MY EASTER VACATION

IMG_8242

 

 

 

 

Heeej Alle Sweetii’s

Jeg er rigtig ked af jeg har været stille på bloggen så længe, det er forhåbentlig ikke noget som skal ske igen med mindre jeg giver jer besked om det på forhånd!

Jeg har savnet min blog, og jer læsere, jeg kan se via min statistik, at jeg har haft bølge længde både op og ned på hvor mange besøgende der har været, så tanken om jeg ikke har haft skrevet noget gør mig i rigtig øv humør, men sådan er det – jeg er tilbage nu kan i tro! 😀
Og set fra den gode side er det dejligt for mig, at se i kommer ind og kigger lige for at tjekke har hun mon skrevet idag hehe, det er dejligt, Tak til jer læsere uden jer er der jo heller ikke meget ved denne blog. 🙂

 

MIN PÅSKE FERIE

Jeg har været på Bornholm hele påsken, og jeg må sige det var virkelig tiltrængt!

Jeg rejste i Tirsdags om aftenen, hvor jeg landede hos min kære Far i selskab af hans søde kæreste der bor i Jylland, så vi hyggede hos min far, og jeg begyndte at slappe lidt af, for inden jeg rejste som i har kunne læse i dette indlæg: http://miestender.dk/2015/04/01/marts-the-end/
har jeg haft en meget følelsesmæssig og presset marts måned, så det at komme Hjem, var det jeg ville og havde behov for.

 

ONSDAG

Da jeg stod op onsdag, var jeg meget træt, kunne mærke mit hovede havde brug for ro, og det var rart at give mit hovede den ro, men dagen skulle også igang da jeg havde nogle aftaler med to af mine gode venner fra Øen, med vi skulle rundt i Rønne by for at hygge samt handle ind til vores Påske frokost vi skulle afholde om fredagen ..

Der var nok at se til, og jeg begyndte at få mit gode humør frem og roen i mig selv bredte sig så jeg havde det rigtig godt den dag!

Nogle gange glemmer man hvor meget det hjælper at smile og være i nærvær med de venner der får en til at blive glad, så det sætter jeg pris på jeg gjorde den Onsdag, for det var en dejlig dag!

Om aften kom jeg ud til Nexø som er den anden ende af Bornholm, hvor min sødeste kæreste bor, jeg blev så glad for at se ham igen, og jeg havde da en lille overraskelse med til ham som var et påskeæg, for hvem skal ikke forkæles og især når det er påske ;b

Vi hyggede om aften og så film samt talte om alt muligt, det var et rigtig dejligt gensyn.

 

IMG_8223

 

 

 

TORSDAG

Da vi stod op, cyklede min søde kæreste ned efter morgenmad fra bageren, så vi fik lidt god morgenmad sammen, også holdt vi ellers en rigtig hyggelig afslapnings dag sammen, vi så film, handlede ind til rigtig lækkert aftensmad vi fik lavet sammen, plus jeg kom med ham hjem til hans mor som jeg skulle møde for første gang, og det var en fornøjelse hun er utrolig sød, og jeg kan se hvor min kæreste har sine meget søde vaner fra hehe ♥
Udover det så, viste han mig rundt i Nexø, for det er lidt sjovt, jeg er jo selv Bornholmer, men lige Nexø’by har jeg aldrig lært at finde rundt i hihi, så det var rigtig hyggeligt at gå en lang tur, og ned og se på ænder og svaner, det var bare ren og skær en Kæreste’dag 😀

 

FullSizeRender (19) 11081069_10153207004739461_3660317103408327125_n

 

 

 

FREDAG

Idag skulle vi lidt tidligt op, da vi ville blive hentet af vores fælles gode ven som vi skulle holde påske frokost hos, da vi skulle hjælpe med at handle det sidste ind samt gøre klar med madlavning og bord pyntning, så vi stod op, og gjorde os begge i stand til det vores årlige påske’frokost.
Det var en aften der var super sjov, hyggelig og bare rigtig dejligt, at være sammen med de bedste venner jeg har her på Bornholm, og vi får altid en fest til at være en Fest hehe.
Jeg & Jesper havde dagen før selv lavet Honning’syp som er Bornholmsk snaps, som vi tog med, og puhhhaa det høre jo til, men man bliver rigtig godt rund tosset af det, haha .. vi havde virkelig en rigtig vellykket og super god påskefrokost! 😀

LØRDAG

Da vi vågnede var vi rigtig trætte efter festen, men da min kæreste bor i Nexø som tager en time at komme til med offentlig transport, tog vi ikke så sent hjem så vi fik mere søvn end hvad vi plejer hehe .. Så selvom vi havde lidt tømmermænd, var vi alligevel friske nok til at komme ud og gå en laaang skøn tur, vejret var jo super lækkert og det var lunt, så vi gik helt ned til en by der hedder Balka Hvor der ligger en af Bornholms mest populære strande, og det er Balka Strand, selvom der var godt med tang, var der bare smukt at gå derude, se solen, samt det skindende hav, og hvide sand der var længere henne, det var en rigtig god tur, og hjalp på energien og trætheden med tømmermænd, at komme ud i den friske luft.
Vi hyggede med mere lækker med til aften, samt godt med slik for når man har tømmermænd må man godt være lidt hygge synder hihi.

SØNDAG

Da jeg vågnede søndag, var jeg lidt i blandet humør, jeg var stadig træt efter festen, og alligevel var jeg ikke, og mit humør var bare lidt svingende den dag, som det jo har det med at være til tider desværre ..
Vi havde ikke de store planer for dagen, så jeg tog en tur til Rønne hvor jeg mødtes med min bedste veninde her fra Bornholm, hvor vi fik en frokost i byen sammen, og en god pige’snak, så jeg også kunne nå at se hende inden jeg rejser helt hjem til Kbh igen, så da jeg tog tilbage mod Nexø, mødtes jeg med min kæreste ved bussen, og vi gik en sidste lang tur i Nexø, rundt på havnen hvor jeg hørte alle mulige historier om det der var dernede, min kæreste ved utrolig mange ting, ikke at alt er lige spændende, men det er stadig hyggeligt at høre på og få afvide så ved jeg jo det næste gang jeg kommer igen 😛
Vi nåede lige hjem til at se en film der var i fjernsynet ogå gik vi seng derefter for så var vi begge ret udkørte, men søndag er vel også det man kaldte ‘Hvile’dag førhen hehe.

 

FullSizeRender (18)

 

 

MANDAG

Vi vågnede ved at have sovet lidt længere end vi begge ‘plejer’ at gøre, men det var dejligt, vi stod op og havde små travlt med at gøre os klar da vi ville blive hentet af min kære plejefar, som jeg ville have min kæreste skulle møde, for nu var det et stykke tid siden jeg selv har fået et ham, og jeg plejer at mødes med ham når jeg er på Bornholm, så det at jeg kunne tage min kæreste med var en dejlig følelse, og da vi kom hjem til min plejefar fik jeg fornøjelsen af at møde hans nye kæreste som han har fået sig, og jeg er bare så glad på hans vegne, hun er rigtig sød, og de er gode for hinanden, så alt var bare rigtig skønt ved at møde dem begge to.

Jeg viste Jesper rundt i huset hos min plejefar for at vise hvor jeg havde haft værelse, og mange af mine minder og alt der høre til det sted, det var rigtig hyggeligt, og Jesper nød det ligeså meget som jeg gjorde!

Efter vi blev kørt tilbage til Nexø igen, så pakkede jeg mine ting sammen, og vi gik ned for at tage bussen mod Rønne da vi skulle hjem til min far for at spise med ham & hans kæreste for de skulle rejse hjem til hende imorgen tidlig, så det gjorde vi, og vi fik super lækkert mad, og bordet var pyntet så fint til vi kom, og lidt rødvin og små drinks fik vi, så det var en dejlig sidste aften at hygge og os 4 sammen.

IDAG – TIRSDAG

Idag stod vi op, jeg kunne mærke da jeg vågnede, at jeg var forvirret, jeg var trist, og sys det hele virkede underligt, jeg kunne ikke finde ro i mig selv, og følkte mig lidt stresset over nu at skulle til at pakke alt helt sammen da jeg selv rejser hjem idag, men samtidig glæder jeg mig også til at komme hjem til min savnede Marco’Kat ..
Men det er svært, når man har følelser for en som jeg har får Jesper, og er rigtig glad for ham, men jeg er også bange for alt det med langditanche, samt går det nu mellem os alle de tanker er køre rundt, og jeg ved grunden til jeg havde det sådan idag da jeg vågnede er kun fordi jeg ved jeg vil savne ham, og bare savne mine venner og savne Bornholm, jeg får det altid vemodigt når jeg skal rejse, og nogen gange ligesom idag har jeg det bare svært ved at tackle det hele, for jeg savner mange muligheder og ting ved Bornholm, men jeg ved også jeg ikke høre til bo mæssigt på Bornholm.. Plus jeg savner min Mor, havde håbet at jeg kunne nå at se hende her i påsken, men har tiden ikke været til, og selvom jeg er tæt med verdens bedste far, vil jeg også altid være Mor’pige også bliver jeg bare rigtig trist og føler mig som en lille pige der bare vil have sin mor, men ved jeg ser hende en anden gang når jeg kommer herover <3

Så jeg har været lidt stille og trist idag, men nu efter jeg er tilbage på min blog, og bare tænker på hvordan min påske har været så vil jeg hellere glæde mig over det, og prøve at køre de andre lidt triste tanker ned og væk med dem.

Jeg har virkelig nydt Påsken- 2015 Og ugen jeg har haft på Bornholm, har været tiltrængt og super dejlig, jeg glæder mig til at komme igen om noget tid.

Men til jer mine kære læsere, vi ses snarest igen.

Jeg håber i har haft en dejlig påske, og lavet lige hvad i ville og skulle lave.

Mange tanker ud til jer fra mig!

Hugs’Kiss Mie

CELEBRATE THE WEEKEND
MARTS THE END

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *