NU ER JEG MED

IMG_0039

Heeej 😀

Ihh sikke et skønt vejr at vågne op til idag, jeg håber vejret er med os alle i hele Dk for det er så lækkert!

Men men men idag vil jeg bare fortælle til dem af der bruger instagram at nu kan jeg også følges derinde 😛

 

Jeg har altid tænkt jeg ikke ville have instagram, kan huske min kære storebror viste mig det første gang, også gik stædigheden op i mig hvor jeg sagde, at det var plat når der var facebook og snap’chat haha, ( og gud ved hvorfor jeg sagde sådan..)

Fordi lige nu er jeg ret vild med instagram hihi.. 😀

Jeg kan lide det fordi det er en anerledes måde at ligge en masse billeder op uden folk udefra kan få nok af alle de billeder, for det er der nogengange folk på facebook der kan, og man kan udtrykke mange ting med billeder 🙂

Snap’chat er mere en sjov billede joke der er lavet hvor billedet kun kan ses max 10 sekunder eller max et døgn, så jeg vil gerne have lov at sige til mig selv ‘Velkommen til instagram’

Navnet derinde er @Miestender

Ansøg eller follow mig gerne derinde 😛

Har du også instagram? Hvad hedder du og hvorfor kan du netop godt lide instagram contra facebook og snap’chat?

Hav en lækker solskinsdag allesammen!

Det vil jeg selv, have fordi jeg skal nemlig til min første praktik samtale på Hotel Tivoli og er rigtig spændt på samtalen!

 

Seees :-*

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

SPONTANEOUS TRIP
STORE LEGEDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *