TO MONTHS TO TAKE ON VACCATION

41627-hotel-js-es-corso---piscina-porto-colom

 

 

 

Heey alle 🙂

 

Juhuu jeg er rigtig glad i dag, fordi i dag er der præcis 2 måneder til en af mine store drømme bliver opfyldt!
Nemlig at komme til udlandet

 
– MALLORCA –

 

 

Det bliver så ubeskriveligt dejligt at komme lidt væk fra Danmark, og de vante vaner man har herhjemme, ud og opleve en ny side af verdenen, møde nye mennesker, ny natur og se delfiner samt alt andet der er dernede eller oppe ved ikke hvilken vej Mallorca er haha 😛

 
Jeg er lidt nervøs for flyve turen derned da jeg kun har prøvet at flyve til Bornholm før, og det fly flyer meget lavt så man lige kan klare det, fordi jeg er en person med meget højdeskræk plus skræk for flyet styrter ned iihh bare tanken!

 
Men er sikker på det fly vi skal med kan holde til alle passager og at jeg bliver for optaget af turen til Mallorca så jeg kan glemme lidt min nervøsitet omkring flyve turen ..

 
Jeg er så spændt, og tænk der er kun 2’måneder tilbage nu, jeg har ventet siden September..
siden min fødselsdag på at skulle afsted, så juhuu det bliver så awesoooome!

 

 

section_en_21093

 

 

 

HVOR VI SKAL BO

 

Vi skal bo på et hotel der hedder ’es corso sss’
Vi har ’Selvfølgelig’ bestilt med All inclusive, så vi kan benytte os af det hele de tilbyder, vi får egen lejlighed at bo i, og kan nyde ugen dernede som vi vil!

 
Der er ikke længere en meget kort gå afstand til marked, byen og stranden samt havnen, jeg glæder mig til at gå ud og udforske Mallorca’jord 😀

 
Vi har aftalt at vi skal hen til et sted hvor man kan komme ind og se delfiner, både shows, og andre dyre arter skulle der være derinde, så to drømme på samme tid går i opfyldelse da jeg også har drømt om at se en delefin siden jeg var en lille pige, weee jeg er så spændt og glæder mig meget over snart at kunne sige bye bye DK, med stolthed! 😀

 
Se og læs mere her om vores hotel og området vi skal opholde os i
http://www.startour.dk/rejse/spanien/mallorca/porto-colom/es-corso/pc-000003608/?gclid=CLWf_q3vh8UCFaUNcwodTKMAOA&dclid=CP-JwK7vh8UCFeojcgod23oAtw

 

Hav endnu en dejlig solrig dag alle sammen.

 
Hugs’Kiss Mie ♥

IDAG ER DET MANDAG
SE MINE NYE BILLEDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *