UFORGLEMMELIG ABE’SJOV WEEKEND

 

11053330_10206635382627600_3350804736557687593_n

Heej Alle sammen.

Jeg håber i har haft en god stor bededags dag i fredags og bare en super lækker weekend i det dejlige solrige og varme vejr vi havde med os.

Til alle konfirmanterne vil jeg ønske jer stort tillykke, jeg håber i har fået en uforglemmelig dag og gode gaver med jeres familier og nære.

 

FREDAG 1’MAJ

Ja’ja ..  ved snart ikke hvor jeg skal starte, men man starter vel altid fra starten 😉

Jeg stod op Fredag og kom i kontakt med min veninde jeg havde aftalt med vi lige skulle ind i fælledparken og se lidt på boderne, og høre lidt musik også ellers bare hjem igen om eftermiddagen da vi nemlig begge skulle til en fest om lørdagen som vi ville være friske til, og min veninde skulle også træne lørdag morgen ..

11148845_10206635378187489_796206150195382372_n

 

MEN – Vi vælger så at drikke to flasker hvidvin, blive godt snaldret af dem, for så at mødes med min venindes, skole veninde, da vi mødes med hende går vi ned og køber ydeligere 3 flasker hvidvin og en fransk hotdog
(som var det første og sidste for ikke at sige eneste mad hele den dag)

Det ender meget hurtigt med at min venindes skole veninde følger trop med os og også bliver ret snaldret, for ikke at sige vi nok var pænt fulde allerede på dér ..

11149264_10206635383187614_6462294693943078276_n

Vi går så ind på selve pladsen, og jeg får lige sendt lidt opmærksomhed ud til facebook ved at høre om nogen man kender er derinde, det viser sig så at det er der, vores gode og hyggelige Herlev drenge var også i parken, så de kommer hen og joiner os, også må jeg indrømme at siden derfra er det glimt jeg husker, det ender nemlig med at mig og de to andre tøser fuldstændig får black’out og bare er nogle skøre aber på tur, ej meeen omg!
Folk omkring os må have tænk, sikke nogle vældig hyggelige friske tøser haha!

11060291_10206635386987709_1826569108187942989_n

Det ender desværre med på et tidspunkt, jeg sidder med mit kæreste eje som er min telefon / iphone, at den lige syntes den skal glide fra mit ben og ned i min kop jeg havde med hvid vin så det sagde Plop .. ! og den blinker meget efter jeg ellers fik den okay hurtig op af den kop, også slukkede den og ville ikke tænde igen, jeg blev lettere på en fuld måde lidt hysterisk over den ikke kunne tænde så fik nogle af drengene vi sad med til at få mit simkort i alle mulige af deres telefoner bare for at se om jeg kunne komme i kontakt med nogen andre udefra .. sikke et telefon show 😀 !!

 

Da jeg efter min telefon ikke kunne tænde har haft nogen former for tidssans med hvad klokken har været, så er det næste jeg husker, som gav mig en forskrækkelse, at min veninde og jeg skal tisse, og vi var jo så fulde, så jeg tænkte på et råd min kære far altid har lært mig at man skal finde noget man kan genkende så man altid kan finde tilbage igen, jeg lagde mærke til Carlsberg øl boden vi sad ved, og tænkte, at den skulle jeg bare huske til når vi skulle finde tilbage efter at have været på toilettet ..

Da vi så er færdige og går tilbage for at finde de andre der ellers sad med min venindes skole veninde, plus alle vores ting, går det op for mig når jeg kigger op, og er ret snurrende rundtosset af det vin, at der pludselig ikke kun var ET carlsberg øl bod, og hvordan kunne jeg os være så smart kun at tro der var en øl bod på en stor dag som 1’Maj i fælledparken, selvfølgelig var der måske 5-7 boder af dem!! SÅ jeg går lidt i panik og bliver ved at spørge min veninde som vælter rundt bag mig om hun kan huske hvor vi sidder, og om hun har sin tlf på sig så vi kunne ringe til de andre om hjælp til at finde os, men nej alle hendes ting lå derover hvor de andre sad..

Så vil min veninde lige sidde lidt ned, og jeg siger til hende jeg hurtig lige ser om jeg måske kan genkende andet der hvor vi stod til hvor vi sidder, men jeg stirre rundt og det hele bliver kun mere rundtosset for mig så vender jeg mig om for at få min veninde op og stå igen for at komme videre ud og lede efter vores ‘Venner’ hehe, så da jeg vender mig om er hun væk!? 🙁

Jeg bliver helt panisk og råber efter hende og løber rundt helt forvirret, jeg kan mærke jeg har lyst til at græde, fordi pludselig følte jeg mig meget fuld og helt alene i en stor mængde mennesker hvor jeg ikke vidste hvor nogen af dem jeg kender var henne!!

Men i mens jeg så begynder at gå rundt og bare gå, så råber en af de drenge vi sad med på mig, så fik han heldigvis øje på mig, og jeg fortæller hvad der er sket, hvor vi så skynder os at kontakte  ambulance folk tror jeg det var som skrev hendes navn ned, så hvis hun skulle kontakte dem for at finde os så ville vi jo have været der og søge efter hende..

Efter lang tids søgen efter hende vælger vi at sætte os tilbage til de andre og bare hygge lidt videre, for det kunne jo være hun ville finde os hvor vi sad..

Jeg huske så ikke rigtig mere derfra, det næste jeg husker er at aften forsætter med jeg tager med drengene på bar, hvilket var super sjovt, og jeg sikkert har været vældig noget af en fornøjelse at være sammen med på den bar, hihihi.. stive bornholmer’Lis her ..

 

LØRDAG

Da jeg vågner lørdag hos min vens, ven som har været flink at sige jeg kunne sove der når jeg åbenbart ikke kunne huske hvor jeg selv boede eller vidste hvordan jeg skulle komme hjem, så havde jeg det virkelig ikke særlig godt, jeg var meget træt, forvirret, og kunne mærke jeg havde haft black’out og ikke husker sammenhængende på mange af de ting der skete, jeg skynder mig at stå op, for at komme hjem til min computer så jeg kunne komme på facebook, fordi jeg var virkelig bange for hvad var der sket med min veninde og hvor mange har ikke været bekymrede for mig ..

Det viser sig, jeg havde fået mange beskeder fra Veninder/venner, min venindes familie .. men ligeså hurtigt jeg kommer på facebook får jeg hurtigt fat i min veninde der fortæller hun åbenbart var gået kold i en bus der kørte til Lyngby og hun derfra så var taget hjem til sin moster, fordi hun ikke kunne tage hjem til sig selv når hendes ting lå derhenne hvor vi sad ..

Så vi fik talt sammen om hele dagen, og blev begge meget glade over intet var sket med nogen af os, jeg fortalte hende hvor gode og søde drengene havde været de havde virkelig passet på os begge, og på mig efter hun blev væk, plus de holdt vores tasker og ting nu vi ikke selv kunne finde ud af det ..

Så min veninde kom hjem til mig hvor to af drengene fra dagen før lige var med da jeg skulle låne en tlf af den ene, også lige sige tak for igår og tak for alt hjælpen, så det var hyggeligt.

Efter drengene smuttede fra mig igen, så hyggede mig og min veninde med film, tømmermænds bland selv slik og masser af saft, det var rigtig hyggeligt, senere på aften kiggede min kammerat forbi vi ellers skulle have været til fest hos, så havde han lige taget rødvin med, og mig og min veninde blev enige om at det var ikke liiige det vi trængte mest til ovenpå sådan en 1’maj, men vi fik li to glas hver også hoppede vi i seng og sagde godnat abe 1 & 2 😀

 

SØNDAG

 

Da vi vågnede var vi mere friske end om lørdagen, og vejret var strålende lækkert, det var varmt, og så flot med blå himmel og solskin over hele landet ..

Jeg spurgte min veninde om vi ikke skulle gå en tur og evt se på nørrebrogade om nogle af alle de butikker hvor man kan få lavet sin iphone havde åbent, det gjorde vi så, men seriøs Nørrebrogade er kedelig at gå på om søndagen intet udover kiosker og caféer har åbent!

Så vi googlede hvad der havde åbent om søndagen fordi jeg sagde til min veninde jeg kan umulig være den eneste der laver ballade med min tlf i weekenden det gør andre unge mennesker vel også hehe ..

Så fandt vi ud af at i fields havde en butik åbent, så der tog vi ud og jeg kom ind med min tlf, det viste sig det er skærmen jeg fik lavet sidst der sidder løst så pt, er det den der skal skiftes ( Igen ) men denne gang på en professionel måde, så jeg skal hente min kære telefon idag, og der får jeg besked efter de lige tjekker om mikrofon, batteri og front ( dernede hvor opladeren sidder) om det virker som det skal for gør det ikke det skal det også laves, men lige pt satser og håber jeg på det kun er skærmen der skal skiftes 😀

Men juhuuu jeg får min tlf tilbage idag nanananananana, jeg har meget svært ved at undvære min daglige tryghed, og daglige vane med at have alt lige ved hånden, så nu har jeg sagt til mig selv, at jeg skal lige lære at passe på min tlf til en anden god gang og især lære den ikke bare sådan at hoppe ned i min kop og gå helt i black’out fordi den ikke kunne tåle at få hvid’vin hihi ;b

Så puhaa.. sikke en uforglemmelig weekend det har været, men alt ialt har den været utrolig sjov, og jeg er uendelig taknemlig for drengenes hjælp ved at passe på os og vores ting, og for jeres ellers fantastiske selskab inden det hele stak af 🙂

 

MANDAG

Idag må jeg indrømme jeg er lidt træt, har sovet alt for længe, og måtte droppe at tage i gruppe terapi, men jeg er da veludhvilet, og jeg skal hente min telefon plus, jeg skal tale med min konsulent idag fra ‘Plan & Handling’, også skal jeg ses med min anden veninde, så en stille og rolig mandag holder jeg idag, inden ugen går rigtig igang med alt jeg skal lave og nå fra imorgen 😛

Hvordan har jeres weekend været folkens?
Og var nogen af jer også i fælledparken?

Hihi Hav en god mandag!

Hugs’Kiss Mie ♥

HALLO HALLO
APRIL SAYS GOODBYE

2 tanker om “UFORGLEMMELIG ABE’SJOV WEEKEND

  1. Ja min søde pige der er et ordsprog der siger når spritten går ind går forstanden ud men godt du ikke mistede din tlf knuz far ? elsker

    1. Ja det må man da nok sige, puha sikke en dag hehe, men ja er glad for jeg ikke mistede min telefon, men er ked af den røg ned i det hvid vin, fordi nu er det ikke sikkert den kan laves, men jeg krydser fingre og håber det bedste!
      Savner dig far!
      Knus Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *