DET SMUKKESTE ØJEBLIK ♥

IMG_0796

 

 

 

Heej Sweetiie’s

 

I dag kan jeg endelig fortælle offentligt noget jeg har holdt hemmeligt siden onsdag d. 3 juni, og jeg er så lykkelig og hele min krop er fyldt med glæde. 😀

 

 

fb

 

( Billedet er taget af Fotograf Andreas Sahl / www.andreassahl.dk )

 

D. 3 JUNI

Det der skete Onsdag aften D. 3 juni er at kl. 21:47 ringer min telefon og jeg var gået i seng nogle timer før fordi jeg var rigtig træt den dag, men da jeg vågner af at den ringer og ser det er min elskede zizter som ringer tænker jeg ‘hmm hvad mon der er sket?’, og grunden til jeg tænkte det er fordi på det tidspunkt vidste jeg at hun og hendes kæreste var i New York, og ’normalt’ skriver mig og min søster sammen hver dag over meesenger på facebook, så det var lidt underligt hun ringede der om aftenen, og jeg skynder mig at tage telefonen fordi jeg vågnede først og fremmest med et sæt, og da jeg ser det er hende troede jeg måske der var sket noget ..

 

MEN MEN

Da jeg tager telefonen taler min søster meeeeeget stærkt!
(og jeg troede jeg var lotte heise, but noo) haha.
Hun siger ‘Hej hej jeg ringer hurtigt fordi det koster 12,- i minuttet at tale men vi er i den populære Central park, men Marc har lige friet weee ..  og vi ser på en gås og nogle svømmende skildpadder’ haha hun var helt oppe og køre man skulle virkelig have hørt den samtale!

 

.. Mit hjerte bombede inden i og jeg blev så glad,:D

 

facebook-cover

 

( Billedet er taget af Fotograf Andreas Sahl / www.andreassahl.dk )

 

MARC HAR FRIET TIL MIN SØSTER!!! Weee …

 
Og efter den korte samtale var slut lå jeg bare og smilte i hele mit ansigt og tænkte juhuu hvor er det bare godt og virkelig sødt planlagt at gøre der i New York af Marc hendes kæreste!

 
’Og nej jeg kan svare på forhånd til de piger der nok sidder derude nu med store bryllups drømme om jeg blev jaloux? ..

 

Det gjorde jeg ikke, som der står under fane knappen ’om mig’ beskriver jeg blandt andet også jeg aldrig har været en pige der har drømt om at blive gift, og hele den pakke, tankerne er da kommet jo ældre jeg er blevet, men jeg har aldrig haft et
’drømme-bryllups- billede’ som de fleste andre piger har / og har haft, jeg er blot super glad på min søster & Marc’s vegne det er så stort det her, og det er så flot og romantisk gjort af Marc og ihh hvor ville jeg ønske jeg havde set dem da det blev gjort hehe .. ej men hvor er jeg glad! 😀

 
Dagen efter da jeg vågner blev jeg nød til at gå ind på mine indgående opkald lige for at sikre mig at den samtale ikke bare havde været en drøm, og niksen biksen det er helt rigtigt, hun ringede til mig og fortalte det!

 

 

DET ER MIT ØNSKE

 

Jeg er stadig meget ubeskriveligt glad på deres vegne, jeg syntes det er så stort og så uventet, jeg kan lige se det på min søster vegne at de rigtig hygger og sidder der i Central Park og ser på skildpadder der svømmer rundt og de smukke omgivelser der måtte være der, også pludselig hopper Marc ned på knæ .. ihh det er virkelig stort!

 
Ingen andre i vores lille familie er gift eller vi har i hvert fald ikke været til bryllup endnu .. hehe men det skal vi om et år hvor min søster og Marc skal give hinanden sit store ’Ja’ <3

 
Jeg blev så glad, at det virkelig gik op for mig hvad jeg virkelig ønsker mig som blandt andet her i livet.. for det er jo tit et af livets spørgsmål ’Hvad ønsker man sig virkelig?’ og ’hvad vil man virkelig’?

 
Jeg ønsker af hele mit hjerte at min søster er lykkelig, det fortjener hun både med hendes baggrund, vores og hendes egen fortid, men også bare min søster som person!

 
Jeg elsker hende så højt hun er den aller bedste veninde og søster jeg har i mit liv, jeg plejer, at sige hvad skal jeg med google og andre når jeg har dig til hende hehe 🙂 ..

 

 

Trods vi kan være forskellige som personer nogengange, er vi tvillinger og søstre, plus vi har det bedste bånd sammen og det vil aldrig blive brudt, det er vores ’promise’ til hinanden.

 
Det gik bare op for mig, og jeg kan ikke forklare det rigtigt, men den glæde jeg blev fyldt op af efter hun sagde hun er blevet forlovet nu, gjorde bare jeg fik tåre i øjnene af glæde og jeg blev varm inden i og det jeg kun kunne tænke var at jeg ønsker virkelig inderligt at hun er og skal blive lykkelig altid, hun har opnået så meget.

 
Hun har fået en fed uddannelse, købt et drømme’hus med Marc, hun er super smart og klog og meget smuk både udenpå og indeni. Og at hun har været så heldig at finde en fyr som Marc der ikke er som andre fyre er flest, er det bedste jeg har set ske for hende.

 
Marc er kærlig, omsorgsfuld, sjov, skør, og troværdig, så hvad andet kunne min søster ønske sig, you got it all now dear ziz! :-*

 
Ikke at jeg ikke også ønsker glæde for de andre i min familie det gør jeg og det ved de, men lige med min søster som er hele min verden, der kunne jeg ikke ønske mig noget større. :’)

 

 

IMG_0800

CELEBRATING

 

Mange har svært ved at være sammen med et par fordi man måske hurtig bliver et 3 hjul eller ikke kan komme ind på parret fordi de kan være så forelskede eller tætte sammen med dem man er sammen med, men sådan er det ikke her!!

 

Mig, Mette & Marc vi er M&MMS’er hehe, vi hygger og har det så godt sammen når vi ses, og nu rejser vi om 2’dage sammen til Mallorca, det glæder jeg mig ubeskriveligt til, og planen er da klart at vi skal fejre deres forlovelse sammen dernede 😀

 
Jeg ved også at både min søster og Marc ikke ved meget om hvordan man holder bryllup, så de får meget at se til i den kommende tid og af det år der tælles ned for dem nu, fordi når man har friet og man skal til at planlægge så løber bolden derud af, og man kan have svært ved at følge efter den med hvad der skal tænkes på og gøres i rette tid, men de ved de har mange og Inklusive Mig hihi der vil stå ved deres side og hjælpe alt hvad vi kan for at få det mest smukkeste og uforglemmelige bryllup op og stå, for det skal de have! <3

 

 

MIN SØSTER OG HENDES KÆRESTE SKAL GIFTES!
HJERTELIG STORT TILLYKKE! ♥ ♥

 

 

Jeg er bare så happy og skulle bare dele denne nyhed med jer for det er den bedste nyhed jeg har fået! 😀

 
Må i alle have en fantastisk lørdag.

 
Hugs’Kiss Mie ♥

VI SES DANMARK
FORTIDENS MINDER

4 tanker om “DET SMUKKESTE ØJEBLIK ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *