APRIL SAYS GOODBYE

Nu nåede vi slutningen af April, og jeg vil endnu engang komme med et resumé hvad jeg har foretaget mig denne måned.

IMG_8240

MIN MÅNED

Måneden startede godt med ’påske ferie’, jeg var en uge på Bornholm, hvor jeg var hos min kæreste det meste af påsken, vi fik set vores fælles venner som vi plejer at ses med, og vi fik afholdt årets påske frokost, det var sjovt og en god fest, vi fik også hygget med god mad hos min far som selv havde besøg af sin kæreste, og vi besøgte min plejefar så Jesper kunne møde min far nummer 2 og se hvor jeg har vokset mere eller mindre op som barn 🙂

Jeg syntes det er utroligt hvordan månederne og dagene kan skifte både vejr & vind skifter fra dag til dag, men set fra den positive side har vi haft pragtfuldt vejr det meste af måneden, det har været dejligt:)
men mit humør har godt nok skiftet MEGET denne gang :/

Det meste af måneden har jeg ikke været Rigtig glad, jeg har haft en lang dårlig periode med humør skift, og opgivelse med mange ting!
DOG har jeg ikke opgivet noget, men har været tæt på fordi jeg bare lod negativiteten og de skidte følelser overtage min person..

Jeg har haft det dårligt fordi jeg er vant til flere daglige gøre mål og ja, rent udsagt fart over feltet, jeg ved det er sundt at tage den med ro, og er også godt for mig da jeg har let til stress, meeen det her har været alt for roligt og følelsen af jeg ikke har vidst hvad jeg skulle eller ville har været svært for mig.. 🙁

Jeg har også haft det dårligt fordi de praktiske ting med nyt om min fremtid med uddannelse, og hvad jeg vil fremover går så langsomt, jeg har følt mig ubetydelig, og som en der bare går og er nedern!

Jeg har også haft det skidt fordi jeg har haft mange blandede følelser hvad angik mit forhold til min ellers dejlige Jesper, fordi det har været svært for mig at savne ham, og jeg føler at vi er meget bedre sammen som de gode venner vi altid har været, og jeg har været meget afvisende overfor ham samt alle andre, så jeg endte desværre med at træffe den beslutning at slå op med Jesper fordi, lige nu skal jeg ikke have en kæreste, jeg kan ikke holde af andre hvis jeg ikke holder af mig selv og rent selvværd & selvtillid’s mæssigt har jeg været helt nede 🙁

At vi slog op har været svært og jeg har grædt mange tåre, men vi er blevet endnu mere tætte nu end vi nogensinde har været, så vi er stadig rigtig gode venner, og vi skal stadig ses og på ferie sammen, men kun som gode venner, og det er rart for mig at vide at forholdet ikke har ødelagt det venskab vi har, for jeg holder stadig uendelig meget af ham, men lige nu har jeg ikke følelserne til andet end det bedste venskab, og indtil videre går det mellem os rigtig godt med det så det er jeg meget glad for, ligesom han også er 🙂

Jeg har slet ikke været ovenpå, og når jeg ikke kan se det gode i mig selv, er det svært for mig at andre kan, det lyder måske skørt, men sådan har jeg det, jeg bliver hurtig ambivalent, og introvert udadtil.

Jeg har ikke kunne træffe ordentlige beslutninger for mig selv denne måned, eller tage mig sammen til de praktiske ting såsom at tage ud personligt og søge erhvervspraktik plads, eller være mere positiv i hverdagene der er gået .

Trods jeg ikke har haft det så godt har jeg passet min behandling på Stolpegård hver mandag, og jeg har været afsted til ’Mindfullness’, det var sidste gang jeg var til ‘Mindfullness’ for 14 dage siden, det er et hold, jeg virkelig har været glad for, at gå til om torsdagen.

IMG_8421

Jeg har set mine næreste veninder og hygget meget med dem.
Jeg hjalp blandt andet min ene veninde med at skulle flytte fra en lejlighed i Kokkedal hvor vi engang boede sammen dér, så det var lidt en slags rigtig farvel til det sted og hej til noget nyt, så jeg har brugt meget tid med hende i Kokkedal / Hørsholm, og det har jeg nydt! ..

I lørdags var vi på strøget hvor vi tog hen og spiste på Ris’Razder har jeg aldrig selv spist før, men det er godt nok lækkert, det er en meget sund buffet de byder på, men også mange andre lækker ting har de på menuen, og som smager rigtig godt og det er billigt ..
MEN, fordi min venindes datter fik en børne burger menu, hvor der desværre var kommet en mini sten eller ligende ned i burgeren, var personalet så søde at give os alle maden og drikkelsen helt gratis
(Også mig) hehe, så det var super lækkert at prøve et nyt sted, også ende med at få maden gratis mmhh 😀

Vi har fejret hendes søde datters 4’årige fødselsdag i søndags, så det blev med prinsesse tema og sikke en fest, med gode gæster, gaver og mad, så allerede der kom der et nyt minde for dem og lidt mig i deres nye lejlighed de har fået sig i Hørsholm 🙂

FullSizeRender (4)

Så har jeg været med min veninde til massage hos en af hendes kammerater hun kender der skulle øve sig i noget nyt massage, og det var dejligt at få løsnet lidt op og bare få lidt gratis massage mmh ;b

IMG_8414

Jeg har været ude med min veninde og hendes sødeste lille fætter for at prøve, at klatre på en klatre væg, det var sjovt 😀

Jeg kom dog ikke helt op i toppen da jeg er usikker og højdeskræk, plus det er jo håååårdt at klatre haha, men bare det jeg klatrede afsted og næsten kom helt op var fedt at prøve.

IMG_8381

Jesper, kom over til mig d. 17 April ( på vores 2 måneders dag)
hvor vi tog en tur på bakken der havde han aldrig været før, så det syntes jeg han skulle opleve, og det var hyggeligt, vi fik også været en tur på den blå planet der havde ingen af os været før, og der er meget at se og rigtig hyggeligt inde, så har i ikke oplevet det er det en tur værd at tage ind og kigge på 😉
Det var denne weekend jeg gjorde det forbi med ham, men som sagt er vi begge okay. 🙂

IMG_8330

Jeg var også ude med en rigtig fotograf i Valby og få taget helt nye model billeder, det var super fedt at prøve noget nyt med ny og dygtig fotograf, men også bare at få taget billeder igen, jeg nyder det og det er fedt at lære noget nyt for at blive bedre som ’hobby model’ 😀

Jeg har fået mig en Nat’Roomie haha, det lyder helt forkert, men min kammerat der er ved at uddanne sig til kok, og han er allerede super dygtig skal det liii siges ;b ..

Han havde ikke tag over hovedet, så jeg tilbød ham at låne min sofa, selvom jeg slet ikke ser ham fordi han arbejder 11-12 timer hverdag og ellers er hjemme på Bornholm, så er det nu meget hyggeligt at have en herhjemme, vi når sommetider lige at ses om morgenen når vi begge står op og ligner zombier til vi har fået morgenkaffen også er det ellers det, men det er nu hyggeligt, og man må hjælpe hvor man kan det går jeg højt op i 🙂

En anden super god nyhed som også er lidt spøjs ;b ..
men det er at to af mine nære veninder og de to kender ikke hinanden kun af navn når jeg har fortalt dem hver især om hinanden, men de er begge gravide, de fortalte mig det på præcis samme dag, og de har begge termin præcis samme dag, og skal begge føde på samme hospital, det er da lidt skørt og sjovt at tænke på, må indrømme jeg blev rigtig glad på deres vegne, men tænkte samtidig ’WTF’ haha det er da ikke ofte man kender to på samme tid der skal alt det så tæt på hinanden, syntes jeg hihi 😛

Og min Store søster Sanne er også blevet gravid, det er så spændende så nu skal jeg være rigtig moster til Oktober engang, det bliver en stor ære og følelse wee.. 😀
Så stort tillykke til jer alle med graviditeterne ♥

DE PRAKTISKE TING

I torsdags i sidste uge kom jeg langt om længe til møde igen med min konsulent fra ’Plan & Handling’ det havde jeg virkelig set frem til da hun havde været syg længe, så vi ikke har kunne tale sammen, jeg er stoppet helt med at gå på hold det er både
’Mindfullness’ & ’Kroppens tilstand’

 

Jeg er stoppet fordi man starter med at gå der 4 uger af gangen, og de var gået, så nu skal der ske noget nyt, jeg har fundet ud af jeg rigtig gerne vil forsætte min søgning med at komme i erhvervspraktik som receptionist, så jeg har personligt fået taget mig sammen og kommet i gang med at forbedre min ansøgninger, med stor stor hjælp fra min søster, der har rettet den igennem så jeg kan få den printet ud og komme ud med ansøgningerne i næste uge 😀

Også talte jeg med min konsulent om at jeg gerne vil blive meget bedre til engelsk da jeg godt kan lide sproget generelt, men også fordi det har relevans for min uddannelse fremover, så jeg har bestilt online tidsbestilling til en AVU samtale hos Kvuc inde ved Nørreport, der skal jeg ind på Onsdag i næste uge, og den er jeg meget spændt på at høre nærmere om, det kunne være så dejligt at komme i gang inden længe med engelsk, og forhåbentlig finder jeg en praktik plads snarest også :)..

IMG_8335

Så nu er mit mod og forhåbninger steget igen, jeg holder fast i jeg skal lære at bevare min tålmodighed, og at det hele nok skal gå, jeg får nok svar i Maj måned om jeg får godkendt min revaliderings ansøgning, da næsten alle samtaler og papirer med min læge og kontakt person fra Stolpegård er færdig skrevet, jeg mangler kun en sidste samtale med min læge også skal det afsendes, så jeg venter meget spændt og forhåbnings fyldt på en afgørelse! 😀

Jeg har ikke mere at fortælle om min måned, andet end jeg tager en dag af gangen nu, og prøver at få det bedre igen, det er jo ikke fordi det er første gang jeg lige ryger ned i en dårlig periode, jeg formår gang på gang at rejse mig igen, jeg får fornyet energi, og er mig selv, så det skal nok komme forhåbentlig snarest muligt, mit smil er ihvertfald på læberne igen så småt, så det skal nok gå! 🙂

HVAD JEG SKAL LAVE IDAG & I WEEKENDEN

Idag skal jeg måske senere mødes med en savnet veninde jeg ikke har set læænge til en tøse’snak og en kaffe’latte, så det håber jeg bliver til noget 🙂

Iaften er jeg blevet inviteret ud at spise af min ven/gamle kollega, på noget der hedder Floras, der ligger inde i byen, har aldrig prøvet det men min ven sagde de har bananasplit som er min ynglings dessert så det sagde jeg klart ja til hihi, plus det er et stykke tid siden vi også har set hinanden, så det bliver bare en rigtig hygge torsdag for mig idag! 😀

I weekenden var det meningen Jesper skulle komme over, men eftersom jeg stadig ikke er helt på toppen og vi liii har slået op syntes jeg det var en god idé med en pause og ikke at ses lige nu, for at vi lige kan få lidt tid fra hinanden, så han kommer næste weekend i stedet for som nok skal blive hyggeligt.

Hvordan har April været for jer?
Jeg sender jer alle gode tanker og god karma.

Hugs’Kiss Mie ♥

UFORGLEMMELIG ABE'SJOV WEEKEND
PIGEN MED BORDERLINE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *