LOVELY DAY

 

 

FullSizeRender (3)

 

Heej Alle søde læsere 😀

Jeg håber i alle har haft en dejlig solrig weekend, for hold nu op vejret er total forår & næsten sommerligt, det er så dejligt.

Mig og kæresten har ihvertfald nydt weekenden, og været mange steder 😛

 

VI HAR LAVET

3954787-der-er-noget-om-snakken

Vi fandt på at vi skulle en tur på Bakken i lørdags da han aldrig har været der før, og alle skal opleve bakken syntes jeg så det var en rigtig skøn tur at komme derind, om aften fik nogle lange samtaler, da jeg desværre går og har det ikke så godt for tiden, så vi havde mange ting at skulle få talt igennem, men ellers hyggede vi meget og fik godt med vin, samt hygget med at spille yatzi det meste af natten hihi, så vi fik rigtig hygget må man da sige 😀

den_blaa_planet_a

 

 

 

Om søndagen da vi stod op havde jeg det lidt hårdt, da jeg var ramt af tømmermænd efter vi fik lidt for meget vin haha, men det skal der også være plads til ;b
Min venindes kære moster havde desværre låst sig ude, så vi måtte en tur ud til hende så jeg kunne låse hende ind i hendes lejlighed igen da jeg har ekstra nøgle dertil, haha så vi fik lige en god tur til Brøndby for derefter at tage i den blå planet .. 😀
Der havde hverken jeg eller kæresten været før, og det var så flot og hyggeligt, så det kan varmt anbefales til jer der ikke har prøvet det, at komme en tur derind 🙂

 

Min kæreste blev en ekstra dag hos mig så han er først taget hjem idag, det var lidt vemodigt, da jeg hurtigt kommer til at savne ham, men ved vi snarest ses igen så det skal jeg bare huske at glæde mig over.

Så idag har vi hygget med at spise lækker frokost i nyhavn, og virkelig nydt den varme sol, vejret har virkelig været ubeskriveligt dejligt idag!

Alt ialt har det hele været en meget følelses præget weekend, som er endt godt 🙂

 

Vi ses snart igen, hav en dejlig aften!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

SE MINE NYE BILLEDER
TIME FOR WEEKEND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *