MARTS THE END

IMG_8220

MARTS THE END // HELLO APRIL

Så kom vi atter til den sidste dag i en måned som ellers er gået ret stærkt, 3 måned i det nye år er nu gået, og vi kan snart ikke kalde det et nyt år mere, nu er vi vidst ved at være godt igang og inde i det nye år der kom.

 

FullSizeRender (16)

 

 

 

 

MARTS FOR MIG

Jeg vil først gerne lige glæde mig på min søster & hendes kæreste’s vegne over at de har købt deres drømme’hus i starten af denne måned og jeg glæder mig til at se det til sommer <3
Stort tillykke med huset igen!
For mig har Marts været en utrolig presset måned, jeg har ikke haft det så godt både humør mæssigt, men også fordi stressen har taget overhånd for mig.

 

Jeg har skulle kæmpe for at få mine ferie penge udbetalt som jeg fik denne måned, og det skal kommunen gå ind og modregne her til
1 April / idag, men det har taget flere uger før de kunne finde ud af hvem der skulle skrive det ind i systemet, da jobcenter blev ved med at sige, at det skulle ydelses center ordne, og ydelses center sagde det skulle jobcenter ordne..

Jeg fik så nok til sidst, og jeg har også været til møde med en dame fra jobcenter der sidder med reviliderings ansøgningerne, og herunder min, så vi gennemgik min ansøgning, og jeg venter forsat med spænding på om jeg bliver godkendt så jeg kan starte min uddannelse til august!
Men det ender med efter vores møde, at jeg fortæller hende om den her forvirring omkring mine ferie penge, plus at jeg følte jeg blev truet af en af deres medarbejder fordi han sagde hvis jeg ikke fik styr på det ville de modregne min kontant hjælp med endnu mere end jeg modtager 15.000,- fuldstændig vanvittigt, og normalt har jeg aldrig problemer med kommunen selvom jeg ved de har deres faste og firkantede meninger og regler, så blev jeg ked af det, men hun var så sød at sige jeg må slet ikke gøre det, da jeg kun sidder med revilidering, men det gør jeg alligevel, så hun noterede at jeg har fået ferie penge så de kan modregnes her d. 1 april noget der tog under
1 min at gøre, har der været bøvl med for mig i over to uger :/

 
Jeg blev glad og lettet, og ved det nu er bekræftet, at der er styr på min økonomi, der så vil være rigtig L*** her til April/Maj, men sådan er det, jeg har brugt tid og dage på at acceptere tingene som de er, da jeg er en type som tager tingene mere bogstaveligt end hvad de er, grundet min Borderline, så har haft svært ved at skelne mellem hvad jeg har tænkt og følt disse uger, og jeg har været desperat for at finde penge til min husleje og regninger her til april, og det har drænet mit humør og min engergi, jeg har været irritabel, ked af det og snerret af folk både via sms og verbalt, folk har bare gået mig på nerverne! :/

 
Meeen, da jeg går meget op i at bevare positiviteten, prøver jeg at ligge det her bag mig, og sige sket er sket og der er styr på det nu, og nu er jeg på påske ferie på Bornholm for at holde lidt påske og slappe af, så det vil jeg nyde, humøret skal ikke bestemme over mine dage, og det har det gjort rigtig meget denne måned, fordi alt jeg har hørt, sagt eller gjort har været frusterende eller stressende.

 
Men alle har nok pressede og stressende perioder, som overhovedet ikke er sjovt, men så længe man kommer igennem det, og finder det gode humør frem igen så er det vel okay at have lidt modgang .. 🙂

 
Ellers har jeg ikke lavet meget andet denne måned udover at passe mine hold jeg stadig går til igennem ‘Plan & Handling’, jeg er gået stille og rolig i gang med at søge erhvervs praktik på hoteller, da jeg gerne vil starte i praktik nu, og komme i gang, inden jeg starter rigtig op på uddannelsen, så hvis du kender et godt hotel hvor du mener de tager erhvervs praktikanter, må du da meget gerne komme med et fif til mig, for har søgt og søgt, og mange steder har endnu ikke svaret og ellers har det været afslag, 😮 meeen nu håber jeg der snart kommer et godt sted der kunne tænke sig, at have mig som praktikant ;b

 
Jeg har været ude og være publikum til den nye sæson af Jeopardy der er ved at blive optaget, og jeg har hygget og fået set mine dejlige veninder <3

 
Nu satser jeg på at selvom jeg ved økonomisk April/Maj bliver en hårde måneder, men ikke noget jeg ikke har prøvet før at overleve, at det bliver en bedre måned med mere glæde for mig, end hvad Marts har været.

 
Jeg er en uge på Bornholm nu som jeg har glædet mig meget til, jeg skulle!

 
Og i kan tro jeg vil komme med indlæg her i påsken 😉

 
Jeg håber jeres Marts måned har været bedre end min, og i kommer godt ind i April som starter med en masse påske fri dage måske ferie for dig? 😀

 

IMG_8221

 

 

 

 

Husk det er 1’April idag og derfor folk der nok vil tage fusen på dig med vittigheder, jokes og andet spøjst da mange holder fast i Aprils’narrene hihi..
Ses !

 

Hugs’Kiss Mie ♥

MY EASTER VACATION
SOMMERTID

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *