EASY CRUNCH

FullSizeRender (13)

 

 

Heey søde folkens 🙂

 

Idag vil jeg gerne dele en rigtig god og ‘Børne venlig’ app med jer, der ligesom mig kan lide at træne hvor som helst og når det passer jer 😉

 

Jeg har før delt 8’min ABS work’out med jer, som er brændende men super fede mave øvelser til dig der vil strammes op, eller gå hele vejen efter six pack!

 

Jeg ønsker ikke selv den fulde six pack, men at blive strammet op, og da jeg ikke hverdag har tiden eller overskuddet til træning, fandt jeg en ligeså god app til at lave gode mave øvelser, som kan mærkes, og også giver dig noget ud af det, hvis du følger den jævnligt og laver alle øvelser som vist i videoen.

 

App’en hedder ‘Six Pack’ ( se øverste billede ) og du vælger selv om det skal være en mand eller dame som er øvelses mennesket der viser dig øvelserne i videoen, og derefter kan du gå igang, træningen vare ca 10 min +/- da der er pause efter hver 10-12 øvelse, hvor imod
8’min ABS work’out kun holder pause efter 30 øvelser er lavet, og det kan virkelig være hårdt eftersom den er hård, så vil du have samme øvelser, og bare gå lidt ned i niveau, så hent denne app og prøv dig frem.

 

Jeg syntes den er god og bruger den selv minimum 2 gange ugentligt og eller hver til hver anden dag jeg er hjemme og lige får foldet min yoga måtte ud på gulvet, eller ligger helt fladt i sengen ..

 

Sommeren er snart over os, så lad os komme igang med øvelserne, så vi kan se bikini’smarte ud i en fart.

 

Kan du ikke huske mit indlæg om 8’min ABS work’out kan du læse det her: http://miestender.dk/2014/10/23/8min-abs-workout/

 

God weekend :-*

 

Jeg er tilbage på bloggen igen på Søndag.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

BILLIG VVS
LOOK AT MY NEW BIKINI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *