STORE LEGEDAG

IMG_0038

Heej Alle! 🙂

 

Jeg håber i har en skøn weekend, min har været meget op og ned, i fredags mødtes jeg med min savnede bedste veninde fra Bornholm som virkelig var dejligt og hyggeligt 😀

Og Lørdag morgen da jeg vågner skulle jeg ind og mødes kort med min far på hovedbanen, så det var dejligt at se ham og få et kram for det trængte jeg til, men udover det havde jeg ikke sovet meget fordi jeg har haft smerter og ikke kunne tisse hele natten, men følt jeg skulle konstant, så efter jeg mødtes med min far ringer jeg til 1813 og tager på Bispebjerg skadestue, hvor de så finde ud af jeg har fået blærebetændelse, det har jeg aldrig haft før, og ved det er normalt at kvinder får det, men puha det gør ondt og føles som om hele mit underliv gerne vil ud af mig! Av av ..

Jeg fik noget pencilin der virker godt, men er stadig ikke helt på toppen, så håber det bliver bedre om nogle dage 🙂

HUSK idag er det mors’dag jeg håber alle mødre får en dejlig dag og bliver forkælet, jeg har husket min mor og det burde du også huske 😉

ELSKER DIG MOR ♥

 

 

IMG_0037

 

 

 

 

 

STORE LEGE DAG IDAG

 

Idag i Brøndby strand er der den årlige ‘Stor legedag’ jeg har aldrig selv været til det, men det skulle være så sjovt og hyggeligt for alle de små, men også for de ældre, så ved du og familien ikke hvad du skal lave idag syntes jeg du skal kigge forbi, der vil være masser at afprøve som hoppe borge, crossfit for dem der elsker træning, og puste rør samt meget meget mere hyggeligt for hele familien!

 

Jeg vil selv cykle derud idag og se hvad der er, så måske ses vi derude?

 

De starter kl. 12-16 adressen er
STRANDESPLANADEN – BRØNDBY STRAND.

 

Har du facebook kan du læse mere om begivenheden lige her:
https://www.facebook.com/events/941676205866337/

 

Vi ses snart igen hav en skøn søndag!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

NU ER JEG MED
ET UVENTET ØNSKE BLEV OPFYLDT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *