BILLIG EMBALLAGE

boblekuverter_small

 

 

 

 

– SPONSORERET REKLAME FOR: http://www.billigemballage.dk/category/boblekuverter-boblekonvolutter-38/

 

 

Sender du ofte post, men skal bruge ekstra penge på post huset for at købe boblekuverter og andet der skal tranportere din gave eller det du skal sende frem til modtageren, så kan jeg via ovenstående link hjælpe dig lidt på for kant.

 

Jeg sender selv tit ting, da jeg selv sælger ting, eller ønsker at forkæle dme jeg ikke ser så tit med en god gave, og imorgen er det jo ‘Fars’Dag’ så der skal vi alle da have sørget for at købe en sød Tanken der tæller gave og få den sendt godt afsted, for det kan sagtens gøres billigt som post på posthuset, hvis man sender afsted i rette emballage.

 

Hos BILLIGEMBALLAGE, får du fri fragt ved køb på max 500,-

Det lyder måske til, at du så skal investere i maaaange boble kuverter, men det behøver det ikke at være, du kan også kombinere det med andet emballage eller måske gave papir, som også kan købes på deres hjemmeside, så på den måde kan du få ekstra for 500,- og stadig spare en hel del når du skal sende noget afsted.

Leveringstiden er 1- 3 dage, så du får det hurtigt hjem det du har bestilt.

 

Boblekuverter er en god idé at sende tøj, smykker, film og cdér samt mindre gaver eller andet i da det holder vægten nede, og kommer sikkert frem uden at blive beskadiget.

 

Skal du sende noget der er lavet af glas / porcelæn så sørg dog for at pak det ind i avis og gave papir og derefter kan du ligge den i boblekuvert og få den sikkert frem som post hos Post’Danmark.

 

Finder du hjemmesiden passende og interessant lige til dig, der som mig sender meget afsted, og kommer du op over og køber for minimum 1000,- hos BILLIGEMBALLAGE så får du oveni dit køb en valgfri gave med som tak for dit køb, du får selv lov at vælge gaven som du kan se nærmere om her: http://www.billigemballage.dk/category/gave-ved-koeb-kontorartikler-49/

BIL REPARATION I JYLLAND
LØB IKKE TØR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *