AMAZING TRIP / PART 6

355 356

LØRDAG

Så blev det lørdag på Mallorca ..

Vi vågnede ret sent omkring 10-10:30 tiden, eftersom jeg først var kommet i seng kl. 5 og nok først faldt i søvn en halv times tid senere puha hihi..

 

Jeg var rigtig træt, og havde det varmt efter hvad natten havde bragt os, haha puha, men jeg kunne ikke lade være med at smile i hele mit ansigt da jeg vågnede ..

 

Tænk vi havde haft det så sjovt! Altså jeg mener det var jo en fantastisk aften, først var vi på egen hånd ude og se grotter med drypsten, for derefter at rende rundt for os selv i Porto Cristo, også oplever vi problemer med busserne så vi ender med at tage taxa hjem, også ender jeg med at snakke med nærmest alle fra hotellet, også er vi ude og fejre Mette & Marc’s forlovelse som virkelig var ekstremt hyggeligt og uforglemmeligt, også derfter for at mødes med personalet og alle dem på bar om aften og bare have det så godt og sjovt, og det sødeste af alt at jeg mødte og brugte tid med ’C’ altså jeg havde jo ikke tid til at mærke mine tømmermænd når jeg kun kunne tænke hvor glad jeg var!

 

Mette & Marc var også trætte, Marc var nok den der var mest tømmermænd ramt efter alle de long island drinks han fik hældt ned efter vores druk’leg med ’I Have Never’ haha 😀 ihh jeg ville ønske man kunne skrue tiden tilbage og opleve den aften en gang til, det ville jeg virkelig! ♥
Morgenmaden var slut kl. 10:30 og vi mødtes først omkring 11:30 efter vi lige skulle i bad og bare friskes lidt op ..

 

Så vi gik direkte ned til poolen for at slappe af der, vi lagde vores ting på nogle ligge stole også gik vi lige ud på tennis banen hvor ’C’ var sammen med nogle andre gæster, man kunne prøve at skyde med hagl gevær tror jeg det var, de der man også kan skyde med i tivoli og på bakken på et papir, hehe, jeg er ikke til at skyde, hvis jeg skal prøve at skyde vil jeg prøve en rigtig pistol, men jeg prøvede og jeg ramte slet ikke papiret jeg aner ikke hvor kuglen fløj hen haha, men så valgte jeg at bakke ud så Mette, Marc & de andre gæster kunne skyde, så jeg blev bare til ’C’s assistent med at jeg skrev hvad folk fik i alt, og sådan, det var jeg meget bedre til end at være med til og skyde, hihi.

 

’C’ var også godt træt han havde skulle møde kl. 09 og han var selv først kommet hjem og i seng samme tid som mig, så jeg fik ondt af ham og jeg havde bare lyst til at kramme og kysse ham, men det gik nok ikke lige foran alle andre gæster.. hihi
Solen stod rigtig højt, jeg havde ikke hovedpine, men var træt i kroppen og kunne slet ikke ryge, det plejer jeg ikke at kunne når jeg har tømmermænd, så jeg drak tonvis af coca cola og vand og fik spist godt med brød og solet og badet hele dagen ude ved poolen det var dejligt.
Jeg blev dog mega solbrændt på min ryg, bagben og skuldre av av, så havde solen da også snart været hele vejen rundt om min krop, jeg var rigtig godt medium farvet, en rigtig god bøf var jeg blevet til efter at have ligget alle dage og timer ved poolen, men seriøst jeg kunne ligge der endnu, jeg elsker sol og en pool var fantastisk, har ikke ord for det, det var så dejligt! 😀
Da det blev frokost tid gik vi ind for at spise frokost, og der havde ’C’ også pause så han satte sig ikke ved os ( don’t know why? 🙂 ) men han sad ved et bord bag os og det var med front mod mig så vi kunne smile og små skrive lidt sammen på facebook, det var lidt hyggeligt, jeg kunne i hvert fald ikke lade være med at smile.
Lidt tid efter frokosten hvor vi stadig lå ude ved poolen skrev ’C’ til mig om jeg ikke kom ud bagved (der ude hvor vi sad om aftenen og spillede kort) og det ville jeg rigtig gerne, så jeg gik ud til ham, trods jeg var træt og lignede en rød reje i hovedet af solen der også begyndte at brænde der, haha ihh typisk!
Men pyt, jeg gik ind til ham, hvor vi så drak en cola sammen og snakkede lidt om aftenen før, og om alt muligt, han er lyttende, og nysgerrig det kunne jeg godt lide, og den gnist vi havde haft fra start, var stadig summende og inden i mig, men jeg holdt lidt igen da jeg ikke vidste hvad han tænkte eller følte efter aftenen ..

Men han virkede glad og sagde søde ting, han sagde han var så træt og helt færdig og at han ville have fri den næste dag ’Søndag’ hvor han bare skulle sove hehe, men han lige skulle arbejde den her dag færdig først på vores hotel, det kunne jeg virkelig godt forstå, de arbejder så meget og har kun en fri dag om ugen, og den lørdag var hård med den varme der var, så intet at sige til han var udkørt.
Jeg gik ud til Mette og Marc efter jeg havde drukket den cola med ham da han lige skulle hjem og sove lidt inden hans vagt startede igen.

 

Vi lå lidt og læste i vores bøger og nød det sidste sol ved poolen inden det var tid til aftensmad.

 

357 358 360 362

 

 

 

 

 

LØRDAG AFTEN

Vi blev alle lidt skuffede over aftensmaden i dag i buffet’en, den var ikke særlig lækker, og ikke når man var træt og med tømmermænd, den bestod af rigtig meget forskelligt fisk og muslinger eeew, tænk dog på børnene eller folk med tømmermænd, hihi ej ingen tarvlige ord herfra, men den var skuffende den lørdag aften!
Jeg endte med at spise meget salat og lidt pomfritter med noget svinekød ved siden af.
Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men når vi vidste at buffet’en var forskellig aften for aften havde jeg nok ikke set komme en aften næsten kun med fisk. Øv!
Jeg kan godt lide lidt fisk, men det her var tør fisk mener jeg, og bare noget jeg ikke ville tage fordi jeg vidste det ikke var mig, jeg er mest til discount fisk hehe ..
Efter aftensmaden som var lidt hurtig overstået valgte vi trods vores træthed at holde fast i vores gode aftens gå ture, så vi gik ned til en populær is kiosk der var tæt på hotellet og fik en lækker dessert, jeg valgte en god is kaffe og de andre fik noget lækkert is, det var virkelig dejligt, vejret var så trykkende på grund af varmen, vi havde også læst i nyhederne der skulle være hede i Spanien og omegn så den varme brise kunne tydeligt mærkes over Mallorca og i Porto Colom, man kunne næsten ikke trække vejret, eller jo man kunne men uden at få følelsen af frisk luft ind, det var total vind stille og mega varmt, det var godt nok lummert, men ja så har man også prøvet det med.

 

Jeg blev mere træt i hovedet og i kroppen af den varme og af tømmermændene, og jeg var øm i min medium gode bøf stegte krop, men vi gik alligevel videre efter vi havde fået dessert, der var nemlig sat en scene op ved havnen hvor der var rock koncert, og det var lige ude foran pladsen ved vores hotel, så var der ikke langt hjem hihi ..

 

Det var så hyggeligt, min energi kom lidt op af at stå og rocke lidt til musikken, der var sat gamle veteran biler og motor cykler op, det gik vi og kiggede lidt på, også valgte vi også lige at følge stranden og kysten længere væk fra hotellet fordi vi egentlig ikke havde gjort det de andre dage, der var ikke meget at se den vej, men da det jo blev tidligt mørkt på Mallorca kunne vi se op på stjernerne som var meget tydelige og klare, specielt én stjerne var så tydelig og virkede tæt på vi kunne se dens lys i alle sider af den, det var som at kunne se den bare fløj derude i rummet og måske var sprunget for mange år siden, eller os kunne det være den snart ville springe så nogen ville se det og kunne ønske, hehe jeg havde en del tanker om den stjerne, men flot og specielt var det at se.

 

 

Efter turen kunne vi ikke overskue at gå mere, trætheden og varmen havde indhentet os, så vi gik tilbage mod hotellet og igennem pladsen hvor folk sad endnu en aften og hyggede og dansede til live musikken, det var et smukt syn, vi gik ind i vores bar på hotellet og fik noget sodavand vi kunne hygge med udenfor til en omgangs kort spil inden vi ville gå i seng, ’C’ var på arbejde om aften på vores hotel så han kom ud og hilste på os, og aftens underholdning på hotellet bestod den aften af en pige der sang, det var meget hygge at se, det lød måske ikke så godt da min søster mente jeg kunne have gjort det bedre fordi jeg sagde at det var lige før jeg skulle gå ind og overtage haha, men jeg bad ’C’ om at gøre det, og det syntes han ikke han ville ødelægge sin fine stemme på haha, men okay så måtte vi jo nøjes med den pige 😛
Vi gik så i seng ved 23 tiden der var vi helt færdige, da jeg kom ind på mit værelse og lå i min seng lå jeg og tænkte på denne fantastiske uge, jeg havde oplevet så meget og fået utrolig mange indtryk på blot de få dage, som snart var overstået, det summede i min mave og jeg var virkelig lykkelig, den følelse har jeg aldrig følt så kraftig før, jeg ville forsat ikke tænke på vi snart skulle hjem til Danmark så inden jeg lagde mig til at sove besluttede jeg mig for at skrive på mit papir blok jeg havde taget med for at skrive noter så jeg kunne huske at få alt med jeg fortæller til alle jer mine søde læsere her på bloggen 🙂

 

Lidt efter midnat og jeg var blevet færdig med at skrive og lige ordne noget af mit tøj får jeg en besked fra ’C’ der spurgte hvor vi var fordi han havde lige fået fri, og jeg fortæller ham at vi var gået i seng da vi var trætte, og han spurgte så om han måtte komme op til mig, jeg lå lidt og ventede med at svare fordi jeg kunne mærke at jeg blev rigtig glad og ville gerne have han kom, men jeg var også træt og ville ikke lægge følelser i den her mini flirt vi havde sammen, fordi så ville det blive svært at styre når man ved man skal sige farvel, og det hader jeg.

 

Han skriver så igen og spørg hvad nummer jeg bor i, og der svare jeg så at jeg boede i nummer 116, også kom han så, hvor han var rigtig nysgerrig og skulle se hele min lejlighed/værelse og kiggede i alle skabe og skuffer selv i mit køleskab jeg kun brugte til mit vand og nogle ansigts pleje ting der ikke måtte smelte i varmen haha, ej men jeg fandt ud af han aldrig har set værelserne fordi han altid bare arbejder nede ved poolen og nede ved underholdnings rummet, så det kom lidt bag på mig, men han var nu sød sådan at tjekke alting ud på mit værelse haha ..

 

Bagefter kom han med mig ind i min seng hvor vi lå og snakkede og han fortalte mig lidt mere om ham selv, også ja så kom der et par kys og resten forbliver censueret hihi, men det var dejligt han lige kiggede forbi, han gik så hjem i seng han var selv rigtig godt træt som han havde sagde tidligere på dagen, og jeg faldt mere eller mindre i søvn med det samme efter han var gået 🙂

 

Læs med i morgen hvor jeg fortæller om vores næst sidste dag på Mallorca 🙂
To be continued .. ;b
Hugs’Kiss Mie ♥

AMAZING TRIP / PART 7
AMAZING TRIP / PART 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *