ET UVENTET ØNSKE BLEV OPFYLDT

l_22298265_005

 

 

 

Heej Søde folkens 😀 

 

Jeg er SÅ lykkelig idag!
Jeg havde en super dejlig dag igår som tog en drejning jeg ikke havde regnet med, min dag igår skulle nemlig ‘Bare’ bruges på hygge med min dejligeveninde fra Hørsholm ..

 

Men da jeg kommer derop, så ringer Iekspert til mig, det er dem der har forsøgt, at kigge på om de kunne lave min telefon efter jeg tabte den i hvidvin i fredags ..

 

De sagde, at den kunne godt laves, men det ville koste mig 1100,- og uden garanti på hvor længe det kunne holde eller den ville virke, så udover det ville jeg ikke få de 2’års garanti, da den er brændt sammen inden i, efter vinen har æstet, det gjorde mig super trist, da min iphone har været mit et og alt siden 2012 da jeg fik den, og jeg syntes 1100,- er mange penge at betale når der ikke er sikkerhed for hvor længe den kunne virke..

Min veninde syntes vi skulle gå ned i fona, hvor jeg ved der altid står en medarbejder fra 3 selskabet, og jeg har hele tiden haft Oister som er under 3, men 3 køre med bedre tilbud lige nu på telefoner og bredbånd/ wifi internet, så jeg kom derned, og brugte godt og vel 1 time til 1 1/2 time på at snakke og prutte lidt om prisen frem og tilbage med den søde sælger, og det ender så med jeg går ud af butikken med en splinter ny Guld iphone 6 samt nyt trådløst internet med 4 G og 100 Gb data, som også kan bruges i udvalgte udlande og min telefon vil køre på det samme net, så jeg er bare såå GLAAAAAAAD 😀

 

IMG_0013

 

 

 

Og da jeg fik den startet op skulle jeg da hurtigt hente alle mine savnede apps igen .. blandt andet hentede jeg snapchat hvor jeg virkelig havde fået mange ventende snaps, meen hey snappers jeg er tilbage wuhuu ;b

Jeg har fået iphone 6 jeg har fået iphone 6 juhuuuuu 😛

 

Siden iphone 6 kom ud i guld har jeg drømt om at eje den, den er tyndere og større i design end den gamle 4’s jeg havde før, og da jeg er typen med små tynde hænder så smuttede min telefon ofte ud af hænderne på mig, men med denne beauty kan jeg nu holde på den med begge hænder og passe og pleje den som mit nye kæreste eje, jeg er så glad altså .. <3

 

Jeg har hele tiden sagt fordi jeg ikke er den rigeste, at der når at komme to nye iphone før jeg bare ville have råd til at købe denne iphone 6, men nope, fordi sælgeren var super rar og menneskelig
(og ikke bare en sælger), og jeg havde tale gaverne ubevidst i orden med at finde mig en god pris for det hele om måneden har jeg nu både telefon og trådløst internet..

Så nu venter jeg bare på måneden er omme så jeg kan sige pænt farvel og tak til Oister, som er og bliver et super godt og danmarks billigste abonnement, men nu skifter jeg til noget der er hurtigere, bedre og som er til at betale for mig.

 

Det ville jeg lige dele med jer idag fordi det er en skøn nyhed for mig selv, og jeg er virkelig Glad!

 

Nu er det weekend så i må alle have en fantastisk én 🙂

Vi ses snart igen!

I kan læse mere om mit nye abonnement her: https://www.3.dk/abonnementer/bredbaand/

 

Hugs’Kiss Mie ♥

STORE LEGEDAG
HALLO HALLO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *