IDAG ER DET MANDAG

heartbreak-in-a-sunset-kerry-kralovic

 

 

 

Nu er den sidste weekend i April overstået, det lidt underligt at tænke på, fordi jeg har haft en meget følelses præget weekend..

 
Flere har spurgt mig de sidste par dage om jeg er okay, og om jeg har det godt? – Til dem af jer der har gjort det vil jeg sige tusinde tak for tankerne til mig, i har kunne læse halvt på facebook og min blog jeg ikke har været meget på og til stede med godt humør som jeg ellers ’plejer’, så for mig er det rart at få sådanne beskeder, det viser i tænker på mig, jeg tænker bestemt også på jer, og ligeså meget jeg vil sige tak for jeres bekymring og tanker til mig, vil jeg også sige undskyld for jeg ikke har nævnt mere, men det kommer i dette indlæg, jeg har bare skulle bruge tid på lige at kunne overskue alle følelser samt mig selv, for jeg er ikke helt oppe for tiden øv!

 

HVAD ER DER SKET

 

Jeg har kort sagt det ikke helt godt for tiden, men holder hovedet koldt og lige for at finde troen på mig selv.

 

Men jeg har gået et stykke tid og overvejet mit forhold med Jesper, vi har kendt hinanden i så mange år, og altid har vi været gode venner, at vi blev kærester har bragt os rigtig tæt sammen, og vi kender hinanden ind og ud nu, det er en dejlig følelse, og jeg holder uendelig meget af ham!, men da jeg desværre mest følte for vi fungere bedst som kun gode venner lige nu, måtte jeg slå helt op med ham sidste weekend da han var hos mig og i fredags i denne weekend vi lige har haft, fordi sidste weekend ikke var helt slået op, som i fredags blev til.

 

Jeg sagde til ham det skulle være rigtig slut, fordi jeg har det svært med den langdistance og med at gå og savne ham, plus jeg tvivlede så meget på om det var det rigtige med os, fordi jeg følte vi er meget bedre som rigtig gode venner, og ikke helt passede sammen som kærester. 🙁

 

Vi har det rigtig sjovt og dejligt når vi er sammen, og vi kan snakke om alt, og jeg ved at når man har en kæreste, så det, at føle han også er ens bedste ven er det bedste at føle i forholdet, men for mig kunne jeg mere gengælde for ham den gode vennen følelse vi har sammen, og jeg syntes ikke det ar fair for ham at jeg holder ham hen fordi jeg ikke ved hvad jeg vil pt, ingen skal såres med vilje, og jeg blev mere og mere trist hverdag med at gå med denne følelse overfor ham så jeg måtte sige helt fra og stop. :/

 

Det har gjort ondt inden i mig at tage dette valg, men man må lytte til sit hjerte.
Jesper er så god og forstående, det har gjort det hele med det her slå op halløj, mere lettende og nemmere for os begge. <3

 
Jeg er slet heller ikke på toppen rigtigt for tiden, der er alle mulige dårlige følelser oppe i mig, mit selvværd er lavt føler mig, uduelig, tyk og dum.. og føler bare alt jeg gør er forkert, og ja er træt af det hele lige pt uden helt at forstå hvorfor og hvad det er, så jeg føler mig heller ikke rigtig klar til en kæreste nu, men måske senere hen så nu ser vi tiden an, men vi er slået op og skal stadig ses og på ferie til Mallorca sammen som de gode venner vi er <3

 
Jeg har ikke meget andet at sige end at vi er gode venner, og har det godt begge to. :’)

 

 

Han kommer over til mig næste weekend som ’en ven’ så vi stadig holder kontakten ved lige, og kan ses, fordi vi som sagt har det godt sammen når vi er sammen, så det ser jeg frem til han gør 🙂

 

 

IMG_8421

 

 

HVAD JEG HAR LAVET I WEEKENDEN

 
Ja fredag har i lige fået af vide, men jeg var udover det hos min dejlige veninde hvor vi tøse’hyggede til lækkert mad og en god film, samt hun virkelig var der for mig og trøstede mig, for det havde jeg brug for.

 
Om lørdagen da jeg stod op, tog jeg det stille og roligt, inden jeg skulle ud og besøge min veninde i Hørsholm, hendes kære datter fyldte 4 år om søndagen så jeg havde lovet at komme ud og hygge med dem fra Lørdag og gøre klar til en rigtig hyggelig prinsesse fødselsdag for hendes datter om søndagen 😀

 
Da det blev søndag startede vi dagen med, at spise morgenmad og se hendes søde datter få fødselsdags gaver, jeg fik bagt boller, og vi fik ordnet alle små ting der skulle gøres inden alle gæster kom fra kl. 13 og frem til aftens tiden, det var en meget laaang dag, men super hyggelig prinsesse fødselsdag fik vi afholdt.

 
Jeg nød dagen og fik smilet og grinet en del, så det hjalp da klart på de ellers øv følelser jeg har rendt rundt med den sidste tid. 🙂

 

 

I DAG

 
I dag Mandag skal jeg hen på Kvuc, ved Nørreport og høre om muligheder for at starte på enkelt fag i engelsk dér, jeg vil rigtig gerne blive bedre til engelsk da jeg godt kan lide sproget, men også fordi det er vigtigt at kunne hvis jeg vil og skal være receptionist, i skal nok høre meget mere om dette på torsdag når jeg kommer med månedens afslutning med hvordan det går mig, og hvad jeg har lavet.

 

 

Så følg med og husk at kig forbi bloggen torsdag, og også meget gerne allerede i morgen, der kommer jeg med et laangt indlæg jeg har brugt flere dage på at skrive som er et der er hudløst ærligt, og som jeg længe har ville komme ud med til jer, så jeg vil sige vi ses i morgen.

 
Hav en skøn mandag, og nyd ugen for det er den sidste der er tilbage i denne måned 😉

 
Hugs’Kiss Mie ♥

PIGEN MED BORDERLINE
TO MONTHS TO TAKE ON VACCATION

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *