LØB IKKE TØR

trendcover-logo

 

 

 

– SPONSORERET REKLAME FOR: http://trendcover.dk/

 

Kunne du godt tænke dig en smart og ikke for stor Power bank til din telefon når du er på farten, du er måske ligesom mig og mange andre ikke god til lige at huske og få opladet din telefon helt op inden du smutter ud af døren, også hov, man har glemt opladeren derhjemme ..

 

Nu kan du få fingrene i super flotte og rigtig gode power’banks.

 

HVAD ER EN POWERBANK?

 

En powerbank er et ekstra batteri, du tilsætter din telefon med den tilhørende ledning, så oplader den din telefon i din lomme, i bil ruden, i tasken eller hvor du ligger din mobil, den er hurtig opladende, og super praktisk at have med sig når man er ude.

 

PuroUniversalExternal-Battery-4000mAh-Blå-p

 

 

 

FÅ FINGRENE I

 

Den jeg vil vise dig nu, er ikke som andre powerbank’s da der findes mange forskellige modeller og udseende, den jeg vil vise dig er en jeg selv syntes rigtig godt om, og har kigget nærmere på..
Navnet er Puro Universal External Battery 4000mAh – i farven blå, du kan også få den i gul, pink og grøn det er rigtig flotte farver, så se med og vælg en du syntes om.
Lige nu er prisen 329,- du kan vælge at betale med kort / dankort eller afdrags ordning hvor du kun giver 14,- pr måned så det er ikke prisen der skal vælte vores budget.
Alt efter hvad model du har af telefon kan du oplade din telefon ca 2,5 gange ( fuldt opladt ) men på hjemmesiden kan du læse nærmere i deres powerbank guide hvor du får mere information.
Udover en fiks, smart og super flot power bank, får du gratis fragt når du bestiller samt der er kun 1 dags levering, så du kan roligt bestille og du har den næste hverdag efter bestilling.

 

LØB ALDRIG TØR FOR STRØM

 

Se mere om powerbanken lige her: http://trendcover.dk/shop/puro-universal-external-1505p.html

 

Eller er du interesseret i en anden powerbank model kan du se dem alle lige her: http://trendcover.dk/shop/power-banks-193c1.html

BILLIG EMBALLAGE
LEJ EN KANO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *