HAPPY FATHER’S DAY

078

 

 

 

 

Godmorgen Sweettiie’s 🙂

 

Jeg håber i alle har haft en god første uge i Juni ..
Tænk lige på nu er halvdelen af året allerede gået, det er helt vildt så hurtigt det går, og alligevel er tiden gået som den plejer.

 

MIN UGE

 

Jeg vil gerne undskylde jeg ikke har været meget på bloggen i denne uge, som i har kunne se har jeg mest haft ‘Arbejde’ at skrive på bloggen denne uge, jeg er blogger for WEPROMOTE og lige denne uge har der bare været en del opgaver jeg blev godkendt at promovere samt skrive og fortælle om, så det har jeg prioriteret først, da jeg kun har 48 timer til at udføre opgaven, og jeg vil gerne være fleksibel og yde lidt godt for den opgave, jeg syntes selv det er hyggeligt, spændende og sjovt at få forskellige opgaver derinde fra 🙂

 

Min uge har faktisk været ganske rolig, nogle aftaler og møder jeg har haft har været aflyst, så jeg har brugt tiden på mig selv, med at rydde lidt op hos mig selv, og bare slappe af, det er jeg ikke altid god til at gøre, så det har da os været nemt at blive rastløs, og jeg har været utrolig træt, men nu er det fredag og syntes ugen har været rigtig god når jeg ser dagene tilbage.

 

 

FullSizeRender (15)

 

 

KONCERT

 

Idag har jeg glædet mig til ret længe, da jeg nemlig skal til koncert med mine bedste venner fra Bornholm Jubiii 😀

 

Vi skal til Dizzy Mizz Lizzy / DAD koncert, jeg syntes det er fedt det er en dobbelt koncert, og glæder mig til at komme derind i aften på Østerbro Stadion og høre dem, måske nogen af jer derude skal også derind??

 

Så idag starter min dag roligt, jeg ville have sovet længere, men kunne ikke så op stod jeg kl. 8 ca, og gik i bad og lavede min faste morgen kaffe som jeg hygger med nu jeg også skriver til jer på bloggen.

 

Senere vil jeg tage ned og tage lidt sol for at være lidt ekstra flot til både i aften, men så jeg også har bare en fin sommer glød nu det er juni og inden jeg rejser så jeg ikke bliver alt for sol brændt når vi rammer Mallorca hihi. 😛

 

Også skal jeg gøre mig koncert klar, også mødes med vennerne for først at spise ude inden vi hopper til koncert sammen også må vi se hvad resten af aftenen / natten bringer os, jeg glæder mig, og solen skinner idag, så alt skal nydes fuldt ud.

 

 

fars-dag-medalje

 

 

HAPPY FATHER’S DAY

 

Jeg håber alle fædre derude idag får den dejligste Far’s dag idag, solen skinner og i alle har fortjent at blive forkælet af jeres kære børn!

 

Nogen har måske ikke deres far mere, men så håber jeg alligevel de på en eller anden måde får sendt en tanke.

 

Jeg kender selv mange der er far og jeg ser meget op til fædre især min egen, de er en helt og de er altid deres helt egen person som er intet mindre end stort og elskværdig.

 

Jeg har selv husket min far, dog er det ikke en mærke dag så han får en ‘tanke der tæller’ gave og kan ikke sige her hvad det er da jeg ikke ved hvornår han åbner sin gave, men han læser min blog så det er tys tys hihi 😉

 

Men jeg elsker min far højt, for den person han er og alt han gør for mig, så han vil klart være i mine tanker idag og må solen skinne på ham. Love You Daddy ♥

 

Jeg håber også i har husket jeres far idag, det fortjener de at blive husket. 🙂

 

Jeg vil ønske jer alle en god Grundlovs dag / Fars dag og god weekend! 😀

 

Vi ses snart igen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

GOD WEEKEND
MIG & MAJ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *