TIME FOR WEEKEND

IMG_8311

 

 

 

 
Hej alle søde læsere!

 
Jeg håber i har haft en rigtig god uge, min har været lidt kedelig syntes jeg, har haft kraftig hovedpine siden i tirsdags, så forlader min energi mig bare, rigtig øv, så måtte aflyse møde med min kontakt person jeg ellers skulle tale med i går, og min konsulent fra ‘Plan & Handling’ meddelte mig i går at hun er syg i dag hvor vi ellers skulle have holdt møde, om hvordan det hele står til, og jeg skulle forlænges på mine hold jeg går på hver uge, så føler det hele er lidt gået i stå nu :/

 
Meeen en mindre god uge skal ikke slå mig helt ud, jeg satser på weekenden redder de fleste dage fra ugen der kunne have været bedre, fordi min søde kæreste og jeg har 2’måneders dag i dag og han kommer over til mig iaften, så det glæder jeg mig til 😀

 
Og de har lovet stjerne godt vejr hele weekenden, så det har jeg store forhåbninger om det bliver så vi rigtig kan komme ud og nyde det, og opleve nogle sjove ting 😛

 

Meeen i Onsdags var en dejlig dag, vejret var godt og jeg blev for nogle uger siden kontaktet af en fotograf der ville lave billeder med mig, så vi mødtes i onsdags i Valby hvor vi tog hen til et graffiti sted og lavede mange blandede billeder, jeg har ikke fået alle endnu, så vil ligge dem op løbene, men pt har jeg fået 3  billeder ind i mit galleri. Feed back / ris & ros modtages meget gerne 🙂

 

IMG_8330

 

Hvad med jer hvad finder i på at lave i solskins weekenden ?
God weekend alle sammen!

 

Se resten af mine nye billeder her: http://miestender.dk/galleri/model/

 
Hugs’Kiss Mie ♥

LOVELY DAY
CELEBRATE THE WEEKEND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *