LEJ EN KANO

kano_1

 

 

 

-SPONSORERET REKLAME FOR: http://www.kano-udlejning.dk/

 

Det gode sommer vejr er ved at være over os!

 

Vi er kommet ind i den rette sommer måned, det betyder det snart er tid til en masse dejlige uden dørs aktiviteter, og et af de sjovere og gode kan jeg hjælpe dig på vej med her ..

 

I Gudenåen i Tørring, kan du få en unik og samtidig sjov oplevelse med din gode ven / veninde, familie eller med dit barn, du kan leje en kano og sejle afsted på tur i den flotte Gudenåen.

 

Er til lidt mere spontanitet, kan du også leje en kajak og prøve at sejle i den, jeg har selv prøvet at sejle i begge dele og syntes det er en oplevelse man husker efter hver gang!

 

Ser du på hjemmesiden som er lige til at finde ud af vil du kunne læse om dine fordele ved at tage forbi Tørring som har flere års erfaring med at udleje kano’er og der bliver sørget rigtig godt for jer alle der skal ombord at i får en god oplevelse sammen.

 

Du kan også planlægge overnatning hvis du vil bruge en weekend eller et par dage med at sejle og hygge med den du har med, så er der flere telt pladser, og der er camping pladser lige i nærheden, så kig forbi hjemmesiden og planlæg din næste sjove sommer oplevelse 😀

 

Læs om overnatning og mulighederne ved det her: http://www.kano-udlejning.dk/priser-overnatning/

 

God tur!

 

Husk at smil og grin det smitter.

 

 

LØB IKKE TØR
BILLIG VVS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *