CELEBRATE THE WEEKEND

IMG_8284 (1)

 

 

 

Heeej Alle 😀

Jeg håber i har haft en dejlig og solrig weekend.
trods vejret var mærkværdigt med masser af sol og næsten sommer grader i lørdags, sluttede den jo lige af med blæst, og mega meget regn det var så underligt haha .. men hva pokker solen var der og det får alle ud plus det gode humør kommer mere frem, så det håber jeg i har haft..
Hvad har i lavet?? 🙂

 

MIN WEEKEND

 

Jeg tog på weekend hos min veninde i Kokkedal som jeg har boet med derude, men hun overtog lejligheden da jeg flyttede derfra, siden da er der sket meget hun har fået barn g en sød kæreste, så der er nye og gamle minder vi har sammen i den lejlighed det er nu skønt og får mit smil til at komme frem når jeg er der og sidder og tænker på alt vi har haft sammen der.

Vi hyggede rigtig meget, men vi var også arbejds dygtige da hun nu skal flytte fra lejligheden, så jeg havde sagt ja tak til at komme og også hjælpe med at få ryddet ud i alle deres ting, samt få pakket det meste ned så de er flytte klar til i løbet af denne uge, det var lidt underligt at gå og pakke ned, ikke at der var nogen af mine ting, men alle de minder kommer frem når jeg så hendes ting også skulle pakkes nu, men jeg ved vi så kan sige farvel til det gamle og hun kan sige god dag til det nye hun har fået, det er sådan man må tænke når der starter noget nyt i ens liv.
Lørdagen gik hurtigt med at få pakket, grinet, hygget med film og god mad, så det var en fuldendt super hyggelig lørdag.
Om søndagen manglede vi kun to værelser, så det gik stærkt, hvor jeg så tog hjem mod København om eftermiddagen for lige at afsætte mine ting, også skulle jeg videre hen og mødes med min anden gode veninde for at tage i biografen! 😀

 

FullSizeRender (22)

 

 

 

 

SKAMMERENS DATTER

 

Jeg mødtes hurtigt med min veninde, og vi fik hentet billetterne jeg havde bestilt så vi kunne komme ind og se den nye film der går i biografen lige nu ’skammerens datter’,

 

Jeg fik af vide det var en vi vidst har haft om tilbage i folkeskolen, men da jeg var lidt en røver dengang og pjækkede meget kunne jeg ikke huske den, men har set trailer og læst om den på google, og fandt den interessant så jeg så meget frem til vi skulle se den.

 

Efter at have set den nu, så er min egen anmelding af den, at jeg syntes den er god af en dansk film at være, ofte syntes jeg kun danske film er komedier eller den vej hen af, så at se en lidt anerledes ’middelalder-tid’ som dansk film var ret godt gået, og skuespillerne passede rigtig godt til de roller de skulle spille, jeg håber da efterfølgerne også kommer ud med årene, for dem vil jeg gerne se, den var rigtig god og en biograf tur værd 🙂

MANDAG

I dag er atter en ny uge startet, og er det bare mig eller går dennne måned vildt hurtigt 😛

 

Ikke at det gør noget, men sidste måned følte jeg den gik som 1 år, og denne her flyver afsted, men det gør tiden jo når man hygger sig, og har noget at se til ..
Jeg nyder det i hvert fald, er dog lidt i et moment for tiden, med at jeg har blandede følelser, fordi jeg så gerne snart vil finde mig en erhvervspraktik plads på et hotel så jeg snart kan komme i gang rigtigt med at snuse til at arbejde som receptionist, men jeg holder fast i tålmodigheden,

 
(selvom det er svæært) også håber jeg at jeg snart finder mig et sted, måske i kender et godt hotel jeg kunne søge på??
så kontakt mig endelig, måske din idé kan være guld værd for mig med at få mig en praktik plads!!

 
I dag starter jeg lige dagen, med at have overstået min skønheds søvn, vågne op og ligne en trold, tage et bad for derefter igen at ligne en ’skønhed’ også har jeg ellers et møde, og derefter skal jeg ses med min savnede og skønne veninde, og i aften står den på løb på mit løbebånd, som jeg har forsømt i en måneds tid nu, og det går ikke, min træning og form skal gerne passes og i gang så jeg kan se bare lidt godt ud når jeg rejser til Mallorca i Juni, der er snart kun to måneder til det er helt ubeskriveligt og ufatteligt, at min store drøm om at prøve at rejse til det varme udlandet snart går i opfyldelse juhuu.. JEG GLÆDER MIG!

 

Jeg smutter igen, og vil ønske jer alle en dejlig dag! 😀

 
OBS: Hvis du kender et sted eller nogen der kender nogen der kunne anbefale mig et sted helst hotel eller lignende til at søge erhvervs praktik som receptionist (gratis praktik) så henvend jer meget gerne til mig i kommentarer eller oppe i højre hjørne kan jeg kontaktes privat, på forhånd og i stor håb – Tak.

 
Hugs’Kiss Mie ♥

TIME FOR WEEKEND
MY EASTER VACATION

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *