TEST MAGASINET

Testmagasinet_1

 

 

 

-SPONSORERET REKLAME FOR: http://testmagasinet.dk/ –

 

Tilmeld dig med dit navn & e mail når du klikker dig ind på linket og du er automatisk med i lodtrækningen om at vinde et gavekort på  1500,- til hjemmesiden.

Jeg er selv tilmeldt, da det kunne være fedt at vinde det gavekort.

 

Test magasinet er en hjemmeside med alle slags produkter alt fra sundhed / beauty, bolig, mor/barn & mand, samt meget mere.

 

Det jeg faldt over på hjemmesiden var under kategorien ‘Sundhed’  hvor jeg her kunne læse om løbebånd, som jeg selv har og prøver at gå så meget muligt op i.

 

På siden om løbebånd stod der en overskuelig og god tekst om hvad man skal have af tanker og give sig selv til eftertanke, når man tænker på sine behov med hensyn til at løbe, her viser de et billede af et super godt løbebånd som har vundet best i test, men man skal huske det måske ikke har alle de behov for hvad man vil have når man løber, men det er værd at kigge på, og ellers er det meget lige til at finde det der passer til netop dig og dine behov.

 

Jeg kunne se de havde en nyere udgave inde på deres side af det løbebånd jeg selv har, og det var ret spændende at læse hvad det egentlig kan da det selvom er nyere end det jeg har så er det stadig af nogenlunde samme udseende og mærke det var nemlig ‘Titan ST590′ hvor jeg selv er ejer af det der hedder ‘Titan Gfit 258 sl’

 

Den nyere udgave kan ‘selvfølgelig’ en del mere end min ældre model, med at der er indbygget mp3 afspiller i, jeg har i stedet min mobil liggende i display skålen hvor jeg kan høre min musik imens jeg løber, men det var ret fedt at læse hvad det egentlig kan, og motivere mig mere til at udfordre mig selv på mit eget, og hvis jeg selv skal komme med en opfordring til Jer der går med samme tanker at anskaffe jer et løbebånd at have i hjemmet, ville det klart være deres model ‘Titan St 590’ Du har alt hvad du behøver og kan hele tiden udfordre dig selv og dine behov, selv en veltrænet løber ville kunne syntes det ville være toppen at løbe på dette løbebånd.

 

Der er som sagt flere kategorier, så har du nogle tanker om noget bestemt, det kan være alt fra hvilken kniv sliber er god at købe til dine knive du har i dit køkken, eller det kan være du ønsker mere viden om støvsugere og meget mere så giv siden et klik øverst og bliv klogere på mange kategorier og vær heldig at gøre dig et godt køb der passer til det du lige står og mangler eller opfylder dit behov i forhold til hvad du har af diverse ting.

 

SHINE LIKE A WATCH MAN!
BEAUTIFUL LEGS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *