GOD WEEKEND

FullSizeRender (16) IMG_0657

 


Heej Alle søde læsere.

 

Jeg håber i alle har en rigtig lækker og solrig weekend!

 

Min weekend har været rigtig god, og ville lige komme med en update idag på hvad jeg har lavet og hvordan koncerten gik i fredags.

 

Også ville jeg sende en lille forsat god weekend tanke ud til jer :-*

 

KONCERTEN

Jeg mødes ved trianglen med mine venner jeg skulle til Dizy Mizz Lizzy & DAD koncerten med, hvor vi så tager ind og spiser mad på Jensens bøfhus, som var rigtig godt og hyggeligt.

Derefter sætter vi os ind i fælledparken og drikker lidt inden vi ville gå over for at stå i kø til at komme ind hvor koncerten skulle foregå
( Østerbro Stadion / udendørs ) vejret var strålende og solen stod højt, så det var rigtig hyggeligt at sidde i fælledparken og nyde nogle kolde og have det sjovt der.

Når vi endelig går over for at komme ind stod vi nok i kø i 15 minutters tid vil jeg tro, fordi alle nok havde valgt at komme senere ligesom vi havde valgt øv! , Men vi kom ind og derefter skulle vi stå i 10 kilometer lang kø bare for at få øl, det var rigtig øv, men det er jo hvad fok gør når man kommer ind sådan et sted, så vi fik vores øl og fandt et sted vi ville stå også startede vi ellers med at hygge og afvente at DAD ville gå på først.

 

Da DAD gik på var der gode sange at høre, også nogle jeg ikke kender, og de gav den gas på scenen og var super flotte i tøjet med hatte og det hele hehe, men lyden var bare skør, som om det kun var i den ene side den kunne høre ordentligt så det var rigtig ærgerligt, men senere og efterfølgende når Dizzy Mizz Lizzy kom på ( som jeg havde set mest frem til at høre) så virkede lyden meget godt eller så godt den nu kan sådan et sted når det er udendørs koncert, men de var super fede og gode, der var os mange sange man ikke kendte, og nogen gange var deres musik højere end sangene, men ellers var de som sagt fede, og vi var alle blevet godt fulde så er alt jo sjovt og fedt. hihi ..

 

Ifølge Ekstra bladet skriver de at DAD, var bedre end Dizzy Mizz Lizzy, jeg tænker det er noget at gøre med de taler mere ud til publikum får folk med på stemningen, fordi deres lyd drillede en del i starten, men ja alt ialt syntes jeg selv at de var gode begge bands.

 

Læs her hvad Ekstra Bladet skriver: http://ekstrabladet.dk/musik/koncert_anmeldelser/f-a-rs-dag-d-a-d-gav-dizzy-smaek/5594114

 

Efter koncerten valgte vi at tage på en bar på Amager, og derefter tog jeg videre i byen for at mødes med min kammerat hvor vi ellers fik danset og gik rundt i byen til den lyse morgen og havde det rigtig sjovt 🙂
Utroligt hvad man nogen gange render og gør eller aver i sin brandert, men når det er sjovt er det også godt syntes jeg! hihi.

 

Så da jeg vågnede igår var jeg rigtig bombet, så min dag stod på afslapning så kom min veninde senere hvor vi hyggede med mad og en lille gå tur og vi nød solen på min altan 😛

 

Også fik jeg ellers en super god natsøvn og idag holder jeg bare rigtig afslapnings søndag, er stadig lidt træt, og skal bare lade op til ugen der starter imorgen!

 

Jeg håber i søde læsere at i også hygger jer, og hvis nogen af jer var med til koncerten i Fredags hvad syntes i så om det?

 

Forsat god Søndag!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

I ALT ROD ER DER ORDEN
HAPPY FATHER'S DAY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *