MIG & MAJ

FullSizeRender (14)

 

 

MIN MAJ

 

Denne måned har været bedre end de to sidste var for mig, som i har kunne følge med i, jeg har været stresset og presset og følelses præget med op og ned ture, men ikke i denne måned som nu er rindet ud!
Jeg startede måneden med at tage i fælledparken og fejre 1 maj med min gode veninde og nogle andre sjove venner, og der stak det hele lidt af for os som i kan læse mere om her: http://miestender.dk/2015/05/04/uforglemmelig-abesjov-weekend/

 

(syntes ikke lige jeg skal rive mere op i fulde minder hihi )

 

IMG_0554

 

 

Jeg elsker at jeg har fået Guld iphone 6, den fungere så godt, og den har fået bagcover og en tyk skærm til glasset så nu sker der intet når jeg har det med at tabe de iphones jeg holder i hånden hihi.
Jeg har fået mit trådløse internet / wifi op og køre i mit palads herhjemme, så det er dejligt at jeg bare kan surfe løs med frit internet eller har op til 100 Gb data, men det er vidst også meget mere end Riiigeligt.

 

zizhus

 

Jeg tog 4 dage hvor kristi himmelfarts dagen var en af dagene, til Jylland hvor jeg fik set min skønne søster & hendes kæreste, de er jo flyttet i deres helt eget hus og jeg lover jer for det er ’Drømme’huset’ det er så flot, og når man er inden i det, føler man sig glad, og man kan se mange muligheder med det hus, så derfor syntes jeg det er et vaske ægte Drømme’hus.

 

FullSizeRender (1)

 

 

 
Jeg elsker at være sammen med min søster, vi har det så godt og er så tætte, som er noget jeg ikke ville give væk for noget i den her verden <3
Vi tog rundt på mange køre ture, vi var blandt andet i en lille sommerhus by der hedder Kolind Hvor min far og hans kæreste var i sommerhus, dem besøgte vi hvor resten af min familie der bor i Århus også kom, så det var dejligt at være samlet alle sammen, og have en hyggelig dag sammen!

 

IMG_0248

 

 
De andre dage hyggede jeg og slappede helt af med min søster & hendes kæreste, vi tog blandt andet til en stor flot og hyggelig dyrepark i Ebeltoft, der hedder Ree park safari der kan man opleve dyrene helt tæt på, prøve at sidde i en kørende jeep der køre ud mellem dyrene, og man høre information om de mange dyr, samt ser når de får mad og meget andet, det er meget sjovere og en federe oplevelse at opleve end zoologisk have vi har herhjemme i København, så skal i besøge en dyrepark vil jeg anbefale Ree Park safari ! 😉

 

I pinsen besøgte jeg min storesøster jeg ellers ikke får set så tit, hun er nemlig blevet gravid
( ihh hun er den 5 jeg kender der er gravid nu i dette år), men det er dejligt og jeg glæder mig til at skulle blive moster til oktober måske start november engang, så det var dejligt at se hende igen og lige få sagt tillykke med bebsen i hendes flotte mave 😀

 

 

Jeg har været til praktik samtale på Hotel tivoli hvor ham jeg talte med skal holde et praktik’møde med mig og min konsulent fra
‘Plan & Handling’ her i juni, om de vil ’ansætte’ mig og hvordan og hvorledes, det kunne være en stor ære for mig at prøve at komme i praktik der, både for at lære om receptionist arbejdet, men også få en god fod indenfor faget/døren, han sagde nemlig de aldrig har taget folk ’udefra’ før, de tager normalt kun rigtige elever der er i gang med uddannelsen, så det ville os være nyt for dem, men han mente der var noget over mig, og kommer jeg i praktik der vil de lære mig rigtigt op som en rigtig elev bliver lært op, så lige nu går jeg bare og afventer vi skal holde møde her i juni 😛

 

 

MIG & MAJ

 

10955618_10153355705113784_9186714711398802484_n

 

 
Mig selv i denne måned, jeg har været fysisk aktiv, jeg har fået cyklet meget, og gør det stadig minimum 1-2 gange om ugen, vil gerne noget mere, jeg er så småt begyndt at løbe på mit løbebånd igen når overskuddet og tiden er til det, også mave træne lidt, da jeg godt vil nå lidt i bedre form ( Optimistisk tanke ) inden min afrejse til Mallorca som er om under en måned nu jubii 😀

 
Jeg har udover det holdt mit håb oppe endnu med hensyn til at jeg snart får et positivt svar fra kommunen om de vil give mig revalidering så jeg kan starte på receptionist uddannelsen og forhåbentlig vil de også betale for jeg vil gå på enkelt fag i engelsk til august, men har forsat intet hørt, som er øv, men jeg holder hovedet oppe for ved jeg nok skal få svar snarest 🙂

 
Jeg har bare været mere glad denne måned, jeg har levet meget i nuet frem for at leve flere dage foran eller tilbage, og det har været sundt for mig, og prøver at forsætte den vej.

 
Jeg har også sørget for at få slappet af de dage jeg ikke har skulle lave det store, og jeg er ikke den bedste til at slappe af da jeg hurtig bliver rastløs fordi jeg står tidligt op og er vant til at lave maaange ting i løbet af dagene, men de dage jeg så har ’over’vundet’ min rastløshed, har det kun gavnet mig at jeg har husket at få slappet af.

 
Jeg har hygget med mine veninder som jeg ser regelmæssigt, og elsker at ses og hygge med dem, så intet nyt der udover vi har hygget os, og får talt om alt og intet der nu lige er.

 

 

FullSizeRender (6)

 

 

 

Min skønne Marco fyldte d. 25/5 2’år, og jeg priser mig lykkelig over jeg stadig har ham, han blev rigtig forkælet og jeg var hjemme med ham hele dagen, i katte år svare 2’år til 24, så han hopper lige fra teenage årene til en ældre snart mande kat hehe, han er bare min egen bandit.

 

 

Ja mig & Maj har fungeret super godt denne måned.
Jeg håber jeres maj måned har været god, og nu går vi ind i juni så lad os håbe på varmen og sommeren så småt kommer over os hurtigst muligt.

 
Vi ses og god søndag sweetiie’s

 
Hugs’Kiss Mie ♥

HAPPY FATHER'S DAY
GETTING MY MALLORCA MOOD ON

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *