GETTING MY MALLORCA MOOD ON

FullSizeRender (5)

 

 

 

 

Heey alle 😛

 

Denne uge starter med en fantastisk fredag, fordi idag er der PRÆCIS kun én måned til mig og min søster & hendes kæreste rejser til Mallorca, jeg glæder mig så ufattelig og ubeskriveligt meget, kan næsten ikke få armene ned over hovedet 😀

 

Jeg skal bo alene på værelse dernede, og tanken om den lidt lange flyvetur derned gør mig nervøs, men jeg ved jeg nok skal klare den når jeg er sammen med min søster & hendes kæreste, vi 3 har det så godt sammen, men det skal nok blive spændende, jeg glæder mig så meget til at se Mallorca, se definer som bliver min drøm nr 2 der går i opfyldelse, jeg glæder mig til varmen, den lækre sol, strande, markeder, og bare en ny kultur og natur at få og se wee..
Alt i alt så GLÆDER JEG MIG!

 

Tænk, at jeg kan sige at to af mine store drømme om at prøve og rejse til udlandet og også se delfiner sker om kun en lille måned, ihhh ..

 

‘ I’am so excited , I just can’t hide it ‘ 😀

 

Jeg håber i alle har haft en dejlig uge, nu har vi kun en uge tilbage før Maj er forbi, det er gået stærkt, men måneden har været god, og næste måned bliver for mig mega meget Aweeesome jubiii 🙂

 

Idag vil jeg hygge med min veninde, måske cykle eller tage bussen til botanisk have ved Nørreport og have en hygge dag!

 

I aften kommer min kære søster & hendes kæreste fra Jylland, og sover til imorgen hvor de rejser videre på ferie til New York, det var et gavekort min søster vandt sidste år, den heldige S*** .. men det skal nok blive en fed oplevelse for dem hihi, så det bliver rart lige at se dem idag, så vi kan sige sammen i kor juhuu nu rejser vi om en måned sammen til Mallorca !!

 

I ønskes alle derude en rigtig god pinse og god weekend.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

MIG & MAJ
MIN TUR TIL JYLLAND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *