige dessert bar, salat bar og brød bar, men så var der blanding af fisk, kødben, burritos, og alt mulig andet det var rigtig lækkert syntes jeg! 😛

 

Jeg sad og tænkte når jeg spiste aftensmad, hvor god jeg egentlig har været til at benytte mig af vores all inclusive med hensyn til at spise, jeg er jo lidt mad skør og fikseret efter jeg har haft anoreksi, men jeg har næsten ikke tænkt de tanker imens vi har været på Mallorca, jeg har spist 3-4 gange om dagen, nogen gange kun 2, jeg har dog haft tanker hverdag med fortrydelse, men ikke ligeså kraftige som jeg kan have herhjemme i Danmark, og det har jeg været glad for, jeg har virkelig været mig selv, været glad og spist som man skal, og nydt min tid med Mette & Marc 🙂

 

Jeg tænkte også og talte med Mette & Marc om hvor meget vi vil savne at have fri og serveret mad hver eneste dag, fri kaffe, juice, drinks, , slush ice, frugt, is, dessereter og ja alt det vi havde haft hele ugen, bare tanken om at skulle hjem til en lejlighed med et tomt køleskab, og man selv skal ned og finde ud af at handle var virkelig nederen at tænke på! – Jeg slog så tankerne væk og nød bare at sidde og spise med Mette & Marc 🙂

 

Efter vi havde spist valgte vi at gå vores sidste aftens tur, det er virkelig en god vane vi havde fået os, maden kunne ligge sig, og vi kunne få rørt os og nyde at være udenfor i varmen ..

 

Vi gik af nogle nye veje vi heller ikke havde gået før, og mit energi niveau var blevet super højt,
(spørg ikke hvor energien kom fra fordi jeg ved det ikke haha)
Men jeg gik og smilede og grinte med Mette & Marc og jeg dansede rundt på vejene mens jeg sang ‘Jeg vil danse mambo åhåh’ Jeg tror måske Mette & Marc fik lidt mindre spat, fordi det var hele aftenen og ikke bare lidt jeg gjorde det, men jeg følte mig så glad, så fri, jeg var i min egen lykkelige glædes følelse som bare skulle ud til hele Porto Colom, folk vi gik og jeg dansede forbi smilte af mig og af Mette & Marc som enten gik meget langt foran mig eller bag mig, måske fordi de ikke ville følges når jeg dansede sådan rundt hihi, jeg var bare blevet deres egen live jukeboks haha 😛

 

‘Jeg vil danse mambo åh’åh’ ‘Jeg vil danse mambo åh’åh’

 

Efter den gode gå lange gå tur med dans og sang fra min side af, så gik vi tilbage mod hotellet hvor vi så aftens underholdning, ‘P’ var på arbejde og havde fortalt der ville være et slange show, det havde der også været som underholdning om fredagen, men det havde vi ikke set da vi jo var ude og spise og fejre Mette & Marc’s forlovelse 🙂

 

Og ‘P’ havde fortalt at dette show denne aften skulle være mere organiseret og meget bedre end det der havde været om fredagen, så vi satte os ved vores sædvanlige bord, fik os nogle drinks og sodavand, fandt vores kort spil frem imens vi kunne kigge på aftens underholdning 😛

 

Der var nogle små slanger som børnene kunne holde og røre på scenen, og til sidst kom der en stor 3 meter lang slange eww den var stor, men Jessica som jeg havde mødt var så modig at hun blev den der kom scenen, fik bind for øjnene og skulle så have denne kæmpe slange omkring sig, det var vildt sejt gået, jeg er slet ikke til de kryp dyr så jeg takkede pænt nej’tak hihi 🙂

 

Efter underholdningen, og vi ikke havde lyst til at spille kort længere gik vi en mini tur igen ned mod havnen, og vi talte om at det nu blev vores første dag og for et kort øjeblik den første aften hvor vi pludselig ikke vidste hvad vi skulle lave, vi var lidt trætte, men jeg var så fuld af energi, at jeg ikke ville sove allerede, det var jo trods alt den sidste aften!

 

Jeg skrev til ‘P’ og spurgte hvad han skulle lave da jeg vidste han snart havde fri, og han sagde ham & ‘JJ’ ville tage hen til en bar nede ved stranden en lige ved siden af ‘Mojitos’ hvor vi var i fredags ..

 

Så vi gik tilbage for at mødes med ‘P’ også tog vi hjem til ham, da han lige ville skifte tøj, også kunne Mette & Marc også se hvordan de boede.

 

Jeg vidste at ‘C’ lå inde på sit værelse og sov, han havde skrevet til mig nogle timer før, at han havde det dårligt og nok havde fået noget hedeslag fra dagen før med den varme sol, det var jeg øv over på hans vegne, da jeg godt ville have set ham nu han havde fri, og det var vores sidste rigtige dag & aften i Porto Colom.

 

Så da vi var inde i deres lejlighed og ventede på ‘P’ fik skiftet tøj og gjort sig klar til at gå ned mod den bar, havde jeg meget lyst til bare at gå ind til ‘C’, men jeg lod være da jeg vidste han sov, og havde det skidt, og jeg kender ham ikke rigtig så vidste heller ikke om han måske ville være blevet sur hvis jeg bare var kommet ind og vækket ham.. hehe, så jeg holdt fast i mit gode humør med de andre og vi kom ned på baren 😀

 

Da vi havde siddet der et stykke tid, var jeg den eneste der endte med at bestille en smoothie da jeg ikke ville drikke nu vi skulle være friske til hjem rejsen ‘imorgen / Mandag’.. 

 

Men Mette & Marc skulle ikke have noget og ‘P’ ville heller ikke, så kom ‘JJ’ så vi var jeg & ham der drak noget haha lidt skørt, men det var stadig rigtig hyggeligt!

 

Da jeg var færdig med min smoothie havde vi aftalt at gå hjem i seng fordi klokken var ved at blive lidt over 1 om natten, så det var ret sent nu vi skulle tidligt op den næste dag ..

 

‘JJ’ sagde han havde fri den næste dag, så vi skulle sige farvel til ham der ved baren, det var rigtig ærgerligt, han er sådan en fantastisk sjov, og fyldt med glæde fyr, jeg kunne så godt lide ham! Han var sød at sige til mig, at hvis jeg havde brug for hjælp til noget med min receptionist uddannelse jeg snart starter på skulle jeg bare skrive og han ville hjælpe, selvom det er få ord, så betød de rigtig meget for mig i øjeblikket han krammede mig og sagde det! 🙂

 

Da vi kom tilbage til hotellet og gik i seng, havde jeg slet ikke lyst til at sove jeg havde lyst til at gå tilbage og bare feste med ‘JJ’ og have det sjovt, jeg skubbede hele tiden tankerne om hjem’rejsen væk, jeg var fyldt med glæde, energi og havde haft den bedste ferie, det var min første rejse, og jeg ved bare allerede nu selvom jeg ikke har været andre steder at Spanien vil være et sted jeg vil have en for kærlighed til, fordi jeg tror ikke på andre der har rejst for første gang har følt så meget godt og lykke og oplevet alt jeg nåede at føle og opleve den uge 🙂 ♥

 

Jeg endte til sidst med at falde i søvn …

 

To be continued .. ;b

 

Læs med imorgen om vores sidste dag på Mallorca, hvordan havde vi det og hvad lavede vi de sidste timer inden afgang hjem mod Danmark? 🙂

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

AMAZING TRIP / HJEM REJSEN
AMAZING TRIP / PART 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *