BLOG GODT

wepromote-860x450

KORT OM HVAD JEG VIL

 

Jeg vil gerne hjælpe andre bloggere der som mig godt kan lide at være aktiv, og dele inspiration ud til alle vores gode læsere.

 

Men nogen gange kan tanker og idéer også komme med, at
’Tænk hvis jeg fik penge for det jeg skrev om?’

 

Måske har du også haft den tanke som blogger, det havde jeg i hvert fald helt tilbage da jeg startede.

 

Jeg ved, at der går laang tid hvis man skal leve af det, og det er ikke mit mål med min blog, mit mål har fra start været at starte min egen hjemmeside hvor jeg hver eller næsten hver dag deler ud af mit personlige liv, hvad jeg laver, tænker & føler fordi måske andre har prøvet det samme som jeg, eller kan spejle sig i det jeg fortæller om og får lidt råd igennem min hverdag.

 

Jeg kan lide at blogge om alt fra min hverdag / personlige liv, til inspiration om alt fra træning, opskrifter, gode shopping idéer og meget andet ..

 

Og på et senere tidspunkt vil jeg måske se om jeg kan udvide min hjemmeside med en lille wepshop for at, jeg viser hvor meget mere jeg vil og har at byde på.

 

OM WEPROMOTE

 

Jeg fandt via en anden blogger en hjemmeside der hedder WEPROMOTE som er en hjemmeside både for virksomheder og for bloggere.

 

Som blogger opfordres du til at skrive om de ‘opgaver’ du selv finder relevante for den kategori din blog i forvejen handler om, og fordi du har en interesse eller erfaring med det produkt de ønsker markedsført og omtale om, der er forskellige krav til din blog og der er muligheder for bloggere med mange fans, følgere og så videre på de sociale medier som du kan læse mere om ved oprettelse på WEPROMOTE..

 

Virksomheder kan der igennem oprette sig og bede om hjælp fra bloggere om at promovere deres produkt eller hjemmeside, for at de får flere kunder samt skaber bedre reklamer, og det giver i høj grad pote for en blogger, da vi får flere besøgende, og folk vil komme igen på bloggen når de først har været der 1’gang da de hurtigt læser hvad bloggeren ellers har haft skrevet om før, så her hjælper virksomhed og blogger hinanden.

 

Virksomheden vælger et beløb du som blogger tjener på at skrive for dem, som kan være alt fra 50,- – 150,- pr indlæg, og pengene er tjent så snart indlægget er lagt på bloggen og via WEPROMOTE sendt til den virksomhed man har blogget for. ( Se hjemmesiden for hvordan man gør )

 

Når man har tjent minimum 600,- som man kan se inde på sin WEPROMOTE profil så kan anmode om at få dem udbetalt og de vil stå på ens nem konto den sidste hver dag i den måned man er i.

 

Man skal dog SELV huske at notere det under B skat inde på sin forskudsopgørelse hos SKAT!

 

Men det er nemt, og gode penge at tjene hvis man ønsker lidt for det man laver på sin blog.

 

Reglerne står nemt og overskueligt beskrevet på deres hjemmeside, hvis du er en blogger der ikke har så mange følgere eller måske slet ikke har en fan side på facebook, skal du ikke tro du ikke kan oprette profil derinde, det kan du sagtens, jeg startede med næsten ingen følgere og min blog var næsten sprit ny, og jeg har allerede lavet mange opgaver for wepromote, og tjent fint på det, jeg hygger mig med det, og det gør mig glad jeg kan hjælpe andre for til sidst at se jeg selv får flere følgere eller læsere på min hjemmeside. 🙂

 

BLOG GODT & TJEN GODT

For at hjælpe dig lidt på vej, skal du tjekke virksomhedens krav da de kan stille dig krav på hvad indlægget skal omhandle af det de ønsker omtale for, det kan være der skal indsættes nogle bestemte billeder, eller det kan være et specifikt mærke af et ur eller tøj mærke der skal fremhæves, så først skal du tjekke alt det, og en god idé er at skrive en kladde inden du poster det på din blog, så du kan tjekke alt er som det skal være, for er det ikke det for du besked om at rette det fra WEPROMOTE / og eller virksomheden du har blogget for der igennem.

 

Og for din egen skyld så husk endelig inden året er omme og få indskrevet alt du har tjent derinde fra i løbet af året på din
B-SKAT.

 

Kender du andre bloggere kan du invitere dem via hjemmesiden hvor du skriver deres mail så får de automatisk en indbydelse til at oprette profil derinde og gør de det samt får skrevet et indlæg for en virksomhed tjener du 50,- pr person du får tilmeldt og sørger for de får skrevet nogen indlæg, på den måde løber pengene også lidt hurtigere op med at få minimum de 600,- man skal have før de kan udbetales.

 

HVORDAN JEG GØR

Jeg gør selv det jeg ofte skriver en kladde om det produkt jeg nu har fået til opgave at skrive om, jeg starter med at læse deres hjemmeside, finde gode overskrifter og gode fangende ord om produktet, også gøre det til mine egne ord og tanker omkring det jeg skal blogge om for den virksomhed jeg har søgt om at blogge for.

 

Jeg laver altid mine blog indlægs med et billede der er øverst hvor bredden redigere jeg til 620 det er en passende størrelse for folk der læser mi blog både fra computer, men også telefonen, også sætter jeg flue ben ved at billedet skal åbne i en ny fane hvis folk trykker på billedet.

Jeg vælger en overskrift neden under billedet hvor jeg bruger kode ‘<h4> ‘det er en tilpasset størrelse som overskrift, og noget blandt andet google kan lide, hvis man søger inde på google, så kan du være heldig et af dine indlæg kommer frem fordi du har skrevet det samme ord flere gange med noget fremhævning, men det er alt efter hvor højt man går op i skrift koder, og baggrunds teksten.

 

Jeg går til dels højt op i det da jeg selv ønsker det hele skal være let læseligt, og se pænt ud, meeen må da indrømme jeg også har sløsede perioder med en hurtig skrivning også er det, bare det, meen skal du være en god blogger og fange dine læsere i håb om de læser mere på din side og helst så ofte så muligt, så fang dem allerede nu, vær din egen avis som jeg selv syntes jeg er 😛

 

Jeg sørger for at lave godt med mellemrum for at teksten bliver delt op og mere let læseligt, også sørger jeg for det er sådan at folk bare læser og læser, det skal hele tiden fange, og man ønsker at læse længere nede ..

 

Så lav gerne to mellemrum for at læseren køre mere ned på din side for at læse hvad du skriver.
Jeg skriver med FED skrift hvis jeg skal fremhæve et ord, eller en by, land eller ting, eller hvis jeg ved, at dette kommer jeg til at nævne flere gange i dette indlæg fremhæver jeg det også, det samme med skråskrift er det noget man ved man siger på en bestemt måde, eller noget jeg lige vil fremhæve for sig selv, men uden FED skrift bruger jeg skråskrift.

 

Sørg for at skriv f.eks – Sponsoreret reklame for: ’indsæt hjemmesidens navn’ når du laver reklame for en virksomhed, det er et krav, at læseren skal vide du sponsoere en reklame, og det ikke er noget du selv reklamere for, og lav den så folk kan trykke på den og den vil åbne i et nyt vindue så folk stadig er på din blog ved siden af, for så kommer de tilbage, går siden bare direkte ind på det link du sætter ind hvis du ikke sørger for det åbner i et nyt, kan folk hurtig trykke på luk krydset oppe i højre hjørne og de glemmer at vende tilbage til din blog Just saying 😉

 

Har du flere links du vil indsætte i din tekst så vælg først det du viser du reklamere for, også sæt de andre links nederst i din tekst til du er helt færdig, fordi så når folk at læse alt det du har skrevet og kan tjekke de links ud til sidst, så får de det hele med og er på din blog fra start – slut.

 

MATCHBLOGGING.DK

Vil du gerne have flere forskellige blogger jobs, findes der også en anden side hvor du kan vælge hvilken kategori du ønsker at blogge for, og stadig tjene penge pr indlæg du laver for den person/virksomhed der søger blogger.

Jeg syntes siden er super god da mange blogger forskelligt, nogen er udelukkende fashion bloggers, eller madlavnings bloggere, computer og teknologi bloggers, så her vil der være lidt af hvert at vælge imellem, men jeg vil sige det er der også på wepromote, så har det fanget din interesse, og vil du gerne tjene lidt hver måned til hver anden eller tredje måned <- du vælger selv hvor tit 😉

 

Og pt er der flere opgaver, at bede om inde på begge sider.
Så syntes jeg du skal gå ind og læse mere her:
www.wepromote.dk
www.Matchblogging.dk

 

OBS Matchblogging er under opbygning på deres hjemmeside lige nu, men de kommer snarest op og køre igen, så husk endelig at se deres side når den er tilbage igen.

 

Jeg håber jeg har kunne være med til at hjælpe dig med nogle fifs også vil jeg ønske dig held og lykke.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

LAV DIN EGEN COLLAGE
MY RECOMMENDATION RESTAURANT

En tanke om “BLOG GODT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *